reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izka- co to za pysznosci!!!!!!!!1 mów szybko bo ekran zasliniłam hahah

Heronek-dzieki ja tez takich bóli nie miałam nigdy do wczoraj:tak:

dzis postanowiłam ze upiekę chleb serowo cebulowy zobaczymy czy mi sie uda............

reklama
Witam
Izka ja tez zaslinilam choc nie wiem czy mam smak.Rozlozylo i mnie na dobre.w nocy spac nie moglam tak mnie trzeslo z zimna:no:wszytskie kosci mnie bola.ide lezec,melduje sie tylko ze jeszcze zyje:sorry:

hello laseczki

ale dzis piekna pogoda a u was??
ja juz polowe domu ogarnelam , 2 pranka wyprane , malutka na dworze biega i normalnie power jak nigdy jak sie taka pogode widzi!!

Pinka biedulko ehh ale juz za chwilke wytrzymaj jeszcze!!
heronek a gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec???
pandorka wlasnie wszystkiego naj z okazji roczku Filipka a gdzie fotki z urodzinek??

Moja corka konczy za 6 dni 10l wow kiedy to zlecialo :szok: juz mi sie pyta co jej za imprezke zrobie " bo wiesz mamusiu to beda moje pierwsze urodzinki dwu cyfrowe " haha nawet ja o tym nie pomyslalam :-D

dobra lece dalej sprzatac zajrze do was pozniej od jutra do pracy 4 dni po 12 wrr ale kasa potrzebna teraz bardziej niz kiedykolwiek ;/
chce dzieciom pokoiki zrobic takie mam zalozenie bo narazie maja tak co potrzebne ale bez rewelki
malej chce zrobic pokoik w mebelkach mammut z ikei ;-)

Pandorka dla Filipka buziaki.
Minisia wypadalo by wyprawic party:-)dwucyfrowe urodzinki heee dobre:-) Co do mebli mamut mi sie strasznie podobaja.My mamy tylko stol i krzesla ale wygladaja super i sa bardzo solidne:tak:

Hej dziewczyny.

Gosia trzymam kciuki za Twojego tate.Polska sluzba zdrowia to jedna wielka masakra,wiem cos na ten temat bo kilka lat w stecz przez takich pseudo-lekarzy ledwo uszlam z zyciem.

Pinka nawet jesli mieli by wywolywac porod to juz i tak niewiele Ci zostalo;-)

Heronek maly w koncu sie przyzwyczai i bedzie zostawal bez placzu,cierpliwosci:-)

Izka to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla WAS:-) mi tez straszna ochote narobilas tym zdjeciem-bardzo dawno nie jadlam zadnego ciasta i ostatnio nawet jak swoje przepisy przegladalam to narobilam sobie ochoty,ale niestety na diecie jestem i nie bardzo moge:-(

Pandorka co tam sie u Ciebie dzieje??

Minisia ja tez juz tesknie za wiosna,zima mnie zawsze w jakas depresje wpedza.Wspolczuje Ci ze sie tak mijasz z mezem-nie macie razem jakiegos dnia wolnego??

Kwiateczek biedny Kondzio,duzo zdrowka dla niego:-)

kamilalopez nie mamy chyba ze mamy off day jak to praca przez agencje
dzis mielismy razem wolny dzien wiec bylo fajnie chociaz pogoda sliczna wiosenna zabrala nasz wspolny czas ja sprzatalam mezus mial swoje zajecia ale teraz wspolnie film i winko tylko szkoda bo ja jutro o 5 do pracy wstaje i koniec sielnaki

Witam :-)

widzę że tu macie pogaduszki, można się przyłączyć? jastem mamaą 21 miesiecznego Michałka mieszkam Mansfield, trochę się tu jeszcze gubię ale postaram się ogarnąć wszystko :-) w razie czego proszę o pomoc ;)

Miłego dnia życzę :-)

Witam :-)

widzę że tu macie pogaduszki, można się przyłączyć? jastem mamaą 21 miesiecznego Michałka mieszkam Mansfield, trochę się tu jeszcze gubię ale postaram się ogarnąć wszystko :-) w razie czego proszę o pomoc ;)

Miłego dnia życzę :-)

Czesc i witaj na forum:-)

Minisia no to nie za fajnie macie.Moze poprostu jak macie razem dzien wolny,zostaw sprzatanie na inny dzien i korzystaj z tego ze mezus w domu:-)

reklama
Witajcie wszystkie mamusie! Poczytalam Was troszeczke i bylo by mi bardzo milo gdybym mogla z Wami pisac, czy moge sie do Was dolaczyc?;) Kiedys udzielalam sie na innych forach ale od czerwca 2010roku mieszkam a Anglii i mam nadzieje ze dzieki tej stronce mozna popisac z milymi osobami, ktore mieszkaja w uk.

Do góry