reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Patewka ja próbowałam dyni ze słoiczka jest okropna, zupełnie inaczej smakuje niż taka zrobiona samemu, ta ze słoiczka smakuje jak wióry.

IzaBK mam nadzieję, że jak najdłużej takie piękne dni będą :-). Fajny wózek, my nie kupowaliśmy nowego, bo jeszcze się po Krystianie nie rozleciał ;-).
Choć teraz do przedszkola często wożę obydwóch (Krystian staje na podnóżek) i zastanawiam się ile to wózek wytrzyma.

Co do samochodu w cenie wypasionego wózka, to w tej chwili ani na jedno ani na drugie mnie nie stać ;-). Ale mój mąż nie jeździ do pracy samochodem bo mu się nie opłaci i prawdę mówiąc bez sensu inwestować w drugi samochód jak jeden całe dnie stoi na parkingu. Tylko ktoś mnie musiałby z pod wiaty wyjeżdżać nauczyć.

reklama
Dziubasek, jeszcze się w szpitalu spotkamy jak tak dalej pójdzie:-) Po pierwszej wizycie na Żelaznej czuję się "dopieszczona";-)Jakby mnie odesłali to bym się ciut zirytowała. Wywołanie porodu u nich to chyba po 14 dniach dopiero.. Chociaż wczoraj miałam już fazę, że łożysko może mi przestać działać w każdej chwili, bo III stopień dojrzałości mam. W sobotę następne KTG.
No niestety w szpitalu sie nie spotkamy chyba, że wylądujesz na Wołoskiej, w końcu bliżej masz niż do św. Zofii. W MSWiA wywołują po 7 dniach :))))

Ja bez samochodu życia sobie nie wyobrażam!!!! Dziewczyny dobrze radzą, najgorszy rupieć ale jeżdzący!!!

Iza o piękna ta twoja córka :))) i jak ładnie w wózeczku ba balkonie wygląda :))))
Gratuluję!

Ależ Gaja jest piękna!!! I nie do uwierzenia że ma dopiero 6 dni! Wygląda jak miesięczne niemowlę! Takie przytomne ma oczka i tyyyle włosków!

Witam Drogie mamuski... Czy ktoras z was jest moze z Ząbek??
Gratuluje imienniczce slicznej coreczki... A jesli chodzi o spanie to moj najmlodszy Skarbek od urodzenia przesypia mi cala noc czyli jakies 10 godzin bez jedzenia

Witam Drogie mamuski... Czy ktoras z was jest moze z Ząbek??
Gratuluje imienniczce slicznej coreczki... A jesli chodzi o spanie to moj najmlodszy Skarbek od urodzenia przesypia mi cala noc czyli jakies 10 godzin bez jedzenia

dziękuję :tak: oglądam Twoje suwaczki ... jak radzisz sobie z taką drobnicą? same maluchy!!! :szok::-D

dziękuję :tak: oglądam Twoje suwaczki ... jak radzisz sobie z taką drobnicą? same maluchy!!! :szok::-D

ha ha ha sama czasami nie wiem :) a tak powaznie to robie wszystko hurtowo i juz sie przyzwyczailam nie jest tak ciezko jak sie zdaje poza tym starszaki chodza do przedszkola wiec w tygodniu od 10 do 15 jesli nie jestem w pracy to mam luz a po przedszkolu troche rozrywki kolacja kapiel dobranocka i tak o to o godzinie 20 jestem tylko dla siebie i malego sprzatania mieszkania chociaz nie mowie ze czasami nie mam chwil zalamania ale one mi o wynagradzaja tym ze sa..

Iza, Twoja Gaja do Buzza stworzona po prostu!!! Co do rosołu, to jak pierwsze skurcze mnie złapią to wyciągam kurczaka z zamrażarki:-D Jak się do niego dokopię..
Dziubasek, ja tam jednak Żelazną wolę, ale kto wie, może i Ty wylądujesz na Żelaznej, w końcu SR masz stamtąd?? A wersja hard core w moim wykonaniu to szpital w Górze Kalwarii:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jagoda, niestety jeden nieudany wyjazd spod wiaty może kosztować więcej niż wypasiona fura pt: maluch lat 10;-)
Znajomy organizował imieniny/ urodziny, nie pamiętam, i w prezencie dostał takiego maluszka.. W rewelacyjnym stanie, zarówno wizualnym jak i technicznym.. Goście, którzy go kupili zapłacili 500 zł.. Stąd pomysł.. A i obcierać takiego nie szkoda;)
Jak widać nawet używany buzz jest zdecydowanie droższy;)

ha ha ha sama czasami nie wiem :) a tak powaznie to robie wszystko hurtowo i juz sie przyzwyczailam nie jest tak ciezko jak sie zdaje poza tym starszaki chodza do przedszkola wiec w tygodniu od 10 do 15 jesli nie jestem w pracy to mam luz a po przedszkolu troche rozrywki kolacja kapiel dobranocka i tak o to o godzinie 20 jestem tylko dla siebie i malego sprzatania mieszkania chociaz nie mowie ze czasami nie mam chwil zalamania ale one mi o wynagradzaja tym ze sa..

i jeszcze pracujesz??? :szok: hmm.. mylałam, że ja to zawsze byłąm dzielna, ale przy Tobie wymiękam :-)

Malina - jutro konczysz 41 tc :eek: robi wrażenie... ale Góry Kalwarii moze lepiej nie testuj ;-)

Jagoda - gdybyśmy nie były ubrane w dzieciaczki, to dałabym Ci w ciągu dnia poćwiczyć :tak: ale z maluszkami z tyłu inaczej jakoś patrzę na ryzyko.. :-) nie spotkałam jesczze tej koleżanki co się uczy jeździć..
Doszkalanie.pl - najtańsze jazdy doszkalajace w Warszawie Ci mają jazdy doszkalające całkiem tanio - 35 zł/godzinę na corsie...

Witam,

IzaBK dzięki za namiar, popytam jeszcze może kogoś w Pruszku znajdę byłoby na miejscu.
Malina tymi 500zł dałaś mi do myślenia.

Obiadek zrobiony, zabieram młodsze dziecię na spacer.
Starsze wyjechało z tatą na zakupy.

reklama
zaraz tu otworzycie kurs jazdy dla Jagody :)))
Jagoda jeszcze trochę i na prawdę ten samochód będziesz musiała kupić :)))
Malina, no rzeczywiście szkołę rodzenia zaliczyłam u św. Zofii i mam do niej bliżej, ale wolę MSWiA :)))) A ty lepiej tą Górę Kalwarię omijaj szerokim łukiem :)))
Ja nie wiem jak nasza nowa koleżanka Izulka daje radę!!!

Do góry