reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny!! ja troche z zaleglosciami ale to przez temperament mojego syna:szok::szok: nie chcial w ogole do domu wracac z piaskownicy a ze byla ladna pogoda to nie chcialam mu odbierac tej przyjemnosci:-p:-p

ogolnie to my od dzis jestesmy bez gipsu!!!! ale jestem szczesliwa:rofl2: zaraz lecimy na spacer:tak:

tygrysek235 nad morze wybieramy sie dopiero po 18 maja:-( no ale najwazniejsze ze w ogole sie wybieramy:-) pewnie ze mozemy cie wziasc, zawsze bedzie weselej:laugh2::laugh2: wiec pakuj sie i zaopatruj w kremy bo bedziemy sie opalac:rofl2:

i podpisuje sie pod tym co napisaly dziewczyny!! KRYSTIANEK JEST POPROSTU BOSKI!!!!:tak:

reklama
Ja tylko na momencik...
Olcia- fotka fantastyczna,ale brzdac mial pewnie radoche stac kolo taaaaakiej wielkiej myszki:-DUwielbiam 'Ratatulli':tak:;-)
Mamuska - po prostu powalajace te rzesy!Nie moge sie napatrzec!!!SLICZNEGO MASZ FACECIKA!!!!I przylaczam sie do dziewczyn z podziwem dla Jego samozaparcia i sily:tak::szok:;-)
tygrysek - to masz jak i ja widze;-)jak sie Nika kilka godzin nie wybiega za pilka porzadnie to po prostu Ja roznosi w domu:laugh2:jak pada to pelna zalamka,bo oczy musze miec dookola glowy bo wszystkie krzesla,lawy,kanapy i fotele w sekundzie sa zdobyte przez moja panne:no::laugh2:
Martucha - to gratuluje pozbycia sie w koncu balastu:tak:oj,na pewno szczescie rozpieralo Twojego ksiecia,co?:-)Nareszcie moze pobiegac swobodnie:tak:
Mala-gorzatko - gratulacje wielkie z nowej umiejetnosci!!!!

A ja tez jestem teraz cala szczesliwa bo oto moja cora na placu zabaw nauczyla sie nowej zabawy.Staje jak wryta w miejscu po czym slychac: one, two, three - go! no i Nika bbiegnie gdzie popadnie i znowu sie zatrzymuje,liczy i tak w kolko:sorry2::-DI zdecydowanie latwiej przyswaja angielski,sama lapie w mig.Nauczyla sie tanczyc ladnie do piosenki: up-down, up-down, reach the sky then touch the ground...no i kuca i wstaje i wyciaga raczki w gore:-DSmieszna jest:-Dszkoda,ze tak latwo z polskim nie idzie:dry::baffled:
MILEJ NOCKI!!!!

Witam,
Dziękujemy za komplemenciki :tak::-)

Martuchaa to super że gips się u Was skończył, Szkrabek na pewno szczęśliwy, w końcu wolność:-D

A my jednak obcięliśmy włoski Bąbelkowi, wahałam się bardzo ale widziałam jak podcięłam mu grzywkę( same zęby), bardzo ciężko było mu nożyczkami obcinać, więc wyciągnęłam maszynkę i bzzzzz. Nie ogoliłam na łyso , ale są króciutkie i nie umiem się na niego napatrzeć, nam się bardzo podoba, a jutro wkleję fotki i same zobaczycie :tak::-D.

Tygrysek niestety po podcięciu tylko nożyczkami wyglądał by strasznie, zęby na zębach, jedno Ci powiem fryzjerka dobrze radziła. Znajomy tak robił, golił nawet córki (ma 5-ro), kilka razy, a teraz dzieciaczki są starsze i mają piękne , gęste włosy. Ja nie umiałam się przełamać na ogolenie, bo z tyłu jak było widać na zdjęciu ma bardzo rzadkie, ale podoba mi się mój chłopaczek w nowej fryzurce:-D

Mala_gorzadka no proszę jaka zdolna dziewczynka, szybciutko sie uczy :szok:, mój zaczął w 10 m-cu, do tego od razu doszło klaskanie i pokazywanie soska, oczka ... ale to tylko na naszej buzi bo na swojej nie chce.

Ale ta pogoda w kratkę, byliśmy na krótkim spacerku, bo trzeba troszkę powietrza załapać , i zdążyliśmy przed deszczem do domku, później poszłam na solarium i ja już nie miałam tego szczęścia :-D, troszkę mi się zmokło :-D.
A do tego mam strasznego lenia, mnóstwo prasowania itd... znacie jakiś dobry sposób na pozbycie się lenia :-D?

Katarzyna_s ooo minęłyśmy się postami, dziękujemy za komplemencik :-).
Zdolną masz Gwiazdeczkę, no cóż mamusiu musisz się z tym pogodzić że śpiewać będzie po angielsku :-D przecież tutaj mieszka :-):-p:laugh2:... po polsku na pewno też będzie mówić itd. ale jest między dzieciaczkami i mówi jak one :-)

Witam ... wpadlam sie przywitac, bo jestem nowa na forum.

Mieszkam w Londynie, mam dwojke slicznych brzdacow w wieku 2.3 latka i 11 miesiecy. W UK jestesmy od kilku lat .... przyjechalam za mezem, a maz za praca.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona ...

Pozdrawiam
MAMA z UK :)

My też serdecznie witamy:tak::tak:

Mamuśka to wklejaj fotke, też chcemy zobaczyć Krystianka w nowej fryzurce:-)

katarzyna_s ale to musi fajnie wygladać, gratki bo masz naprawde zdolną corcie:tak::tak: a i na Polski przyjdzie czas więc się nie martw:sorry2:;-)

mój Nikulek faktycznie w siódmym niebie, nie chce schodzić z placu zabaw:sorry2: co prawda jeszcze nie chodzi i troche sztywną trzyma tą nózke no ale i tak jest bez porównania:tak:

ide robić caffe i lecimy spowrotem na dwór jak mały się obudzi bo tutaj pogoda superancka!! a jak w UK pogodowo??

reklama
ide robić caffe i lecimy spowrotem na dwór jak mały się obudzi bo tutaj pogoda superancka!! a jak w UK pogodowo??
U mnie w okloicach Nottingham,przed chwilą padało, ale teraz już przestało, niebo zachmurzone, ale nie jest zimno.;-)
mad218.gif

Do góry