reklama
Mamuśka79
Fanka BB :)
Pinka oj marudził, na początku strasznie się wiercił,ale później jakby troszkę się przyzwyczaił do bzyczenia maszynki, bo obcinałam go maszynką, z tyłu mniejszą nakładką a z przodu większą :-). Oj fakt, inne dziecko, sami nie możemy się napatrzeć ale teraz to wygląda na chłopaka
witam nowe mamuski-dzieciakcouk i medio
hehe myślałam ze to tylko ja jestem uzależniona od kompa.ciesze sie ze nie jestem sama.:-)
Martucha to wy teraz nadrabiacie spacery.własnie widziałam ze super pogoda w Pl bo moja rodzinka na ółnocy tak cieniutko poubierana na fotkach.U mnie niestety deszcz i jakos chłodno.
albo to ja taki zmarzlaczek jestem.
Mamuska całkiem inaczej wyglada smyk troche poważniej.a rzesy to ma chyba dłuższe ode mnie:-)
pinka wczoraj minęłysmy sie postami.no to macie juz perełek.u nas tez jak nie szły to nie szły a teraz młody ma 3 na dole i 2 u góry.ida jeden za drugim.
małgorzatko szybko sie uczty twoja mała nasz niestety to tylko broic potrafi.wszystkie kable ciagnie stoliki albo pochowane albo poprzewracane,kawe pije tylko kwtedy kiedy spi, i tak dalej.
hehe myślałam ze to tylko ja jestem uzależniona od kompa.ciesze sie ze nie jestem sama.:-)
Martucha to wy teraz nadrabiacie spacery.własnie widziałam ze super pogoda w Pl bo moja rodzinka na ółnocy tak cieniutko poubierana na fotkach.U mnie niestety deszcz i jakos chłodno.
albo to ja taki zmarzlaczek jestem.
Mamuska całkiem inaczej wyglada smyk troche poważniej.a rzesy to ma chyba dłuższe ode mnie:-)
pinka wczoraj minęłysmy sie postami.no to macie juz perełek.u nas tez jak nie szły to nie szły a teraz młody ma 3 na dole i 2 u góry.ida jeden za drugim.
małgorzatko szybko sie uczty twoja mała nasz niestety to tylko broic potrafi.wszystkie kable ciagnie stoliki albo pochowane albo poprzewracane,kawe pije tylko kwtedy kiedy spi, i tak dalej.
Medio
Śliczne dziecko.Całuski dla niego. Mój już taki duży- 6 lat, ale za 8 miesięcy też będę miała malestwo:-)Witam,
Witam nowe mamusie, fakt forum uzależnia
Wklejam fotki
J
justyna.w
Gość
Mamuska- sliczna fryzurka i bardzo mu dobrze w takich wloskach. Teraz rzeczywiscie widac ze to chlopczyk:-) Buzke dobrze widac, szczegolnie jego bajecznie dlugie rzeski:-)
Dziewczyny ! Przepraszam że tak tu Wam zawracam głowę , ale jest ogromna prośba do wszystkich osób mieszkajacych bliżej i dalej Polski.
Może już dostałyście informację na maila albo słyszałyście.
"Fundacja Mam marzenie
spełnia marzenia dzieci smiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest
Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma osme urodziny, beda to
prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostac
pocztowki od wielu ludzi. Jesli macie chwilke dosłownie czasu, kupcie
pocztowke, napiszcie zyczenia urodzinowe i wyslijcie mu. Was to bedzie
kosztowało niewiele, a dla niego bedzie znaczyc ogromnie duzo. Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin
Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron
świata. Na razie załatwilismy kartki z kilku europejskich krajow, ale
wciaz mozna wiele osob poprosic, najwyzej kartki sie chwilke spoznia.
No Volontario, do dzieła! Dla uśmiechu dziecka!"
Może już dostałyście informację na maila albo słyszałyście.
"Fundacja Mam marzenie
spełnia marzenia dzieci smiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest
Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma osme urodziny, beda to
prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostac
pocztowki od wielu ludzi. Jesli macie chwilke dosłownie czasu, kupcie
pocztowke, napiszcie zyczenia urodzinowe i wyslijcie mu. Was to bedzie
kosztowało niewiele, a dla niego bedzie znaczyc ogromnie duzo. Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin
Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron
świata. Na razie załatwilismy kartki z kilku europejskich krajow, ale
wciaz mozna wiele osob poprosic, najwyzej kartki sie chwilke spoznia.
No Volontario, do dzieła! Dla uśmiechu dziecka!"
Witam !
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .
reklama
Mamuśka79
Witam z kawusią,
Dziękujemy za komplemenciki, dzisiaj przez Skype widziała moja siostra i był tylko krzyk- WOW, co mu zrobiliście, inne dziecko, jaki łysolek! Ale ona to samo zrobiła swojemu synkowi jak miał z 11 m-cy, też miał bardzo długie włosy, i pamiętam mój szok, wkleję jego fotki.
za oknem deszczowo :-(, a my dzisiaj idziemy na kontrolę do szpitala. Bąbel coraz ładniej stoi na tej stopie, bo po tej operacji i ściągnięciu gipsu nie chciał na niej stać, machał nią tylko jak stał przy stole. Miesiąc szybko minął, jeszcze dwa i buty będzie miał tylko na noc, ale będzie wtedy buszował .
Mala19792 Gratuluję Fasolki i witamy na forum... ja akurat nie pomogę Ci w tej kwestii, ale myśle że może inne były w tej sytuacji i doradzą Ci.
Medio Gratuluję Fasolki :-)
To mój chrześniak jak był w wieku Krystianka ( w czerwcu będzie miał 4 lata) :
Dziękujemy za komplemenciki, dzisiaj przez Skype widziała moja siostra i był tylko krzyk- WOW, co mu zrobiliście, inne dziecko, jaki łysolek! Ale ona to samo zrobiła swojemu synkowi jak miał z 11 m-cy, też miał bardzo długie włosy, i pamiętam mój szok, wkleję jego fotki.
za oknem deszczowo :-(, a my dzisiaj idziemy na kontrolę do szpitala. Bąbel coraz ładniej stoi na tej stopie, bo po tej operacji i ściągnięciu gipsu nie chciał na niej stać, machał nią tylko jak stał przy stole. Miesiąc szybko minął, jeszcze dwa i buty będzie miał tylko na noc, ale będzie wtedy buszował .
Mala19792 Gratuluję Fasolki i witamy na forum... ja akurat nie pomogę Ci w tej kwestii, ale myśle że może inne były w tej sytuacji i doradzą Ci.
Medio Gratuluję Fasolki :-)
To mój chrześniak jak był w wieku Krystianka ( w czerwcu będzie miał 4 lata) :
Załączniki
Podziel się: