julia2s
Fanka BB :)
Odwazna kobieto [emoji85] home schooling no, no. Ja bym utonela jakbym tylko wypowiedziala to na glos [emoji23] ja do jutro sie pilnie szkole na praktykach. Juz mi sie za mezem teskni, 4 tygodnie rozlaki, a zostal jeszcze ponad tydzien. Wazne, ze blizej niz dalej [emoji3590]
Dziewczyny @Rosiee @julia2s odzywajcie się coś [emoji28]
Brakuje mi kontaktu ze znajomymi... Poznałam tutaj kilka mam, ale ... są ale - ostatecznie tak żeby zamienić więcej zdań niż grzeczności to mam jedną. Powoli się poznajemy, ale za rok i tak się "rozstaniemy" bo jej córka idzie do innej szkoły niż moja, a mieszka kawałek ode mnie. Za to powoli się aklimatyzuję do tego miejsca. Kaja przeszła na Home Schooling - migreny się pogorszyły i obecność w szkole poleciała na łeb Powoli ogarniamy organizację tego wszystkiego, jutro mają przyjść podręczniki które chciała, reszta online. Pełno ćwiczeniówek i zeszytów - żeby mieć dowód że dziecko pracuje w domu. Jeszcze muszę poinformować Council że zabrałam ją ze szkoły na Home Schooling i ugadać co i jak. Nieświadoma tego co robię skoczyłam w odmęt i mam nadzieję nie utonąć [emoji23]
@Rosiee jak tam się kobietko czujesz? Jak Ci idą robótki ręczne? Ja utknęłam na czapce Karoli od 3 tygodni i skończyć jej nie mogę [emoji28]