reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzięki :-) zaraz zrobie przegląd internetu
Ciekawe czy w naszym tesco tez są te ciuszki (i czy też są tak dobrej jakości) chyba się w weekend wybiorę :tak:

A wichura u nas też straszliwa i do tego -15 a na noc zapowiadają śnieżyce :-(
jutro znowu miasto będzie spraraliżowane

Ojej jak zimnooooo ! Normalnie nic mi sie nie chce !!!!! Ratunku !!!! Najchetniej bym lezala cale dnie...i jadla..jadla...

Imbir...pamietam ze stosowalam ciasteczka imbirowe jak bylam z nastka bo tez meczyly mnie mdlosci, ale nic to nie pomagalo... od wczoraj raz dziennie pije miete, ale nie wiem czy moge dwie, bo zdania na temat miety sa bardzo podzielone.
Ale nie wiem czy mi granat nie pomaga. Przecztalam ze silne mdlosci moga byc oznaka braku wit B czy np wapnia... no i zjadla pol granata (zawiera duze ilosci wit B) i nastepnego dnia zero mdlosci, zrobilam tak nastepnego dnia i znow zero mdlosci...dzis nie jadlam i mnie chwycily...ale na krotko.

Pinka - to chyba nie az tak duzo przeybralas jak narazie :) i musze kupic chrupki kukurydziane....moze sie tym zapcham, bo ja juz wsio probowalam, jem malymi porcjami, ale za to bardzo czesto bo mnie tak ssie glod ze idzie oszalec

Hej dziewczeta!!
ja tez lubie ubranka z Tesco,
ale mozna tez trafic na fajne rzeczy w PRIMARKU:-D,
nie tylko dla dzieci :tak:
Mnie strasznie boli brzusio,dzien w dzien.
Gosia,wspolczuje Malenka...zeby Cie pocieszyc,to napisze Ci ,ze tez mam mdlosci,
zreszta mam je normalnie od poczatku. Njapierw myslalam,ze to od nerek.
Ja siedze wlasnie w pracy! Zaczelo u nas pierwszy raz sypac sniegiem!!!
jwstem na wsi i nie wiem jak dostane sie jutro rano do domu:crazy:

witam ......nie spie bo obudził mnie okropny ból kręgosłupa i kłócie w brzuchu co tydzień to gorzej normalnie ahhha jak babcia sie czuje

Gosia- ja piłam 2 miety dziennie:-p:-p a chrupki kukurydziane to dobra rzecz ja sie sama nimi zapycham mało kaloryczne ale po zjedzeniu pół paki jestem meeeeega pełna Polecam.............. a co do jedzenia to tez bym ciagle jadła wczoraj np na kolacje trzasnełam sobie pieczone banany z czekolada i lodami:-D:-D a jak sie zwarze znów za tydzien to dostane zawału
Igasia- moze jakos ci sie do domu dostac uda u nas snieg zapowiadali ale nic nie było..i pwnie nie bedzie a moje dziecko tak czeka.............

a ja wam powiem kochane za zamawiam sobie kilka ciuszków zpolski z allegro bo ja dla mnie sa cudowne takich tutaj nie ma a reszte dokupie gdzie bąz.....

na wynalzałam goscia który łacznie z przesyłka przesle mi za 70 Ł
- kołderka+ podusia antyalergiczna
2komplety poscieli
2 przescieradła
rożek
pieluchy tetrowe

tu za takie pieniadze bym tego nie miała:no: a wybór i tez okrojony.........

jesli chodzi o ubranka:
Śpioch śpioszki śpiochy rozm. 62 BAWEŁNA 100% (1314604262) - Aukcje internetowe Allegro

Śpioch śpioszki śpiochy rozm. 62 BAWEŁNA 100% (1314604262) - Aukcje internetowe Allegro

WYPRAWKA 5-CZ. KOMPLET BODY SPIOCHY CZAPECZKA R.62 (1302296261) - Aukcje internetowe Allegro

to takie przykłady bo ubranek jest mulutm............

ide po tosta bo nie dojadłam.............hahah

Pinka- juz mam chrupasy kupione :)

U nas zeby bylo jeszcze ciekawiej, mama mi napisala ze tata odkrecil od tv ta "dupe" plastikowa z tylu (stary typ telewizowow) bo mam chciala odkurzyc od wewnatrz..no i jak tata ja potem przykrecal to mu pekla reka w ramieniu !!! Jakis koszmar i klatwa nad ta moja rodzina !!! Lekarz powiedzial ze to pewnie osteporoza...nawet nnic nie dzwignal, no bo ten tyl od telewizora to jest taki ciezki jak dwa puste kubki do herbaty... wiec co to za ciezar ? NO przecez az trudno uwiezyc ze moze reka peknac. eeehhhh

Do tego mieszkanie nad mojej mamy siostra palilo sie ...i jak straz pozarna zaczela gasi, to ciocia uratowala tylko zmieszkania dwupokojowego lodowke...czyli jest bez jakiegokolwiek mebla, tv, lozka.... mega wilgoc w chalupie, wrecz stojaca woda..a na dworze -17...super jAZDA!

Ida na chrupki...wlasnie skonczylam obiad...i juz mnie ssie glod !!!!! cholry mozna dostac !!!! A potem sprzatanie lazienki !

Witam
Iza my grzejemy dzien i noc bo okna stare,pojedyncze.rachunek moze przyjdziew przyszlym tyg to z butow wyskoczymy:baffled:
Pinka a wy macie ten sklep jeszcze???
Gosia wspolczuje,oby bylo juz tylko lepiej.Nam tez koniec roku nie za bardzo idzie:no:byle do nowego.

Kwiateczek- tak mamy ten sklep a czemu mieli byśmy nie mieć??????????
Gosia- polecam ci jeszcze jak lubisz kisiel hehe bo ja robie sobie jeszcze ten na 1 kubek :tak::tak:

ide na sniadanie bo jestem głodna jak zawsze :-D:-D:-D

dzis na obiad placki ziemniaczane po węgiersku:-p

reklama
Witajcie!

Alez mroz...bbbrrrrrrr....u nas za to duzo sniegu jest i juz chyba do konca zimy bedzie lezal....a ogrzewanie tez non stop chodzi, dobrze, ze mamy na gaz, bo bysmy zbankrutowali....

Gosia wspolczuje, teraz to juz tylko lepiej moze byc!

Pinka ty tylko o jedzeniu...hehehehe...a ja probuje nie jesc...musze zaczac czytac BB z pelnym zoladkiem, albo szklanka wody obok, co by nie przytyc znowuz...:-))))

Milego Dzionka!

Do góry