To dobrze ze ogolone Ja wczoraj ogolilam widze ze tylko Ty zalapalas moj zarcik ..Witam z kawka!!!!!!!!!!!!!!!!Hallo!
Oj obijacie sie!!!haha albo to ja sie obijam a wy zasuwacie
Kawka pycha!Nogi ogolone(Buziaczku)!
Buziaczku i Mamuska-przykro mi to mowic ale uwazanie na szkraby dopiero sie zaczelo i nie wiem kiedy sie konczy bo jak na razie to jest coraz gorzej
Buziaczku_nie zadreczaj sie czasem wystarczy 1 sek a babel juz cos zbroi,staramy sie jak mozemy ale nie ma mamy idealnej....;-)
dzieki za pocieszenie Olu ty juz przeszlas duzo a ja mam przed soba tyle guzow jeszcze uhuhuh
Ale ja tez zawsze jak wkladalam i czasem zostawialam na lozku i nigdy jeszcze nie spadla a tym razem zrobila mi niespodzianke i juz nigdy jej nie zostawie na wysokosciBuziaczku- to tak juz jest, wystarczy jedna sekunda...Fakt ze moja jeszcze nie raczkuje ale obraca sie i jak wychodze z pokoju to albo wkladam do lozeczka albo poprostu klade na podlodze
Ale dobrze ze mala nic sobie nie zrobila , to najwazniejsze !
Fajna jest "siedzaca Blania"
smieszna jest jak siedzi hehe
Dzieki , wspolczuje tych kolorkow teczy .Buziaczku nie przejmuj sie dobrze z enic sienie stalo..my tez mamy kilka takich wpadek za soba..nawet wczoraj....dawid w ekspresowym tempie wszedl nakrzeslo i zanim dobieglam do niego juz lezal na ziemi bo chcial szybciutko wejsc na stol do laptopa...za szybciutko...skonczylo sie na strachu....ale on nie ma nauczki jak sobie przytrzasnie paluszka szuflada czy spadnie...najpozniej za 5 min robi to samo...
Macie teraz przed soba fajny okres-codzienie Wasze maluchy beda pokazywaly co potrafia....i beda coraz szybciej raczkowac i cieszyc sie jak cos dosiegna...pamietam jak cieszylismy sie ze Dawid zaczal raczkowac...nawet nie zorientowlismy sie a on juz zaczal tak szybciutko smigac i lapac wszystko(oczywiscie to czego nie wolno) ze za nim nie nadazalismy....
teraz jak juz chodzi tez czasami trzaeba w biegu do lazienki leciec i szybkozamykac drzwi bo inaczej kolega juz jest i lapie np.za szczotke do kibelka....albo za mopa a wtedy to juz lata po calym domu i "myje "podlogi...:-)
a co do guzow i siniakow...najwiecej to ich bylo jak uczyl sie chodzic..oj wszystkie kolory teczy na nozkach(i nie tylko)byly:-)
wczoraj wkleilam zdjecie "grzecznego" Dawidka wiec dzisiaj pokaze jaki ten moj zboj jest naprawde(szkoda ze niemam jego zdjec z mopem albo tluczkiem do miesa-dorwal kiedys z szuflady tluczek a na nastepny dzien juz zalozylismy tam zabezpieczenia,nawet nie wiedzielismy ze juz tam siega)...
U nas strasznie ;
Dziewczyny prosze Was o pomoc , znacie jakies sposoby na przeziebienie:-(
Blania obudziala sie dzis o 3-30 i nie mogla zasnac do 5 az sie meczyla , co juz zasypiala to kaszelek ja meczyl , daje jej syropek ale bardzo niechetnie go pije wykreca sie wymiotuje , pluje i wyrywa sie , musze na sile jej dawac ale kaszle az ma odruch wymiotny,wiec musze jej wcisnac chociarz troszke bo sie wtedy uspokaja troszke :-(nie ma goraczki ma kaszel taki przejsciowy troche suchy jakby a zarazem mokry,i katarek , wieczorem wczoraj dalam jej paracetamol calpol, i nasmarowalam plecki, stopki i klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca mietowa, pospala troszke bez kaszlu..ale nie chce by sie to rozwinelo na dobra? sa jakies domowe sposoby Pomozcie prosze :---(ja tez nie za najlepiej sie czuje