reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej dziewczyny!!
witam z rana i lece w koncu sie wziasc za porzadki w szafie wiec zajrze pozniej..

Mamuska a rzeski po kim ma??:-)

syla sliczna mamusia z ciebie no i corcia bombowa, jak sie smieje na tej fotce to mnie normalnie rozwalila!!
przesliczna masz corcie no i teraz juz ci nie odpuscimy-musisz czesciej wklejac foty:-D:-D

ok lece, do pozniej!

Witam!

Pinka podobno w sobote ma byc ladnie, tak wiec imprezka urodzinowa bedzie w plenerze :tak:

syla cora sliczna :tak: mamusia tez fajna kobietka :tak:

Martuchaa milego sprzatania :tak:

A u mnie nic nowego. Zaraz kawe wypije i idziemy na spacee, bo wyglada na to, ze sie wypogodzi.

Milego dzionka!

hejo

Syla - ale masz slicznotke w domu :tak::tak::tak::tak: cudna a mamusia pierwsza klasa:-D:-D:-D:-D
Sewa- niom mysle bo tez sprawdzalam pogode i niby slonce ma byc ale ja im tam za bardzo nie wierze:-):-):-):-D

Mamuska- byc moze po troszku od kazdego jest podobny ale ogólnie ja patrze na niego to widze ciebie na taki pierwszy rzut oka:-D:-D

Martuchaa- ty juz tyle nie sprzataj;-);-) bo jeszcze sie okaże ze jestes bardziej pedancka niż ja heheh

a ja jeszcze musze dzis zapierdzielac do sklepu polskiego po kaszankę,bo mi sie zachcialo z grila:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale pojade autobusem bo z buta nie chce mi sie isc taki kawał po wczorajszej wyprawie i sprzataniu do 22 mam dosc-dzis musze jeszcze dywan wyczyscic okna pomyc i bedzie wsio:tak::tak::tak::tak:
ok spadam na papu

Dzień dobry :-) Jak tam dziś humorki? U mnie ok. Niewyspana troszkę jestem, bo mała dość często budziła się dziś w nocy, no ale cóż zrobić, takie życie mamuśki he he :laugh2:

Dziewczyny dziękuję za miłe komentarze do zdjęć :happy: Będę wklejała fotki częściej ;-)

Pinka Ty to faktycznie pedantka jesteś he he, dywany, okna, ojojoj ;-)

Martucha na mnie też czeka szafa, w której przydałoby się posprzątać, a już nie wspomnę o ciuszkach Oliwii ;-) ....a i jej zabawkach :rofl2:

Sewa u nas też słoneczko od rana świeci, mam nadzieję, że po południu będzie ładnie i uda mi się pobyć z małą troszkę na świeżym powietrzu.

Ok, kochane Mamunie życzę wam miłego dzionka.
Do potem :-)

jestem!!
wreszcie z sukcesem bo posprzatalam cala szafe, posegregowalam za male ciuszki, powyciagalam jesienne i zrobilam liste co kupic i troche sie tego nazbieralo:-)
takze Pinka uwazaj - pedantka nr II depcze ci po pietach:-D

w ogole to juz jutro roczek!! nasza mala ksiezniczka juz nie bedzie miesieczniakiem:-)juz mialas bole rok temu??:-p
o ktorej sie urodzila??

dziewczyny i jak tam spacerkowo?? bo u nas pada, nie wiem czy w ogole dzis wyjdziemy:baffled:moze jak maly wstanie to sie przejasni

Martuchaa- ja na 17:00 jechalam na wywołanie o 18;00 zaaplikowała mi jakies tabletki i żel dopochwowo a urodziłam o 22:35 takze szybko i cale szczescie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my juz po zakupach teraz papu małej i dalej do roboty:-D:-D

Oh ja tylko na minutke....

czytam po lepkach co piszecie bo mala nie daje mi spokoju...:wściekła/y:
W niedziele juz wracamy do UK :-( tyle pracy mnie czeka... :-(

3 dni temu NASTKA zrobila 4 samodzielne kroczki...a wczoraj juz 7 :-D a chodzenia z nia nie widac konca :rofl2: tak wiec mozemy smialo powiedziec - PRZECHODZILA ROCZEK :tak:

Syla...- ale sliczny brzdac :tak:

Pinka - mala chwycila rozaniec :-p a za drugim podejsciem klucze :-) aha..zyczymy milego imprezowania :)

Jeszcze 3 dni do dnia urodzin Nastki...lza sie kreci w oku jak sie pomysli jak ten czas szybko mija, ile sie wydarzylo przez ten rok, jakie postepy zrobila... i strach myslec ze te chwile juz nie wroca:-(

No lece kobitki

Buziaki dla kazdej !

no zgadzam sie dziewczyny, leci leci i nie wroca te chwile- czasami to mnie przeraza:no::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia gratulujemy tych najwazniejszych kroczkow:tak:

my lecimy na dwor bo sie przejasnilo takze milego popoludnia!

reklama
Martuchaa - ja dzisiaj posprzatalam w koncu w schowku..U nas pelni on funkcje szafy i graciarni..no wlasnie nawet nie widzialam ze tam tyle niepotrzebnych rzeczy..az sie zalamalam ale zaraz ide dzielnie to powynosic...Synek mi pomagal to szybko poszlo;-)

Mala- gorzatka - gratki dla Nastki:-)
Pinka - milej imprezki:-)

ok lece jeszcze jedno pranie stawic i wkoncu wyjdziemy na plac zabaw bo maly niedawno wstal....

Do góry