reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny. Rzeczywiscie pusciutko u nas na forum. Czyzby jesienna chandra nas dopadla? Poprostu strasznie zabiegane mamy jestesmy i tyle:-) Czytam tak o waszych dzieciaczkach, tak szybko rosna, takie zdolne, takie postepy!!! Brawo!!!
A co u nas, wlasciwie nic nowego. Oczywiscie Adrian co chwile pokazuje cos nowego, nowe slowka. Coraz bardziej pokazuje swoj charakterek i to nie zawsze pozytywnie:-D Straszny z niego zlosnik i uparciuch. Duzo rozumie co sie do niego mowi, ostatnio pierwszy raz widzialam jego wstyd na twarzy jak go znajoma zaczepila w sklepie. Zawsze taki pewny siebie a tu prosze....zawstydzony:-) Oczywiscie wszedzie musi pojsc tam gdzie ja, wysokie schody nie sa dla niego zadna przeszkoda. Pokonuje je w 5 sekund!!! Chyba bramke musze kupic, bo nie da sie go upilnowac. Uwielbia telewizje a najbardziej muzyczne kanaly, bo kocha tanczyc, a przy tym odstawia dla mamy i taty niezle show:cool::-D
A my sie mordujemy z bankiem, bo nie wiadomo ile potrzeba wizyt zeby jedna sprawe zalatwic. Bylismy w poniedzialek, wczoraj i dzisiaj kobieta z banku dzwoni ze jeszcze musze raz przyjsc bo jeden podpis musze zlozyc. Normalnie przeginaja!!!
Na dworku zimno, nie chce sie wychodzic. Adrian sie nudzi strasznie w domu, czym zajac takiego chlopaka?? Bo juz brakuje mi pomyslow.
Ja sie mecze z alergia, bo jednak juz sie tak czesto nie wietrzy domu i pokoju. Normalnie zalamka:-(
Powoli rozgladam sie za prezentami swiatecznymi. Co kupujecie laseczki swoim najblizszym?? Ja zamowilam pare rzeczy z Avonu dla mojego meza. I na tym koniec.
Myslalam ze jednak pojedziemy na swieta do mojej mamy, no ale niestety chyba to nie wypali. W jednym roku juz mielismy dwa wyjazdy, i trzeci to juz troszke przesada. Same wiecie ile kasy na to idzie. A wydatki przed nami :-)
Czy ktoras z Was byla juz w konsulacie? Bo ja mam spotkanie na luty ale moze sie wczesniej wybiore. Tylko ciekawe czy nie bedzie zabojczych kolejek i rzeczywiscie zostane przyjeta. Bo jechac taki kawal i nic nie zalatwic to juz wole poczekac na luty.

Milego dzionka mamusie!!! Nie dajcie sie chandrze!!!

reklama
Hejka dziewczyny gdzie wy jestescie:eek:
Chciałam troche poczytać a tu nie ma oczym.:no:
Zycze miłej nocki dobranoc.

WITAM LASKI
FAKTYCZNIE CISZA NA FORUM
NA DWORZE ZIMNO WRR....MY GRZEJEMY ALE I TAK CIAGNIE OD PODLOGI

u nas ok,dzis Ntalacia byla grzeczna,zasnela w ciagu 10mni ale przy niej stalam.Ja nadrabiam zaleglosci forumowe,meilowe,bloga i juz tak pozno.....

ja plany na wekedn???

no rzeczywiscie nie ma o czym czytac. to ja ide pakowac walizke bo maz gdzies nas (ja+brzuch) zabiera na urodzinowe kilka dni niespodzianke. swietnego weekendu zycze wszystkim!

Witam
oj cisza tu cisza :-:)szok:, a tak nie dawno nie dawałam rady ogarnąć tego :tak:
Wczoraj w końcu wyszliśmy na spacerek, pogoda w sumie dopisała :-). Kupiłam Bąbelkowi spodnie i bluze ocieplaną, dzisiaj taż wychodzimy za kurtką i odebrać znajomą ze stacji :-D. Pogoda i dzisiaj nie najgorsza, więc zaraz uciekamy :-) .
MrsF wow super niespodzianka, miłej zabawy!
Maxin super że Stokrotka się uspokaja , a tobie miłej pracki przy nadrabianiu zaległości :-).
justyna.w oj masz zabawe przy urwisku :-D.

to na razie :tak:

Witam z poranna kawka:-) Wy dziewczynki nie piszcze ze pusciutko tylko cos skorbnijcie. Kazda cos napisze i bedzie o czym czytac:-):-)
Mamuska- no rzeczywiscie nie da sie nudzic przy moim Skarbku. Widze ze zakupki dla Babla w toku. Fajnie, bo ja uwielbiam stroic mojego krolewicza. Wklej fotki w nowych ubrankach.
Maxin- to moze Natalka juz bedzie ladnie zasypiala. U nas jest roznie, raz maly spi cala noc a w inna marudzi, i trzeba go przenosic do nas do lozka:-) Takie zycie:-)
Olcia23- z okazji drugich urodzin Benjego sle buziaczki i zycze wszystkiego co najlepsze, wspanialego dziecinstwa i kupe fajnych zabawek !!!!!!!!!!!!!

Milego dzionka laseczki!!!!!

Witam!

Oj,ale dzis zimnooooo!!!!Musze dla \Niki kupic jakies cieple kozaczki,takie nawet do kolanek,ale nie wiem czy tu wogole takie naprwde cieple dostane gdzies:confused:

Kupilam wczoraj bilety do Polski na 5 dni:tak:Jedziemy 10stycznia a wracamy 15:tak::tak:Jenki!Ale sie ciesze!I jeszcze trafilam na promocje,ze dla mnie i M kupilam bilety po 0.01£w jedna strone:-):-)No i oczywiscie dostalam szalu jak zobaczylam wszystkie oplaty,ale ok:wściekła/y::wściekła/y: przeciez musza byc,pomyslalam....No i jak sie okazalo,ze osobno musze zaplacic za podejscie do okienka odpraw,za kazdy bagaz,za pierwszenstwo i milion innych rzeczy to po prostu myslalam ze wyrzuce z nerwow kompa za okno!!!!!!!!!!!!!!:crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::no::no:$##!*$!!!!!!!!!!
Ale i tak na cala nasza trojeczke nie wyszlo tak zle z cena wiec spoko:tak:
Moja mama az sie poplakala ze znowu wnusie zobaczy:tak::sorry::rofl2:

Olcia23 - STO LATEK DLA KRUSZYNKI!!!!ZDROWKA W TE ZIMOWE DNI I DUUUUUZO USMIECHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUZIACZEK WIEEELKI OD CIOCI!!!!

Mamuska79- ja tez uwielbiam zakupy dla malej,tylko nigdy nie moge sie zdecydowac tyle swietnych rzeczy ze najchetniej wszystko bym kupila;-)Twoje Sloneczko zaprezentuje sie na spotkanku w nowej kurteczce?:-)

MrsF- witamy na forum!!!Zycze udanego wypadziku!!!!No i grtuluje nowego bobsika!!!!!!!!!!!!:-)

Maxin - my zakupy w sobote(mam nadzieje ze jakis stroj dla malej w koncu kupimy:confused2:), odwiedziny u tesci w niedziele a M ma wolny poniedzialek wiec wielki wypad gdzies do parku na spacerek...A jak Wasze plany?Ciezko cos planowac w taki mroz.Ale dzis spacerowalismy z rana i musze powiedziec,ze Nice bardzo pomaga to mrozne powietrze na zapchany nosek:eek:;-)

Uciekam,jak zwykle pranko zrobiic:(
A!Ostatnio jakos stracilam zapal do wszystkiego i M doradzil zebym znowu zaczela malowac i wiecie co?Olewam dom jak mala wieczorem zasypia i siadam i maluje...Zeby sie rozluznic a i malej przyjemnosc zrobic to postanowilam Jej pare plakatow z kreskowkami namalowac:-D:-)I musze przyznac,ze jakos mi lepiej!Faktycznie pasja pomaga i odstresowuje!I jakos sie fajniej ten dzien konczy niz ZNOWU sprzataniem,wieszaniem prania i czyszczeniem lazienki;-)

Milego dzionka
!Nie dajcie sie chorobskom i piszcie co u Was i kruszynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100 LAT DLA SOLENIZANTÓW :-):-):-)
OLCIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZEGO MALUSZKA
OLIS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

reklama
Witam Mamusie!

Do konsulatu sie dodzwonic trudno pewnie napisze im maila co o tym myslicie?bo chce wiedziec co mam robic:sorry:co mi poradza.
Brianek zabkuje nadal z kazdym dniem mnie zaskakuje.Dzis np zmywalam garczki ktos mnie puka po plecach az si wystraszylam patrze a moje dziecie przynioslo sobie swoje platikowe krzeselko stanelo na nim i zadowolony zaczepia Mame hehe:laugh2:
Po za tym mam duzo roboty przy Brianku nie wyraniam na BB totalnie spuszcze go tylko z oka na sekunde on juz cos zbroi:eek:np chcialam tylko sprawdzic poczte a Brianek juz wysypal puder na dywan dzis wylal mi plyn do kompieli na dywan chyba bede musiala zakupic odkurzacz pioracy:tak:poniewaz dywan juz jest w stanie masakrycznym:zawstydzona/y::laugh2:

Olcia23 WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA BENUSIA!
do39_1_.gif

Życzenia już Ci na pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta
ale jest jeszcze jedna osoba,
która o Tobie pamięta
Ona właśnie Tobie życzy
wiele szczęścia i słodyczy
wiele wspomnień, miłych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń.

Olis Wszytskiego najlepszego z okzji urodzinek spelnienia marzen duzo usmiechu na twarzy radosci i milosci.
32_1_.gif

Katarzyna s swietnie ze jedziecie do Pl o jej ja tez bym chciala ale ten paszport mnie totalnie dobija :wściekła/y:
Te oplaty lotniskowe to czasem taka sciema ze szok ale coz zawsze jest troszke taniej prawda?a czego musisz placic za kazdy bagaz osobno przy odprawie?:eek:
Widze ze szal zakupow sie zczyna:-)ja widze ostatnio tyle rzeczy z lata fajnych mozna nawet niektore koszulki pod sweterek rozpinany zalozyc i szal cen tylko kasiure miec:-p
Ja tez musze wyruszyc z malym i z soba na skeloy bo juz dawno nie bylam oj dawno:cool2:
Dobrze ze tutaj nie ma takiej zimy jak w pl bo teraz dom ocieplam tak ze szok a nadal jest zimno to co dopiero byloby w sniegach?:szok:
Dokladnie cie rozumiem ja tez ostatnio zapalu nie mam do sprzatania a jestem normalnie taka ze musze miec jak w pudeleczku antomiast ostatnio wszytsko w biegu pobierznie sprzatam:confused2:chyba cos nie tak jest.
Dokladnie pasja jakos tak rozluznia nadaje sens prawda?a mi trudni powrocic do mojej pasji:-(

Mamuska79 fajnie ze szal zakupow u was trwa :tak: zycze udanych!

Justyna w widze ze wasz Adrianek tak muzykalny jak i moj Brianek:-)nie interesuja go bajki jedynie kanaly muzyczne jak MTV VIVA itd itp.
Brianek tez ostatnio nudzil sie w domku to kupuje mu kinder jajka niespodzianki ma wileka frajde z tego:-)po za tym duzo chodze z nim do dzieci fakt faktem zimno jest ale opatulam malego biore autobus lub spacerek szybki:happy:
Kupilam tez mu kolorowanke fakt faktem wychodzi po za linie ale zawsze ma obrazki do ogladania lepilam tez z nim z ciastoliny ale wyschla:-ppheheh.
Ja wiem ze na dluzej sie dziecko nie zajmie jedna zabawa ze trzeba wymyslac ale spobuj moze cos z moich zabaw ci podpowie:sorry:
Ja tez czasem mam nielada problem z wymyslaniem czegos.

Agnes ja tez czasem jestem zszokowana jak oni tutaj dziciaczki ubieraja ja widzialam ostatnio dziewczyne z wozkiem i male dzieciatko lezalo w spacerowce mialo tylko daszek zadej foli:szok:a deszcz tak lal ze szok!:eek:
Brava dla Kraolinki tak pieknych postepow napewno tata sie ucieszyl!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry