reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Wiem, znam Abramską, kilka razy u niej byłam, bo to ta sama przychodnia i wiem, że dużo osób ją poleca. Choć pierwszy raz miałam u niej nieciekawy bo się na mnie wydarła, że się czegoś nażarłam, a ja już przy Krystianie tylko gotowanego indyka i ziemniaki jadłam a ten nadal miał zielone biegunki.
No i przez ten pierwszy raz trochę się jej bałam, ale teraz kilka razy na nią trafiłam i była ok. Majewska jest milsza w obyciu ;-) ale wydaje mi się, że pediatrzy z Drzymały są świetni (po za Potockim).

reklama
Wiem, znam Abramską, kilka razy u niej byłam, bo to ta sama przychodnia i wiem, że dużo osób ją poleca. Choć pierwszy raz miałam u niej nieciekawy bo się na mnie wydarła, że się czegoś nażarłam, a ja już przy Krystianie tylko gotowanego indyka i ziemniaki jadłam a ten nadal miał zielone biegunki.
No i przez ten pierwszy raz trochę się jej bałam, ale teraz kilka razy na nią trafiłam i była ok. Majewska jest milsza w obyciu ;-) ale wydaje mi się, że pediatrzy z Drzymały są świetni (po za Potockim).

fakt taktem, jest szorstka w obejściu;-).. ale to świetnie działało i działa na moje dzieci :eek: nie wiem na czym to polega...

mogłoby już przestać padać :eek: niedługo do przedszkola po córcie muszę.... samochód odśnieżyć jakoś trzeba :shocked2:

i nawet zaraz do niej idę z synkiem.... A, i pochwalę się też na tym wątku :-) lekarz na usg dopatrzył się wreszcie pipki :-) czyli będę miala córcie :cool2: i jeszcze się okaząło, że szyjkę mam otwarta i rozwarcie na 1 palec :eek::-D

AsiaKC doczekasz się prędzej niż myślisz.

IzaBK gratuluję drugiej córeczki, hehe będzie para do mojego kawalera :-).

Wiem że się doczekam, ale teraz ciężko mi myśleć że jeszcze połówki nie ma ;-)

jak tam J@god@? jak w domu Igi i jak Krystian w przedszkolu? Chwali się bratem?

Iza a imię masz już dla córeczki wybrane? Bo oczywiscie gratuluje odkrycia - Juleczka bedzie miała z kim się bawić :-) Czyli szpital na dniach ... Bede zaciskać kciuki :)

AsiaKC - spróbuj cieszyc sie chwila, bo te ciązowe miesiące, potem na prawdę miło się wspomina :tak:

reklama
Iza a imię masz już dla córeczki wybrane? Bo oczywiscie gratuluje odkrycia - Juleczka bedzie miała z kim się bawić :-) Czyli szpital na dniach ... Bede zaciskać kciuki :)

mąż wybrał Gaja Łucja. I pewnie tak będzie :tak: chyba, że jak się urodzi to się okaże, że nie pasuje.. :-D
Asia - zobaczysz, zleci nie wiadomo kiedy :cool2:

dzięki za wszystkie gratulacje:-)

Do góry