reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam sie po dlugiej nieobecnosci
zagladam na moj pierwszy watek i do was zeby byc na bierzaco

zalatana jestem troszke ostatnio i tez jakas zdolowana juz chce ta wiosne bo zycie we mnie wygasa, zadko widze sie z mezem bo pracujemy na zmiane i tak jakos tesknie za dniem spedzonym z cala rodzinka

w pracy mam dostac na dniach full tima wiec sie ciesze zawsze to praca pewna a nie agencja ;/
chociaz wolaja do pracy mimo martwego okresu

dzis ide do szkoly szkolic swoj angielski ktory juz i tak lepiej mi idzie przez prace z anglikami ale jeszcze dluuuga droga przedemna !

Pinka czekam na rozwiazanie :)
pandorka widzialam na gg ze skrobnelas cos do mnie ale nie mialam czasu odp wiec sie melduje :)
heronek w jakiej czesci Yorku ty mieszkasz? bo zapomnialam a moze jak zrobi sie cieplej trzeba by sie spotkac na spacerku co Ty na to??
goska wspolczuje i zycze aby wszystko skonczylo sie pomyslnie

ehh laski gdzie ta wiosna buuuu zreszta nie ma sie co martwic i tak mamy lepiej niz nasi bliscy w pl gdzie maja nawet -17st

milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Ja tez sie melduje z bole glowy niestety,nic nie pomaga.Kondzio chory od soboty.Tatus go uraczyl pepsi na miescie,myslalam ze go zamorduje:angry:odrzau wieczorm katar zielony....znowu cale noce nieprzespane,nie mogl oddychac.a dzis sie obudzil nad ranem i mowi ze nic nie widz:szok:ale sie wystraszylam:no:a tu oczy zaklejone cale:no:bylismy u lekarza,znowu antybiotyk,tyle co skonczyl jeden.zapalenie uszu.prawe ponoc strasznie zainfekowane.zielone gile i oczy :no:boshhh tak to jest.nie wiem czy mu nie przeszlo i dalej trzyma czy w sobote sie zaparawil:angry:mam nadzije ze mnie nie wezmie bo bedzie przesr....:baffled:

Minisia tez czekam na wiosne z utesknieniem,mam chyba depresje z braku slonca.Fajnie ze masz prace,ja sie pytalam w tym kasynie co robilam i dopiero moge zaczac na wielkanoc a w tym roku na koniec kwietnia sa swieta:baffled:boshhh 2 mies w plecy....wszedzie teraz tak,sezon zacznie sie pozniej w tym roku.

Heronek w przedszkolu lepiej a tu nie wiem czy teraz w srode pojdzie,zobaczymy....boshhh jak nie urok....

Pinka jestes jeszcze w dwupaku???:-)

minisia ja z rawcliffe/clifton moor, pewnie, ze trzeba cos ustalic, jak tylko ciepelko przywedruje :)

to kawalek ode mnie ale tam sliczne domki sa mmmmm
ale jak co mam auto czy sa autobusy :p to sie spikniemy ;)

kwiateczek oj zdroweczka zdroweczka i jeszcze raz zdroweczka zycze!!!

pinka ja mysle ze ani sie obejrzysz w kazdej sekundzie moze sie cos ruszyc a tym czasem bieg po schodach i przytulaski z m :D

a ja po szkole wrocilam wynudzona na maksa wrrrr mala troche poplakala ale ogolnie bylo super! mimo duzej przerwy :)

ja nie spie kochane a jest 5:30 od 3:00 sie męcze zmega bolami ale nóg!!!!!!!!!!!!!!!! czegos takiego to jeszcze nie miałam szok dosłownie nic nie pomaga a nogi tak mnie bolą jak bym conajmniej roumatyzm miała:wściekła/y::wściekła/y:

Pandzia -no własnie kochana ty to jszcze masz troszkę czasu nie to co ja:-(
minisia- zebys ty wiedziała co ja od 2 tygodni wyrawiam zeby tylko nie przenosic???????? i nic nie działa wiec juz dałam na luz w czwartek mam połozna to bedzie 1 dzien po terminie wiec powiem jej zeby dała mi jak najszybszy termin na wywołanie i juz,ciekawe co powie
heronek- widze ze ty mamuska pełna para zapracowana zabiegane heheh a a rzeczywiscie wyglądam pieknie hahahah

ide cis wszamac i moze uda mi sie zasnąc...........

Ostatnia edycja:
reklama
pandorka wielki buziak dla Filipka!!!! Juz ma roczek :-)

pinka oj mamka pelna geba, synek wszystkie soki ze mnie wysysa, nic nie robie caly dzien tylko za nim latam i sprzatam...jedyny plus, ze chudne...:) ale masz z tymi nogami...ja nie mialam tego problemu...

Do góry