reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam sie po dlugiej nieobecnosci
zagladam na moj pierwszy watek i do was zeby byc na bierzaco

zalatana jestem troszke ostatnio i tez jakas zdolowana juz chce ta wiosne bo zycie we mnie wygasa, zadko widze sie z mezem bo pracujemy na zmiane i tak jakos tesknie za dniem spedzonym z cala rodzinka

w pracy mam dostac na dniach full tima wiec sie ciesze zawsze to praca pewna a nie agencja ;/
chociaz wolaja do pracy mimo martwego okresu

dzis ide do szkoly szkolic swoj angielski ktory juz i tak lepiej mi idzie przez prace z anglikami ale jeszcze dluuuga droga przedemna !

Pinka czekam na rozwiazanie :)
pandorka widzialam na gg ze skrobnelas cos do mnie ale nie mialam czasu odp wiec sie melduje :)
heronek w jakiej czesci Yorku ty mieszkasz? bo zapomnialam a moze jak zrobi sie cieplej trzeba by sie spotkac na spacerku co Ty na to??
goska wspolczuje i zycze aby wszystko skonczylo sie pomyslnie

ehh laski gdzie ta wiosna buuuu zreszta nie ma sie co martwic i tak mamy lepiej niz nasi bliscy w pl gdzie maja nawet -17st

milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Ja tez sie melduje z bole glowy niestety,nic nie pomaga.Kondzio chory od soboty.Tatus go uraczyl pepsi na miescie,myslalam ze go zamorduje:angry:odrzau wieczorm katar zielony....znowu cale noce nieprzespane,nie mogl oddychac.a dzis sie obudzil nad ranem i mowi ze nic nie widz:szok:ale sie wystraszylam:no:a tu oczy zaklejone cale:no:bylismy u lekarza,znowu antybiotyk,tyle co skonczyl jeden.zapalenie uszu.prawe ponoc strasznie zainfekowane.zielone gile i oczy :no:boshhh tak to jest.nie wiem czy mu nie przeszlo i dalej trzyma czy w sobote sie zaparawil:angry:mam nadzije ze mnie nie wezmie bo bedzie przesr....:baffled:

Minisia tez czekam na wiosne z utesknieniem,mam chyba depresje z braku slonca.Fajnie ze masz prace,ja sie pytalam w tym kasynie co robilam i dopiero moge zaczac na wielkanoc a w tym roku na koniec kwietnia sa swieta:baffled:boshhh 2 mies w plecy....wszedzie teraz tak,sezon zacznie sie pozniej w tym roku.

Heronek w przedszkolu lepiej a tu nie wiem czy teraz w srode pojdzie,zobaczymy....boshhh jak nie urok....

Pinka jestes jeszcze w dwupaku???:-)

minisia ja z rawcliffe/clifton moor, pewnie, ze trzeba cos ustalic, jak tylko ciepelko przywedruje :)

to kawalek ode mnie ale tam sliczne domki sa mmmmm
ale jak co mam auto czy sa autobusy :p to sie spikniemy ;)

kwiateczek oj zdroweczka zdroweczka i jeszcze raz zdroweczka zycze!!!

pinka ja mysle ze ani sie obejrzysz w kazdej sekundzie moze sie cos ruszyc a tym czasem bieg po schodach i przytulaski z m :D

a ja po szkole wrocilam wynudzona na maksa wrrrr mala troche poplakala ale ogolnie bylo super! mimo duzej przerwy :)

ja nie spie kochane a jest 5:30 od 3:00 sie męcze zmega bolami ale nóg!!!!!!!!!!!!!!!! czegos takiego to jeszcze nie miałam szok dosłownie nic nie pomaga a nogi tak mnie bolą jak bym conajmniej roumatyzm miała:wściekła/y::wściekła/y:

Pandzia -no własnie kochana ty to jszcze masz troszkę czasu nie to co ja:-(
minisia- zebys ty wiedziała co ja od 2 tygodni wyrawiam zeby tylko nie przenosic???????? i nic nie działa wiec juz dałam na luz w czwartek mam połozna to bedzie 1 dzien po terminie wiec powiem jej zeby dała mi jak najszybszy termin na wywołanie i juz,ciekawe co powie
heronek- widze ze ty mamuska pełna para zapracowana zabiegane heheh a a rzeczywiscie wyglądam pieknie hahahah

ide cis wszamac i moze uda mi sie zasnąc...........

Ostatnia edycja:
reklama
pandorka wielki buziak dla Filipka!!!! Juz ma roczek :-)

pinka oj mamka pelna geba, synek wszystkie soki ze mnie wysysa, nic nie robie caly dzien tylko za nim latam i sprzatam...jedyny plus, ze chudne...:) ale masz z tymi nogami...ja nie mialam tego problemu...

Do góry