reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam pl przytomna z poranną , a raczej wczesnoporanną kawką:tak:

Promocja się zupelnie skończyla moja Ala wstala dziś o 6:wściekła/y:, ale mam nadzieję, że od środy kiedy zacznie codziennie chodzić do przedszkola to zacznie spac do jakiejś bardziej normalnej godziny;-)

Maggusia
widzisz jaki pakiecik kanapowy dostalaś;-) dziękuję za komplemencik :-)

jejku idę się obudzić drugą kawą:tak:

Milego dnia dla Wszystkich

reklama
agnieszko witaj na forum.
Mnie się wydaje,że trzeba luzu w staraniu się o dziecko, przestać odliczać dni, tylko po prostu kochać się z ukochanym mężczyzną, seks jako w okazywaniu uczuć, a nie (przede wszystkim) droga do posiadania potomstwa.;-)
maggusia to w końcu cos z nadwyzka do was przyszło:-p:-D
buziaczku nie miałam specjalnych dań by wspierac laktacje i po to by mleczko było dobre.:no: to sprawa indywidualna i nie można generalizować:no: Dziecko uczy się rytmu spania, zabawy itp. ale nie ma cudowngo składnika w pokarmie, który zmusi dzieckoddo spokojnego snu:no: To tak jakbys zapytała, co muszę zjeść by dobrze spać:eek:

Jeśli chodzi o komentarz naszej rodaczkio... szkoda,że wątek został zmknięty, bo mogłybyśmy jej powiedzieć wprost. Niektórzy zostają w Polsce, bo chcą.
Niektózy dlatego,że brak im odwagi. Juz Giertych kiedys powiedział,że Polacy, którzy wyjechali dla kilku zer na czeku to mają z patriotyzmem na bakier.:baffled:

Witam Dziewczyny ja doslownie na momencik !!
Wpadlam Was poinformowac ze PINKA NAPISALA MI SMS W NOCY ; '' O 22-35 URODZILAM CORECZKE SZCZEGOLY PODAM RANO BO JESTEM PADNIETA''
JAK COS BEDE WIEDZIALA NAPISZE WAM..
:happy2:gratuluje!!!:happy2:

A TERAZ UCIEKAM NA SNIADANKO I DO MOTHERCARE PO ZAKUPKI DLA BLANI!! POZDRAWIAM ZYCZE MILEGO RANKA I SMACZNYCH KAWUS:tak::-D

Pinka OGROMNE GRATULACJE!niech wam malutka zdrowo sie chowa a ty wracaj szybko do sil:-)

gele_20bloemen.gif

witam,
dziewczyny nie jestem w temacie o krytyce nas... gdzie to czytałyście? Musi być ostro napisane bo bardzo się zbulwersowałyście. Czytam Wasze komentarze i chciałabym przeczytać ten artykuł.

Krystianek nie śpi może całą noc ale dzisiaj więcej pospałam, wstał o 12.30 ( rzadko zasypiam szybciej :-)) i o 5.30 ale do 8.00 dał mi poleniuchować. Teraz siedzi mi na kolankach, znudziło mu się samotne leżenie :tak:

Evoska jak sie czujesz? Mam nadzieje że grypka szybko zniknie

Agnieszka super że poprawił Ci się humor :-)

troche pisanie mi nie wychodzi, mały domaga sie zabaw.... zajrze pozniej, pogoda nie zaciekawa tyo moze zroie faworki ...
pozdrawiam

reklama
witwm witam!Ja juz przy drogiej,dzisiaj moj syncio wstal lewa noga,i nie bylo mowy o posadzeniu go na nocniczek:-(
moze potem:tak:
Evciu-jak tak lepiej?
ide do miasta kupic szafke do pokoju na dole,kurce taka mamy beznadziejna szczeline kolo kominka ze ni w piec ni w dziesiec :baffled:
zobaczymy...

Do góry