West SussexA w jakim miejscu w UK jesteś?
reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
DarkAsterR
Ooo super dziewczyny wybieram się na tydzień z synem i czy któraś z Was używa pieluch lupillu z lidla i ma porównanie z tymi z polski?
Ja nie mam. Używałam zawsze tylko Pampers. I te polskie i te angielskie są dobre.
ZwariowanaSol
@DarkAsterR błagam - kawa/lampka wina/spotkanie na ciastku - błagam zanim ocipieję w Sunderland - proszę
DarkAsterR
@DarkAsterR błagam - kawa/lampka wina/spotkanie na ciastku - błagam zanim ocipieję w Sunderland - proszę
Cholewka gdzie jest Sunderland?
DarkAsterR
Cholewka gdzie jest Sunderland?
Dobra już wiem. Jesteś nad morzem?
ZwariowanaSol
Tak - na północ od Ciebie o ile dobrze pamiętam.
Nie mam tu nikogo, użeranie się o zdrowie mojej straszej córki ze szkołą, pediatrą i Councilem już mnie o siwe włosy przyprawiło, nerwicę, depresję i stany paranoidalne... ryczę za powrotem do Polski gdzie wcale nie chcę wracać, jadę na uspokajaczach od nowa bo pediatra pomimo mówienia mi że to już jest niepełnosprawność i żeby K. wyrobić papiery - na spotkaniu w szkole 19 grudnia stwierdziła że medycznie K. jest w pełni ok żeby normalnie bez żadnych udogodnień chodzić do szkoły a dziecko mi albo mdleje z bólu (migrena) albo żyga przez 25 dni w miesiącu... święta miałam przeryczane ze stresu - mam nadzieję że tą k^*&% samochód potrąci!!! I chodź powoli się uspokajam i załatwiam co mogę to potrzebuję wyjścia dla siebie ale nie mam z kim
Nie mam tu nikogo, użeranie się o zdrowie mojej straszej córki ze szkołą, pediatrą i Councilem już mnie o siwe włosy przyprawiło, nerwicę, depresję i stany paranoidalne... ryczę za powrotem do Polski gdzie wcale nie chcę wracać, jadę na uspokajaczach od nowa bo pediatra pomimo mówienia mi że to już jest niepełnosprawność i żeby K. wyrobić papiery - na spotkaniu w szkole 19 grudnia stwierdziła że medycznie K. jest w pełni ok żeby normalnie bez żadnych udogodnień chodzić do szkoły a dziecko mi albo mdleje z bólu (migrena) albo żyga przez 25 dni w miesiącu... święta miałam przeryczane ze stresu - mam nadzieję że tą k^*&% samochód potrąci!!! I chodź powoli się uspokajam i załatwiam co mogę to potrzebuję wyjścia dla siebie ale nie mam z kim
DarkAsterR
Tak - na północ od Ciebie o ile dobrze pamiętam.
A kiedy chcesz się zobaczyć? Ja mogę tylko w weekendy bo w tygodniu pracuje
reklama
ZwariowanaSol
Ja mam co drugi weekend małża w domu. Ten weekend może być ciężko bo próbiję coś załatwić w kwestii szkoły K. Od rana czekam na dwa telefony i mnie nerwica zżera. Powiem szczerze że mam już tego wszystkiego dosyć. Chce mi się ryczeć ale wiem że tylko dzieciaki tym zestresuję
Podziel się: