ZwariowanaSol
Fanka BB :)
No i musiała wkroczyć policja Gówniarz z premedytacją kopał piłkę w nasze okno - mieliśmy kilka śladów na oknie. Cudem szyba nie pękła. Okazało się że patologiczny dom - dzieciak cały dzień bez nadzoru, nawet do szkoły czasami nie chodzi, rodzice totalnie olali wychowanie a policji powiedzieli że ich nie interesuje co dzieciak robi.... Policja poradziła założyć CCTV i dzwonić za każdym razem. Mam numer dzielnicowego, jego mail żeby wysłać nagrania z cctv jeśli takowe będą potrzebne i do komunikacji. Na szczęście po interwencji się uspokoiło, ale lekarz mi dodał do antydepresantów - przeciwlękowe bo cały ten cyrk ciężko znoszę
Moja mama przyjechała do nas 20.10 i została na dwa tygodnie. Miło ją było mieć do towarzystwa, bo przyznaję że nie mam do kogo gęby odezwać za bardzo Dopiero zaczynam poznawać sąsiadów, ale większość jest... dzień dobry i koniec rozmowy...
Kaja powoli ogarnia lekcje, codziennie siedzimy i robi. W zasadzie to większość sama robi bez pomocy. Za to najlepszy numer - szkoła jeszcze jej nie zgłosiła że jest w domu... cyrk na kółkach :/ ehhh... Ale spoko - mi nie przeszkadza dzwonić do szkoły co tydzień przypominać że mojego dziecka nie ma w szkole tego dnia bo ma homeschooling
@julia2s jak tam po powrocie do rodzinki?
@Rosiee jak tam sobie radzisz z maluszkiem?
Moja mama przyjechała do nas 20.10 i została na dwa tygodnie. Miło ją było mieć do towarzystwa, bo przyznaję że nie mam do kogo gęby odezwać za bardzo Dopiero zaczynam poznawać sąsiadów, ale większość jest... dzień dobry i koniec rozmowy...
Kaja powoli ogarnia lekcje, codziennie siedzimy i robi. W zasadzie to większość sama robi bez pomocy. Za to najlepszy numer - szkoła jeszcze jej nie zgłosiła że jest w domu... cyrk na kółkach :/ ehhh... Ale spoko - mi nie przeszkadza dzwonić do szkoły co tydzień przypominać że mojego dziecka nie ma w szkole tego dnia bo ma homeschooling
@julia2s jak tam po powrocie do rodzinki?
@Rosiee jak tam sobie radzisz z maluszkiem?