reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny!! ja troche z zaleglosciami ale to przez temperament mojego syna:szok::szok: nie chcial w ogole do domu wracac z piaskownicy a ze byla ladna pogoda to nie chcialam mu odbierac tej przyjemnosci:-p:-p

ogolnie to my od dzis jestesmy bez gipsu!!!! ale jestem szczesliwa:rofl2: zaraz lecimy na spacer:tak:

tygrysek235 nad morze wybieramy sie dopiero po 18 maja:-( no ale najwazniejsze ze w ogole sie wybieramy:-) pewnie ze mozemy cie wziasc, zawsze bedzie weselej:laugh2::laugh2: wiec pakuj sie i zaopatruj w kremy bo bedziemy sie opalac:rofl2:

i podpisuje sie pod tym co napisaly dziewczyny!! KRYSTIANEK JEST POPROSTU BOSKI!!!!:tak:

reklama
Ja tylko na momencik...
Olcia- fotka fantastyczna,ale brzdac mial pewnie radoche stac kolo taaaaakiej wielkiej myszki:-DUwielbiam 'Ratatulli':tak:;-)
Mamuska - po prostu powalajace te rzesy!Nie moge sie napatrzec!!!SLICZNEGO MASZ FACECIKA!!!!I przylaczam sie do dziewczyn z podziwem dla Jego samozaparcia i sily:tak::szok:;-)
tygrysek - to masz jak i ja widze;-)jak sie Nika kilka godzin nie wybiega za pilka porzadnie to po prostu Ja roznosi w domu:laugh2:jak pada to pelna zalamka,bo oczy musze miec dookola glowy bo wszystkie krzesla,lawy,kanapy i fotele w sekundzie sa zdobyte przez moja panne:no::laugh2:
Martucha - to gratuluje pozbycia sie w koncu balastu:tak:oj,na pewno szczescie rozpieralo Twojego ksiecia,co?:-)Nareszcie moze pobiegac swobodnie:tak:
Mala-gorzatko - gratulacje wielkie z nowej umiejetnosci!!!!

A ja tez jestem teraz cala szczesliwa bo oto moja cora na placu zabaw nauczyla sie nowej zabawy.Staje jak wryta w miejscu po czym slychac: one, two, three - go! no i Nika bbiegnie gdzie popadnie i znowu sie zatrzymuje,liczy i tak w kolko:sorry2::-DI zdecydowanie latwiej przyswaja angielski,sama lapie w mig.Nauczyla sie tanczyc ladnie do piosenki: up-down, up-down, reach the sky then touch the ground...no i kuca i wstaje i wyciaga raczki w gore:-DSmieszna jest:-Dszkoda,ze tak latwo z polskim nie idzie:dry::baffled:
MILEJ NOCKI!!!!

Witam,
Dziękujemy za komplemenciki :tak::-)

Martuchaa to super że gips się u Was skończył, Szkrabek na pewno szczęśliwy, w końcu wolność:-D

A my jednak obcięliśmy włoski Bąbelkowi, wahałam się bardzo ale widziałam jak podcięłam mu grzywkę( same zęby), bardzo ciężko było mu nożyczkami obcinać, więc wyciągnęłam maszynkę i bzzzzz. Nie ogoliłam na łyso , ale są króciutkie i nie umiem się na niego napatrzeć, nam się bardzo podoba, a jutro wkleję fotki i same zobaczycie :tak::-D.

Tygrysek niestety po podcięciu tylko nożyczkami wyglądał by strasznie, zęby na zębach, jedno Ci powiem fryzjerka dobrze radziła. Znajomy tak robił, golił nawet córki (ma 5-ro), kilka razy, a teraz dzieciaczki są starsze i mają piękne , gęste włosy. Ja nie umiałam się przełamać na ogolenie, bo z tyłu jak było widać na zdjęciu ma bardzo rzadkie, ale podoba mi się mój chłopaczek w nowej fryzurce:-D

Mala_gorzadka no proszę jaka zdolna dziewczynka, szybciutko sie uczy :szok:, mój zaczął w 10 m-cu, do tego od razu doszło klaskanie i pokazywanie soska, oczka ... ale to tylko na naszej buzi bo na swojej nie chce.

Ale ta pogoda w kratkę, byliśmy na krótkim spacerku, bo trzeba troszkę powietrza załapać , i zdążyliśmy przed deszczem do domku, później poszłam na solarium i ja już nie miałam tego szczęścia :-D, troszkę mi się zmokło :-D.
A do tego mam strasznego lenia, mnóstwo prasowania itd... znacie jakiś dobry sposób na pozbycie się lenia :-D?

Katarzyna_s ooo minęłyśmy się postami, dziękujemy za komplemencik :-).
Zdolną masz Gwiazdeczkę, no cóż mamusiu musisz się z tym pogodzić że śpiewać będzie po angielsku :-D przecież tutaj mieszka :-):-p:laugh2:... po polsku na pewno też będzie mówić itd. ale jest między dzieciaczkami i mówi jak one :-)

Witam ... wpadlam sie przywitac, bo jestem nowa na forum.

Mieszkam w Londynie, mam dwojke slicznych brzdacow w wieku 2.3 latka i 11 miesiecy. W UK jestesmy od kilku lat .... przyjechalam za mezem, a maz za praca.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona ...

Pozdrawiam
MAMA z UK :)

My też serdecznie witamy:tak::tak:

Mamuśka to wklejaj fotke, też chcemy zobaczyć Krystianka w nowej fryzurce:-)

katarzyna_s ale to musi fajnie wygladać, gratki bo masz naprawde zdolną corcie:tak::tak: a i na Polski przyjdzie czas więc się nie martw:sorry2:;-)

mój Nikulek faktycznie w siódmym niebie, nie chce schodzić z placu zabaw:sorry2: co prawda jeszcze nie chodzi i troche sztywną trzyma tą nózke no ale i tak jest bez porównania:tak:

ide robić caffe i lecimy spowrotem na dwór jak mały się obudzi bo tutaj pogoda superancka!! a jak w UK pogodowo??

reklama
ide robić caffe i lecimy spowrotem na dwór jak mały się obudzi bo tutaj pogoda superancka!! a jak w UK pogodowo??
U mnie w okloicach Nottingham,przed chwilą padało, ale teraz już przestało, niebo zachmurzone, ale nie jest zimno.;-)
mad218.gif

Do góry