reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Monia witaj na naszym watku:tak:Gratuleje dwoch motylkow:tak\:wiesz juz jakiej plci sa babaski?i jednojajowe beda:-)ale fajnie ,nierozmawialam nigdy z nikim kto spodziewal sie bizniakow/czek:-)
Pinka duzo miejsca w tym sklepie.czekamy na fotki jak skonczycie:trak:co do zdjec na mnie bys mogla poczwiczyc:tak:ja jestem dosc niefotogeniczna ale zawsze chcialam takie profesjonalne zdjecia tylko kaski wiecznie bylo brak:baffled:

oki lece malego kapac.G teraz jedzie dopiero z pracy.Ja czekam na @@@zaraz bedzie:baffled:juz slodycze pochlaniam i robi mi sie wielki syf na brodzie:szok::szok:cala boli:sorry:wrocily mi syfy okresowe bo dawno nie milaam:sorry:zawsze malam 3 krostki na dekoldzi i wlasnie sie pojawily:baffled:fujjjjj :sorry:oki paaa

reklama
hejka:)
dziewczyny wiem ze nie powinnam sprzatac, umowilismy sie ze dwa razy w tyg jest sprzatanie, sroda i sobota i owszem w te dni jest zawsze sprzatane ale co z tego jak za dwie trzy godziny znow jest burdel? jezeli nie potrafia utrzymac porzadku to powinno sie przy nich codziennie sprzatac, niestety sa to typowi balaganiarze:baffled: a ja niestety nie lubie zyc w brudzie i czasem sprzatam:confused2:od wczoraj nie ruszylam ani jednego garnka ze zlewu, jedynie kubek na herbate sobie umylam ale powiedzialam sobie: pier.... to, ja nie jestem sama w domu:wściekła/y: dobrze ze nie widzialyscie jak maja u siebie w pokoju bo byscie sie tylko mocno przestraszyly:szok:na szczescie jeszcze tylko tydzien nam zostal ,jakos wytrzymam:-pjednak okazuje sie ze nawet starzy znajomi okazuja sie inni niz byli....jestem ciekawa co tu bedzie sie dzialo jak sie wyniesiemy:sorry:
Kondzio dziekuje ze mile slowa:-)dzisiaj dostal pierwsza kaszke, smakowala mu, zjadl polowe a reszte ja dokonczylam bo bardzo lubie takie rzeczy:-D
monia witaj:-)
chorowitkom zycze zdrowka:happy:

Witajcie kobietki, postanowilam sie do Was przylaczyc bo dobrych rad nigdy za wiele. Ciekawa jestem czy sa tu jakies mamcie z Preston? Jezeli tak to chetnie zamienilabym znimy kilka zdan:)
Pozdrawiam i zycze wszystkim milego weekendu

Hej kobiety!!!
Dzisiaj bylo troche lepiej w nocy, chociaz mala i tak sie dwa razy w nocy obudzila... Ale widac poprawe...
Monia, Mili ja takze witam na watku... Blizniaki? Zawsze chcialam miec, ale bylo by to trudne zadanie... Bardzo wyzywajace, chociaz nie do zrobienia... Gratuluje!!! I jak cos to pytaj, a na pewno pomozemy, jesli bedziemy mogly :-)
Pinka sklep rzeczywiscie bardzo duzy... Kiedy wielkie otwarcie? A i gon swoje marzenie, jesli fotografia Ci sie marzy... Na mnie tez mozesz liczyc, jesli kiedykolwiek sie doczekam na pytanie ;-)
Ok, zajrze pozniej, bo moj mnie wola, buziaki

kwiateczek Tak plec maluszkow juz poznalismy i beda chlopcy, najprawdopodobniej jednojajowi :)) chociaz bardziej liczylam na dziwczynki to i tak baaardzo sie ciesze tylko mam problem z wyborem imion.

hej dziewczyny :-) ja tylko na chwilkę, bo pracy dziś mam dużo i załatwiania.
witam nowe mamy :tak::tak::tak:piszcie kobitki duuużooo.
co do chorowania, to chyba się zaczęło, bo dookoła wszyscy chorzy :sorry: także dużo zdrówka wszystkim chorowitkom.
a dziś znowu piękny, słoneczny dzień, ja to w szoku jestem, że ten wrzesień taki piękny w tym roku.
oki laseczki później coś skrobnę, bo teraz muszę uciekać.
Miłego dzionka!!!

Czesc dziewczyny:)

Rzadko teraz zagladam bo normalnie padam z nog, taka zabiegana jestem kazdego dnia. Czytam regularnie wszystkie posty, ale juz na odpisanie czasami mi czasu braknie.
Nie wiem od ktorej z was zaczac takze daruje sobie tym razem odpisywanie. Ale wszystkie was pozdrawiam goraco i mam nadzieje ze u wszystkich z was wszystko dobrze.
W napozniejszych postach dojrzalam ze Pinka interesuje sie fotografia co tez jest moim marzeniem, ale narazie tylko na moich maluszkach praktykuje;-)aparat mam chyba w porzadku, polecam z reszta, bo ladne zdjecia robi, Sony DSLR A350.
Poza tym to wszystko mnie ostatnimi czasu doluje i denerwuje jednoczesnie, nie wiem ale chyba kryzys jakis przechodze:wściekła/y::-(
Dzieciaczki mi rosna, a malutka w szczegolnosci ale zabkow jeszcze nie ma, co myslalam ze juz do tego czasu chociaz jeden, a tu nic.

No nic, dodaje kilka terazniejszych zdjec i ide, bo musze troche posprzatac. Pozdrawiam:-)

Załączniki

• 18092009028.jpg
    18092009028.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00770.jpg
    DSC00770.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00773.jpg
    DSC00773.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00776.jpg
    DSC00776.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 38
Witam Mamusie!

Ja tylko na chwilke,bo czeka mnie sprzatanie ,pranie,prasowanie i zrobienie pazurow sobie przed wyjazdem,a we wtorek juz bedziemy w Grecji:-)
Mamci kupilam ladna bransoletke ze skory z wielkimi cyrkoniami :-)
Ojczymowi wodke :-D jakas nie wiem nie znam sie na angielskich ale sie nazywa Vod-Kat :-p
no i jakies czekoladki tam reszcie :sorry:
Jeszcze musze jechac jutro kupic sobie pizamy i zastanowic sie w czym ja pojade :-p spakowac nas tez musze eh.

Pinka ja pozowalam kiedys do zdjec bawilam sie w fotomodeling uwielbiam pozowac!:-)
po za tym mialam zaprzyjaznionego fotografa ,z ktorym wykorzystywalismy jego i moje pomysly:-)
Sklepik duzy i jaki ladny naprawde!

Aneczka zdjecia sa swietne naprawde!

Musze zmykac obiad sie robi i ide jesc szybciutko pozniej jeszcze zagladne.
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Witam Ada,
Ciesze sie bardzo ze mieszkasz w Preston:) Chcialam zapytac czy posylasz swoje dzieciatka gdzies do przedszkola? i czy wiesz gdzie sa jakies play grupy. Moja coreczka ma 14 miesiecy, od stycznia chce ja poslac do przedszkola ale wczesniej myslalam o jakichs play grupach tylko nie wiem gdzie sa jakies. Bylabym wdzieczna za jakies podpowiedzi
Pozdrawiam

Do góry