Medio
Fanka BB :)
Dzięki, bardzo się cieszę i jak narazie czuję się rewelacyjnie.;-)buszował .
Medio Gratuluję Fasolki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, bardzo się cieszę i jak narazie czuję się rewelacyjnie.;-)buszował .
Medio Gratuluję Fasolki :-)
Witam !
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .
Witam !
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .