reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny. Rzeczywiscie pusciutko u nas na forum. Czyzby jesienna chandra nas dopadla? Poprostu strasznie zabiegane mamy jestesmy i tyle:-) Czytam tak o waszych dzieciaczkach, tak szybko rosna, takie zdolne, takie postepy!!! Brawo!!!
A co u nas, wlasciwie nic nowego. Oczywiscie Adrian co chwile pokazuje cos nowego, nowe slowka. Coraz bardziej pokazuje swoj charakterek i to nie zawsze pozytywnie:-D Straszny z niego zlosnik i uparciuch. Duzo rozumie co sie do niego mowi, ostatnio pierwszy raz widzialam jego wstyd na twarzy jak go znajoma zaczepila w sklepie. Zawsze taki pewny siebie a tu prosze....zawstydzony:-) Oczywiscie wszedzie musi pojsc tam gdzie ja, wysokie schody nie sa dla niego zadna przeszkoda. Pokonuje je w 5 sekund!!! Chyba bramke musze kupic, bo nie da sie go upilnowac. Uwielbia telewizje a najbardziej muzyczne kanaly, bo kocha tanczyc, a przy tym odstawia dla mamy i taty niezle show:cool::-D
A my sie mordujemy z bankiem, bo nie wiadomo ile potrzeba wizyt zeby jedna sprawe zalatwic. Bylismy w poniedzialek, wczoraj i dzisiaj kobieta z banku dzwoni ze jeszcze musze raz przyjsc bo jeden podpis musze zlozyc. Normalnie przeginaja!!!
Na dworku zimno, nie chce sie wychodzic. Adrian sie nudzi strasznie w domu, czym zajac takiego chlopaka?? Bo juz brakuje mi pomyslow.
Ja sie mecze z alergia, bo jednak juz sie tak czesto nie wietrzy domu i pokoju. Normalnie zalamka:-(
Powoli rozgladam sie za prezentami swiatecznymi. Co kupujecie laseczki swoim najblizszym?? Ja zamowilam pare rzeczy z Avonu dla mojego meza. I na tym koniec.
Myslalam ze jednak pojedziemy na swieta do mojej mamy, no ale niestety chyba to nie wypali. W jednym roku juz mielismy dwa wyjazdy, i trzeci to juz troszke przesada. Same wiecie ile kasy na to idzie. A wydatki przed nami :-)
Czy ktoras z Was byla juz w konsulacie? Bo ja mam spotkanie na luty ale moze sie wczesniej wybiore. Tylko ciekawe czy nie bedzie zabojczych kolejek i rzeczywiscie zostane przyjeta. Bo jechac taki kawal i nic nie zalatwic to juz wole poczekac na luty.

Milego dzionka mamusie!!! Nie dajcie sie chandrze!!!

reklama
Hejka dziewczyny gdzie wy jestescie:eek:
Chciałam troche poczytać a tu nie ma oczym.:no:
Zycze miłej nocki dobranoc.

WITAM LASKI
FAKTYCZNIE CISZA NA FORUM
NA DWORZE ZIMNO WRR....MY GRZEJEMY ALE I TAK CIAGNIE OD PODLOGI

u nas ok,dzis Ntalacia byla grzeczna,zasnela w ciagu 10mni ale przy niej stalam.Ja nadrabiam zaleglosci forumowe,meilowe,bloga i juz tak pozno.....

ja plany na wekedn???

no rzeczywiscie nie ma o czym czytac. to ja ide pakowac walizke bo maz gdzies nas (ja+brzuch) zabiera na urodzinowe kilka dni niespodzianke. swietnego weekendu zycze wszystkim!

Witam
oj cisza tu cisza :-:)szok:, a tak nie dawno nie dawałam rady ogarnąć tego :tak:
Wczoraj w końcu wyszliśmy na spacerek, pogoda w sumie dopisała :-). Kupiłam Bąbelkowi spodnie i bluze ocieplaną, dzisiaj taż wychodzimy za kurtką i odebrać znajomą ze stacji :-D. Pogoda i dzisiaj nie najgorsza, więc zaraz uciekamy :-) .
MrsF wow super niespodzianka, miłej zabawy!
Maxin super że Stokrotka się uspokaja , a tobie miłej pracki przy nadrabianiu zaległości :-).
justyna.w oj masz zabawe przy urwisku :-D.

to na razie :tak:

Witam z poranna kawka:-) Wy dziewczynki nie piszcze ze pusciutko tylko cos skorbnijcie. Kazda cos napisze i bedzie o czym czytac:-):-)
Mamuska- no rzeczywiscie nie da sie nudzic przy moim Skarbku. Widze ze zakupki dla Babla w toku. Fajnie, bo ja uwielbiam stroic mojego krolewicza. Wklej fotki w nowych ubrankach.
Maxin- to moze Natalka juz bedzie ladnie zasypiala. U nas jest roznie, raz maly spi cala noc a w inna marudzi, i trzeba go przenosic do nas do lozka:-) Takie zycie:-)
Olcia23- z okazji drugich urodzin Benjego sle buziaczki i zycze wszystkiego co najlepsze, wspanialego dziecinstwa i kupe fajnych zabawek !!!!!!!!!!!!!

Milego dzionka laseczki!!!!!

Witam!

Oj,ale dzis zimnooooo!!!!Musze dla \Niki kupic jakies cieple kozaczki,takie nawet do kolanek,ale nie wiem czy tu wogole takie naprwde cieple dostane gdzies:confused:

Kupilam wczoraj bilety do Polski na 5 dni:tak:Jedziemy 10stycznia a wracamy 15:tak::tak:Jenki!Ale sie ciesze!I jeszcze trafilam na promocje,ze dla mnie i M kupilam bilety po 0.01£w jedna strone:-):-)No i oczywiscie dostalam szalu jak zobaczylam wszystkie oplaty,ale ok:wściekła/y::wściekła/y: przeciez musza byc,pomyslalam....No i jak sie okazalo,ze osobno musze zaplacic za podejscie do okienka odpraw,za kazdy bagaz,za pierwszenstwo i milion innych rzeczy to po prostu myslalam ze wyrzuce z nerwow kompa za okno!!!!!!!!!!!!!!:crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::no::no:$##!*$!!!!!!!!!!
Ale i tak na cala nasza trojeczke nie wyszlo tak zle z cena wiec spoko:tak:
Moja mama az sie poplakala ze znowu wnusie zobaczy:tak::sorry::rofl2:

Olcia23 - STO LATEK DLA KRUSZYNKI!!!!ZDROWKA W TE ZIMOWE DNI I DUUUUUZO USMIECHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUZIACZEK WIEEELKI OD CIOCI!!!!

Mamuska79- ja tez uwielbiam zakupy dla malej,tylko nigdy nie moge sie zdecydowac tyle swietnych rzeczy ze najchetniej wszystko bym kupila;-)Twoje Sloneczko zaprezentuje sie na spotkanku w nowej kurteczce?:-)

MrsF- witamy na forum!!!Zycze udanego wypadziku!!!!No i grtuluje nowego bobsika!!!!!!!!!!!!:-)

Maxin - my zakupy w sobote(mam nadzieje ze jakis stroj dla malej w koncu kupimy:confused2:), odwiedziny u tesci w niedziele a M ma wolny poniedzialek wiec wielki wypad gdzies do parku na spacerek...A jak Wasze plany?Ciezko cos planowac w taki mroz.Ale dzis spacerowalismy z rana i musze powiedziec,ze Nice bardzo pomaga to mrozne powietrze na zapchany nosek:eek:;-)

Uciekam,jak zwykle pranko zrobiic:(
A!Ostatnio jakos stracilam zapal do wszystkiego i M doradzil zebym znowu zaczela malowac i wiecie co?Olewam dom jak mala wieczorem zasypia i siadam i maluje...Zeby sie rozluznic a i malej przyjemnosc zrobic to postanowilam Jej pare plakatow z kreskowkami namalowac:-D:-)I musze przyznac,ze jakos mi lepiej!Faktycznie pasja pomaga i odstresowuje!I jakos sie fajniej ten dzien konczy niz ZNOWU sprzataniem,wieszaniem prania i czyszczeniem lazienki;-)

Milego dzionka
!Nie dajcie sie chorobskom i piszcie co u Was i kruszynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100 LAT DLA SOLENIZANTÓW :-):-):-)
OLCIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZEGO MALUSZKA
OLIS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

reklama
Witam Mamusie!

Do konsulatu sie dodzwonic trudno pewnie napisze im maila co o tym myslicie?bo chce wiedziec co mam robic:sorry:co mi poradza.
Brianek zabkuje nadal z kazdym dniem mnie zaskakuje.Dzis np zmywalam garczki ktos mnie puka po plecach az si wystraszylam patrze a moje dziecie przynioslo sobie swoje platikowe krzeselko stanelo na nim i zadowolony zaczepia Mame hehe:laugh2:
Po za tym mam duzo roboty przy Brianku nie wyraniam na BB totalnie spuszcze go tylko z oka na sekunde on juz cos zbroi:eek:np chcialam tylko sprawdzic poczte a Brianek juz wysypal puder na dywan dzis wylal mi plyn do kompieli na dywan chyba bede musiala zakupic odkurzacz pioracy:tak:poniewaz dywan juz jest w stanie masakrycznym:zawstydzona/y::laugh2:

Olcia23 WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA BENUSIA!
do39_1_.gif

Życzenia już Ci na pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta
ale jest jeszcze jedna osoba,
która o Tobie pamięta
Ona właśnie Tobie życzy
wiele szczęścia i słodyczy
wiele wspomnień, miłych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń.

Olis Wszytskiego najlepszego z okzji urodzinek spelnienia marzen duzo usmiechu na twarzy radosci i milosci.
32_1_.gif

Katarzyna s swietnie ze jedziecie do Pl o jej ja tez bym chciala ale ten paszport mnie totalnie dobija :wściekła/y:
Te oplaty lotniskowe to czasem taka sciema ze szok ale coz zawsze jest troszke taniej prawda?a czego musisz placic za kazdy bagaz osobno przy odprawie?:eek:
Widze ze szal zakupow sie zczyna:-)ja widze ostatnio tyle rzeczy z lata fajnych mozna nawet niektore koszulki pod sweterek rozpinany zalozyc i szal cen tylko kasiure miec:-p
Ja tez musze wyruszyc z malym i z soba na skeloy bo juz dawno nie bylam oj dawno:cool2:
Dobrze ze tutaj nie ma takiej zimy jak w pl bo teraz dom ocieplam tak ze szok a nadal jest zimno to co dopiero byloby w sniegach?:szok:
Dokladnie cie rozumiem ja tez ostatnio zapalu nie mam do sprzatania a jestem normalnie taka ze musze miec jak w pudeleczku antomiast ostatnio wszytsko w biegu pobierznie sprzatam:confused2:chyba cos nie tak jest.
Dokladnie pasja jakos tak rozluznia nadaje sens prawda?a mi trudni powrocic do mojej pasji:-(

Mamuska79 fajnie ze szal zakupow u was trwa :tak: zycze udanych!

Justyna w widze ze wasz Adrianek tak muzykalny jak i moj Brianek:-)nie interesuja go bajki jedynie kanaly muzyczne jak MTV VIVA itd itp.
Brianek tez ostatnio nudzil sie w domku to kupuje mu kinder jajka niespodzianki ma wileka frajde z tego:-)po za tym duzo chodze z nim do dzieci fakt faktem zimno jest ale opatulam malego biore autobus lub spacerek szybki:happy:
Kupilam tez mu kolorowanke fakt faktem wychodzi po za linie ale zawsze ma obrazki do ogladania lepilam tez z nim z ciastoliny ale wyschla:-ppheheh.
Ja wiem ze na dluzej sie dziecko nie zajmie jedna zabawa ze trzeba wymyslac ale spobuj moze cos z moich zabaw ci podpowie:sorry:
Ja tez czasem mam nielada problem z wymyslaniem czegos.

Agnes ja tez czasem jestem zszokowana jak oni tutaj dziciaczki ubieraja ja widzialam ostatnio dziewczyne z wozkiem i male dzieciatko lezalo w spacerowce mialo tylko daszek zadej foli:szok:a deszcz tak lal ze szok!:eek:
Brava dla Kraolinki tak pieknych postepow napewno tata sie ucieszyl!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry