reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Gosiaczeka a jakie duze masz pociechy?moze suwaczki wstawisz:-)napewno bedziesz miala wypelniony czas,na poczatku bedziesz musiala poznac miasto,spacery itd a dzieci wypelnia czas napewno dodakowo
Madziara wiem ze sie boisz ale porod jak porod,w Polsce taki sam.Kwestia tego czy latwo i szybko pojdzie a tego ci zycze
Ide zjesc sniadanie i zabieram sie za faworki bedzie co do kawusiktorasd robi paczki albo faworki:-)ja pierwsy raz
Madziara wiem ze sie boisz ale porod jak porod,w Polsce taki sam.Kwestia tego czy latwo i szybko pojdzie a tego ci zycze
Ide zjesc sniadanie i zabieram sie za faworki bedzie co do kawusiktorasd robi paczki albo faworki:-)ja pierwsy raz
kwiateczek
majowa mama `08
Madzia musisz zapisac widocznie.ja sama nie znam sie dobrze,zawsze mi ktos pomagal
musisz wejsc w szybkie menu na pasku.potem edytuj sygnature,tam wkleic swoj kod,zrob podglad i zapisz
musisz wejsc w szybkie menu na pasku.potem edytuj sygnature,tam wkleic swoj kod,zrob podglad i zapisz
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
gosiaczku a jakie mleko pije twój synuś??? Dziewczyny dobrze mówią... Weź od lekarza zaświadczenie o chorobie twojego synka i przetłumacz- nie musi być u tłumacza przysięgłego. Weź kilka puszek mleka na początek.Boje się jednego gdyż syn ma leki stale jest astmatykiem i mleko które w Polsce jest na receptę może jest ktoś z Doncaster
Witam wszystkie dziewczyny!Chcialam sie przywitac!Mam 8 miesieczna core Julke i po raz pierwszy zapisalm sie n forum bo pomyslalam ze fajnie tak sobie poklikac z innymi mamami w wolnych chwilach!
pozdrawiam Was i mam nadzieje ze sie tutaj jakos odnajde!
pozdrawiam Was i mam nadzieje ze sie tutaj jakos odnajde!
Cześć Mamuski pamietacie mnie/??
kurde jak ten czas leci moja córunia ma juz 2 m-ce i jakos dajemy rade,
kochane podajcie mi jakiś link na temat paszportów dla dziecka bo kiedyś to musze załatwic
witam nowe mamuski :-)
kurde jak ten czas leci moja córunia ma juz 2 m-ce i jakos dajemy rade,
kochane podajcie mi jakiś link na temat paszportów dla dziecka bo kiedyś to musze załatwic
witam nowe mamuski :-)
Witam Mamusie!
i te nowe i te stare:-)
Dosc dlugo mnie tu nie bylo
duzo spraw na glowie mam i dopadla mnie handra nic mi doslownie sie nie chcialo
Moj D nadal pracy nie ma teraz kiszka z tym wszytskim...
Narazie jak nie ma tej pracy to jedziemy w marcu dopiac wszytsko na ostatni guzik z weselem:-) ja poszukac jakiejs sukni,po za tym musimy zaproszenia kupic :-)owysylac i wyrobic malemu dowd ,bo paszport nam sie konczy wlasnie pod koniec marca i tak lecimy na ostatni dzwonek z wszystkim.
Mam pytanie do was czy to ubezpieczenie w ryanair jest tez po to ,ze np jak samolot nie wystartuje ,bo np snieg to oddaja mi kase?
a jak nie wykupie ubezpieczenia to co
duzo moich znajomych mi mowi ,ze po co ja chce ubezpieczenie hm
wogole to ryanair ma niezle oplaty za bagaz 30f za jeden!
BEDE WDZIECZNA ZA INFORMACJE!
Chcialam was sie zapytac czy kupujac ubezpieczenie w
Dziewczyny KOCHANE DZIEKUJE ZA PAMIEC I PIEKNE ZYCZENIA!
jestescie niesmaowite!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!
i te nowe i te stare:-)
Dosc dlugo mnie tu nie bylo
duzo spraw na glowie mam i dopadla mnie handra nic mi doslownie sie nie chcialo
Moj D nadal pracy nie ma teraz kiszka z tym wszytskim...
Narazie jak nie ma tej pracy to jedziemy w marcu dopiac wszytsko na ostatni guzik z weselem:-) ja poszukac jakiejs sukni,po za tym musimy zaproszenia kupic :-)owysylac i wyrobic malemu dowd ,bo paszport nam sie konczy wlasnie pod koniec marca i tak lecimy na ostatni dzwonek z wszystkim.
Mam pytanie do was czy to ubezpieczenie w ryanair jest tez po to ,ze np jak samolot nie wystartuje ,bo np snieg to oddaja mi kase?
a jak nie wykupie ubezpieczenia to co
duzo moich znajomych mi mowi ,ze po co ja chce ubezpieczenie hm
wogole to ryanair ma niezle oplaty za bagaz 30f za jeden!
BEDE WDZIECZNA ZA INFORMACJE!
Chcialam was sie zapytac czy kupujac ubezpieczenie w
Dziewczyny KOCHANE DZIEKUJE ZA PAMIEC I PIEKNE ZYCZENIA!
jestescie niesmaowite!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!
Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana co do dzieci napisze tak mam córkę 6 lat i wnuczka 9 miesięcy który właśnie leci zemną a co do mleka tylko może pic bebilon pepti 2 wiem ze przy dzieciach nie będę osamotniona / ech z daleka od meza bede kurcze zero angielskiego martwie sie jak w pracy sie dogadam
pisałam już jak jest z rodzinnym w UK napiszcie
Nie dopisałam Wam córka która ma 19 lat leci pierwsza z moja 6 letnia 24 lutego ja z wnukiem 16 marca :---(
pisałam już jak jest z rodzinnym w UK napiszcie
Nie dopisałam Wam córka która ma 19 lat leci pierwsza z moja 6 letnia 24 lutego ja z wnukiem 16 marca :---(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: