reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie Babeczki, witaj Kwiatek i dzieki za gratulacje :)
Do nas przyjechala rodzina ze Slowacji,pojechali wlasnie zobaczyc Stonehenge i juz wracaja,bo jest zimno!!
Potem sie odezwe!!!

reklama
no laski....juz tydzien sie okropnie mecze....boze jakie mam calodzienne mdlosci...HELP !!! Poprostu przypominaja mi sie czasy ciazy z Natunia..bylo to samo, tylko ze wtedy moglam sobie polezec, a teraz trzeba chodzic, zrobic to i owdzie i jeszcze byc zadowolonym. Dostalam od kolezanki co chodzi prywatnie do pl gina tabletki na te te mdlosci, ale nie wezme ich bo za duzo jest efektow ubocznych. Oprocz tego tak mi napuchly sluzowki nosa ze idzie sie udusic. Takze nic fajnego u nas nie slychac :-(

Gosia wspolczuje to samo przechozilam.Kup sobie nmoze tabletki takie jak u nas Lokomotiv:tak:mnie tutaj lekarz takie wlasnie przepisal jak mialam mdlosci,troche pomogly:tak:nie pamietam jak sie nazywaly ale na pudelku byly auto i samolot.

Czesc gwiazdy

ja wlasnie w pracy do 20:00 dzis dobrze ze mam neta przynajmniej sie w wolnej chwili nie nudze...zajadam wlasnie chrupki kukurydziane na przemian ze słodkim batonem........... wczoraj o 23:00 napadło mnie na krewetki w ciescie hahaha niestety z powodu braku krewetek trzeba sie było gruszką zadowolic;-)

aaaaa i news jestem juz 10 kg na plus...........

Gosia- a nie mówiłam ehehhhe no ale jak są mdłości to znaczy ze wsio ok ja piłam miete bo imbir nie działał bynajmniej na mnie mieta zawsze....
Kwiateczek- no witaj moja droga spowrotem......... a brzusio od ostatniego foto jest juz wiekszy bo to było 3 tygodnie temu.......;-)

Witajcie!

Gosia wspolczuje z mdlosciami....u mnie z kolei imbir odwrotnie dzialal, jeszcze bardziej wymiotowalam.....nic nie pomagalo, po prostu przeszlo po kilku miesiacach.....

Kwiateczek witaj z powrotem w snieznym kraju!

izka ja tez nie lubie remontow, najlepiej sie na ten czas wyprowadzic i wrocic na efekt koncowy...hehehehe

Pinka to zdrowo przybierasz....

A my zasypani, nie jest jeszcze zle, ale wiecie jak tu odgarniaja snieg....dzisiaj byla zerowa temp, wiec juz snieg topnial i po chodniku nie dalo sie z wozkiem przejechac-wycisk mialam gorszy niz po silowni!!! Mlodego jeszczetrzyma katarek, ale to chyba raczej od ogrzewania....

Milego Wieczorku!

Witam
Dzieki kobiety:-)
Ale zimnica jest,dzisiaj wieje ze szok:no:bylismy ogladac mieszkania,jedno ladne ale na uboczu,daleko.wszytsko w kuchni:sorry:a my mamy swoje:sorry:nie ma miejsca na nasze.nic,czekamy na poczatku stycznia bedzie jeszcze jedno ponoc ladne i duze.

Dziewczyny,
Mam prośbę o informacje jakie w UK są sklepy (najlepiej sieciówki) z ciuszkami dla dzieci

Najlepiej coś co można zobaczyć w necie. W Polsce jak ciuszki są fajne to drogie i chce poprosić siostrę żeby zrobiła mi jakieś zakupy wyprawkowe :)
znam mothercare, Matalan, GAP, next..

polecicie coś jeszcze?
z góry dziękuje :)

Dziewczyny,
Mam prośbę o informacje jakie w UK są sklepy (najlepiej sieciówki) z ciuszkami dla dzieci

Najlepiej coś co można zobaczyć w necie. W Polsce jak ciuszki są fajne to drogie i chce poprosić siostrę żeby zrobiła mi jakieś zakupy wyprawkowe :)
znam mothercare, Matalan, GAP, next..

polecicie coś jeszcze?
z góry dziękuje :)

jeszcze sa: George (Asda), FF albo Cherokee (Tesco), Tu (Sainsbury's), Marks and Spencers, Bhs, nie moge sobie teraz wiecej przypomniec....
jak dla mnie najlepiej mi pasuja z tesco, bo i tanie, i dobre jakosciowo

reklama
Do góry