reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam nowe mamusie:-)
Maggusia to ubezpieczenie to jest po to by wlasnie oddali jak co kase za bilet,ubezpieczenie bagazu itp...my nigdy nie kupujemya jak samolot nie poleci to i tak musza wam dac inny przeciez...ale kwesstia wyboru:-)
Beata witaj:-)dawno cie nie bylo.co u was?cicho troche na wateczku jet
Lucy a jak tam u was?
Gosiaczek pogubilam siemasz corke 19 letnia i 6 letnia tak?wnusiu jest tej starszej corki?a ile masz w ogole lat jak moge pytacdlaczego ty lecisz z wnukiem sama?
Ja dzis troche zalatana.wczoraj dostalam aplikacje do mojego kasyna.niby za 4 tyg bede mogla zaczac:-)a dzis tym czasem ide sie odchaczyc
Maggusia to ubezpieczenie to jest po to by wlasnie oddali jak co kase za bilet,ubezpieczenie bagazu itp...my nigdy nie kupujemya jak samolot nie poleci to i tak musza wam dac inny przeciez...ale kwesstia wyboru:-)
Beata witaj:-)dawno cie nie bylo.co u was?cicho troche na wateczku jet
Lucy a jak tam u was?
Gosiaczek pogubilam siemasz corke 19 letnia i 6 letnia tak?wnusiu jest tej starszej corki?a ile masz w ogole lat jak moge pytacdlaczego ty lecisz z wnukiem sama?
Ja dzis troche zalatana.wczoraj dostalam aplikacje do mojego kasyna.niby za 4 tyg bede mogla zaczac:-)a dzis tym czasem ide sie odchaczyc
hej Madziarabuzi
Ja rodziłam tutaj w basenie jestem bardzo zadowolona. Miałam super położne a to dużo daje urodziłam w piątek po południu a w sobotę wieczorem byłam w domu. To był mój trzeci poród i jestem z niego bardzo zadowolona. Więc się nie przejmuj wszystko będzie oki. Pozdrawiam cieplutko
Ja rodziłam tutaj w basenie jestem bardzo zadowolona. Miałam super położne a to dużo daje urodziłam w piątek po południu a w sobotę wieczorem byłam w domu. To był mój trzeci poród i jestem z niego bardzo zadowolona. Więc się nie przejmuj wszystko będzie oki. Pozdrawiam cieplutko
Kwiateczek dobrze zrozumiałaś lecę z wnukiem bo córka ma już prace i leci z moja córeczką do babci a ja muszę pozałatwiać jeszcze sprawy w Polsce i lecę 17 marca niestety nasze urzędy pomalu pracuja
a co do lat jestem stara he-heh 40 na karku niestety
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiateczek
majowa mama `08
Gosiaczek no nie taka stara GONIE CIE GONIE
polgielka
Fanka BB :)
Wcale nie stara bo ja juz tez prawie tyle-w tym roku 39 bedzie w kwietniu i jak szybko ten czas leci!!
:-) ech niby wnuki odmładzają ale ja się czuje staro heh ostatnio wszędzie mnie lamie w krzyżach Kwiatuszku nie odpisałyście mi albo mi watek uleciał jak jest z rodzinnym i z dodatkami na dzieci i do jakiej posłać szkoły córkę
polgielka
Fanka BB :)
Rodzinne sie dostaje na kazde dziecko-okolo £20 tyg za pierwsze dziecko i £11 za nastepne.Co do dodatkow jest Child Tax Credit i to zalezy od zarobkow.Trzeba dzwonic pod numer 0845 300 3900.Maja tam tlumaczy.Pytaja sie najpierw pare rzeczy przez telefon a potem wysylaja aplikacje co trzeba dokladnie wypelniac.
A co do szkoly to juz twoj wybor
A co do szkoly to juz twoj wybor
:-) dziękuje ślicznie mam jeszcze jedno pytanie do was bo córka wychowuje sama dziecko w Polsce jej zabrali rodzinne i dodatki na chore dziecko z powodu trwającej:-) sprawy o alimenty jak jest z dodatkami dla samotnej może wiecie
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Gosiaczek nie wiem jak to bedzie bo w sumie trzeba tu pracowac,albo atka albo ojciec wiec nie wiem czy tak od tak dostanie jakies pieniadze.rodzila w PoLSCE TAK?beda sprawdzac w Polsce czy bierze rodzinne i wtedy dopiero dadza.ja rodzilam i pracowalam tu wiec zanim mnie sparwdzili w Polsce minelo pol roku ale wszystko zwrociliA ktos tu jest,pracuje???
Podziel się: