reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dzieki dziewczyny wlasnie zajrzałam przeczytałam życzenia i sie .......

PORYCZAłAM JAK BóBR!!!!!!!!!!!!

Ja juz po pracy teraz mykam szykowac wszystko na imprezke buziaki dla was fotki w krótce

reklama
Jakoby ze dopiero odpalilam forum i dzien sie nie skonczyl to szybciutko ....

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK SLICZNEJ KSIEZNICZCE

17.gif

zycza Kasia i Weroniczka

Ostatnia edycja:
hejo

laseczki jeszcze raz dziekuje za życzonka imprezka udana w 10000000/%- jak mi sie dzis uda to dam focie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale było super tyle wrażen mala az z tego wszystkiego cała noc sie kreciła teraz spi spokojnie.cos tam sie jej chyba sniło:confused:
za 3 tygodnie kolejna :szok::szok::szok::szok::szok:a ja juz teraz nie mam siły hehe
ok mykam do pracki

jestem i ja!!
widze ze wczoraj wszyscy solidarnie na imprezie u Wiki bo nic nikt nie napisal:laugh2::laugh2:

Pinka super ze imprezka sie udala, fotki wklej koniecznie - musimy zobaczyc nasza ksiezniczke jak wygladala w dniu jej swieta!!:tak:

a wy dziewczyny nie obijac sie tylko pisac:-)

ok ja lece na sniadanie i spacer poranny - ciao!!:rofl2:

My sie tez zglaszamy od rana:-)
Oststnio cos Was kobitki zaniedbuje,ale problemow sie narobilo cosik...ehhh:dry:
Starania o dzidzie ida pelna para i testy robie co sekunde bo niecierpliwosc mnie gniecie:-DM sie smieje,ze zachowuje sie jakby to pierwsze dziecko mialo byc,bo biegam jak szalona i szukam objawow:-D
Dzis mial byc super wypad na farme zeby karmic zwierzatka...no i leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale zycze MILEJ NIEDZIELI wszyskim bo na pewno macie fajne plany na dzis:tak:My jeszcze jedziemy do kumzynki,ktora urodzila w srode synka i juz sie nie moge doczekac az na rece Go wezme!!!Uch!Ja juz chce swojego bobska malego nastepnego!!!:tak::tak::tak:
ok,lece sie zebraxc troszke;-)

Heyka :-)

Pinka super, że imprezka się udała. Czekamy na focie :tak:

Izka, a jak u Ciebie imprezka wczoraj - udana?

Katarzynka s, a twój suwaczek mówi, że twój bąbelek też będzie miał teraz urodzinki, drugie już, a to jutro, czy pojutrze? a co do starań o kolejne maleństwo to na pewno się uda. tylko może spróbowałabyś się troszkę zrelaksować, bo stres też robi swoje, może spróbuj o tym nie myśleć przez parę dni...

Martucha jaka dziś pogoda w Polsce? U nas nawet ok., więc spacerek będzie na pewno :tak:

A ja wczoraj wieczorem od niepamiętnych czasów sobie naprawdę odpoczęłam, dom sobie ogarnęłam przed kąpielą małej (zazwyczaj robię to po kąpieli i położeniu małej do snu), wykąpałam wcześniej bąbelka, położyłam spać i po prostu sobie siedziałam, poczytałam sobie gazetę, mąż kolację zrobił, obejrzeliśmy film... Taki miły wieczór wczoraj miałam. I doszłam do wniosku, że sobie muszę trochę więcej luzu dać, bo ja też taka pedantka jestem i wszystko musi być zawsze zrobione, a chyba dam sobie trochę odpocząć i skupię się troszkę więcej na sobie. Bo strasznie nerwowa się ostatnio zrobiłam i już mnie to wkurza... Ok, kończę to smucenie :sorry2:
Miłego dzionka kobitki i do potem.

hej laseczki!!

u nas pogoda super, normalnie jeszcze caly czas slonce grzeje wiec korzystamy. dzis moj maly spal tylko pol godz i juz sie marudny robi wiec lece go pozabawiac zeby wytrzymal do kapieli i spanka:tak:

kasia wiem ze pewnie to wiesz ale nie stresuj sie, bedzie ok i napewno tak jak sobie tego wymarzysz:tak:no i ucaluj Nike, a wlasnie wy juz po imprezce urodzinowej nie??

PInka dawaj foty!!!!!

syla ale ci zazdroszcze takiego wieczorku, tez by mi sie przydalo, niby nie robie nic a jakos tak mi "ciezko" ze wszystko na mojej glowie ... ehhh odpoczynku!!! hiszpanskie klimaty by mi sie przydaly:-D:-D

ok lece zrobic podwieczorek dla Nika, do pozniej!

Foteczki

Załączniki

• SL371546.jpg
    SL371546.jpg
    184,7 KB · Wyświetleń: 56
  • SL371538.jpg
    SL371538.jpg
    122,4 KB · Wyświetleń: 33
  • SL371537.jpg
    SL371537.jpg
    121,5 KB · Wyświetleń: 48
  • SL371535.jpg
    SL371535.jpg
    135,8 KB · Wyświetleń: 45
  • SL371531.jpg
    SL371531.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 33
i jeszcze kilka

Załączniki

• SL371523.jpg
    SL371523.jpg
    175 KB · Wyświetleń: 28
  • SL371528.jpg
    SL371528.jpg
    123,9 KB · Wyświetleń: 30
  • SL371512.jpg
    SL371512.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 46
  • SL371511.jpg
    SL371511.jpg
    110,4 KB · Wyświetleń: 34
  • SL371508.jpg
    SL371508.jpg
    156 KB · Wyświetleń: 36
reklama
i ostatnia miejsce przygotowane do imprezki jak jeszcze kumpelki mi przesla fotki to wstawie bo tez robiły

Załączniki

• SL371500.jpg
    SL371500.jpg
    128,9 KB · Wyświetleń: 35
Do góry