reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

moniaIcolinek dzieki-nie wiem po kim on taki ladny...;-)
nie ludzisz sie- zobaczysz jeszcze troche i jak sie czyms naprawde zaiteresuje to nieraz pewnie nawet nie zauwazy ze z pokoju wyszlas...

reklama
Witam ja na momencik , wybaczcie ze nie odpisze ale mala niespi i jest chorutka :-(

Dziekuje ze pytacie o Mojego Aniolka , i rownierz thanks za sposoby..
Noc minela nam nawet dobrze Blania zasnela dopiero o 12 , a do 12 od 19 strasznie plakala pokladala sie i kaszlala strasznie:-:)-(pospala do 8

W Sobote pojechalismy z rana do szpitala z Mala na emergancy, wyczekalismy sie tam okolo 1.5godziny, lekarz osluchal mala , popatrzyl w uszka , zmierzyl temperature..i powiedzial ze pluckach czysciutko-na dodatek moja mala jak weszlismy wyglada na okaz zdrowia , sprezynowala zaczepiala lekarza, smiala sie i gaworzyla (lekarz patrzyl na mnie jak bym to ja byla chora a nie dziecko , jak opowiadalam co jej dolega :-D),mowil ze to wirus i ze samo minie, kazal podawac malej syropek,grzac pod kolderka,duzo picia, i sciagac katarek.
ale jutro mamy kolejna wizyte w przychodni, zeby upewnic sie ze jest napewno OK.
Wsumie czuje sie chyba juz lepiej, nie goraczkuje, kaszelek ma z powodu katarku ktory splywa do gardelka :-(dajemy syropek , kupilam jej kropelki do noska, czyscimy - z wielkim placzem,wygrzewamy nacieramy mascia rozgrzewajaca..i dajemy duzo herbatki rumiankowej z wit. c . mam nadzieje ze szybko minie , bo sie meczy strasznie :-:)-:)-( w szpitalu tak kaszlala az zwymiotowala , a ja plakalam ze tak cierpi :-:)-(..

A Musze sie wam pochawlaic ze Moja Malenka usidla w ten wekend , potrafi usiedziec okolo 5 min nawet sama . lapie sie lozeczka raczka i wyglada z zalozeczka :tak:, Potrafi sobie przysisiasc na nozce i bawic sie jedna raczka , taka chorutka i biedna a nie przestaje nabywac nowych umiejetnosci.Siedzi w lozeczku i trzyma sie poreczy .
a raczkuje jak 8 miesieczne dziecko :szok::tak:szybka jest jak maly samochodzik :-D
po podlodze migiem :-):tak: taka ejstem dumna z mojego maluszka ;-)

Witam!Milego wieczorku!Nam jest milutko Benus poszedl wczesniej spac!!!!!:-)

Buziaczku-Buziaczki dla Blani-dzielnej dziewczynki-Trzymajcie sie i zdrowiejcie!
Tygrysku-wow dzielnie piszesz -gratulacje-dawaj dawaj bo cos,sie co niekturzy obijaja:tak:

Ale i tak wielkie Buziaki dla nich wszyst:tak:kich:
Evoska,Maxin,Justyna170979,Maja33,Justyna,Agnieszka1,Pinka,Mamuska
i cala reszta sorki ale sporo nas tu jest :tak:haha

Moniacolinek-trzymam kciuki!Musisz to przejsc potem bedzie lepiej!Powodzenia
Dobranoc

Witajcie kobitki wpadam po weekendzie zobaczyc co u was słychac:-)nam weekend minoł bardzo milutko spacerki i jeszcze raz spacerki bo pieknie za oknem było słonce cudnie grzało ptaszki spiewaja jak na wiosne aż chce sie życ ha ha:-D uwielbiam wiosne wy pewnie też...mała wcina obiadki jak najeta najbardziej smakuje jej kalafior ziemniaki marchew i groszek zajada sie tym jak mama zresztą hi hi kurczaczka próbowałam jej podac ze sloiczka to plula nie smakuje jej no cóz trzeba bedzie gotowac hi hi,Mała troszke sie podziebiła ale w róch poszedł calpol i masc majerankowa i jest ok zęby nadal dokuczają ąz bidulka gorączkuje i płacze tak mocno trze te dziasła a zeba jak nie ma tak nie ma kazdej z osobna odpisze wieczorkiem jak bede miała troszke wiecej czasu aterza powklejam wam troszke fotek
miłego dnia babeczki

Załączniki

• SL730279.jpg
    SL730279.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 17
  • SL730266.jpg
    SL730266.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 17
  • SL730324.jpg
    SL730324.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 18
  • SL730254.jpg
    SL730254.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 18
  • SL730250.jpg
    SL730250.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 19
Witam dziewczyny z kawusia!
Pinka-a prubowalas dac malej Nurofen dla dzieci od 3 mies,w syropku?Na mojego dzialalo,teraz tez bo brakuje mu jeszcze 1 czworki i 4 piatki,a w tej chwili ida mu 2 piatki i jedna czworka wiec nam tez wesolo!:-D:baffled:
Milego dnia wszystkim

Witam wszystkich ja też tylko na chwileczke.
Wczoraj tak ładnie swieciło słońce a dzis znowu pochmurno.co za pogoda.
Maxinno tak jakos daje rade z dwójka chociaz czasami jest ciezko.Natan jest coraz wiekszy.w dzien mało spi i wymusza zeby go nosic na rekach nonstop.A co do mojego zawodu to pewnie ze mozesz wiedziec.jestem po szkole hotelarsko turystycznej.Ale nigdy nie pracowałm w zawodzie.tak za rok chciałabym już wrócic do pracy ale nie na cały etat. mam nadzieje że znajde prace na pół etatu.narazie nie mysle o tym bo jak tylko zaczne myslec o tym to zaraz mi głowa peka. co wtedy z dziecmi itd.

Pzodrawiam wszystkich życze zdrówka. papa

reklama
Witam z kawusią :-)
chyba zrobie sobie drugą :-D, jakoś dobudzić się nie umiem:-p

Tygrysek235 super fryzurka u Twojej Pociechy :-D
Eliza999 nie miałam jeszcze okazji przywitać się z Tobą, więcej WITAJ :-D. Gratuluje dwóch Szkrabów, jak Ty sobie dajesz rade ?
Mala_gorzadka dokąd wyjechał Twój M , bo jeśli pisałaś to gdzieś mi to umknęło :sorry2:. I nie martw się, na pewno będzie dobrze :tak:
Buziaczek ciesze się że Aniołkowi coraz lepiej, a i ja na przeziębienia używam olejku kamforowego oraz cherbatki. No prosze jakie postępy u Kruszynki :szok::-D
Maxin kolejna babeczka z prawkiem nam się tu szykuje- superi powodzenia. Jeśli chodzi o Walentynki to ja np.mam ochotę na malutkie szaleństwo, może jakieś "ciekawe stroje" i kolacyjka...oby wyszło:-p:-D
Katarzyna_s oj bidulka, te choróbska mogły by dać już spokój. Mam nadzieje że uda się pozbyć go do spotkania :tak:
MrsF widzę że bardzo dużo roboty przed Tobą, na macierzyńskim nie będzie Ci się nudzić ...
MoniaIcolinek super że znalazłaś dla nas chwilke, wypad do polandii się szykuje :tak:, a na ile?
Pinka witaj witaj... ślicznie wygląda Kwiatuszek z umorusanym dziubkiem :-D, jejciu jak ten czas leci, przecież niedawno dawałaś foteczki malutkiej Kruszynki a tu prosze...

Mam nadzieje że pogoda sie za bardzo nie pogorszy, bo musimy wyjść do sklepu na zakupy...Na razie uciekam szykować się póki Łobuziak jest zajęty zabawkami
pa

Do góry