reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka ogromiaste i serdeczne gratulacje dla ciebie i coreczki. Wkoncu masz ja przy sobie.:-):tak:Jak bedzisz mogla to dawaj foteczki. Caluski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
PINKA SUPER WIESCI GRTAULACJIE:-):tak::-)MASZ PRZY SOBIE JUZ CORECZKE ZDROWKA DLA WAS:-)

iskeirka fajnie mal jest juz tak samodzielna;-)brawo dla mamy za trud i wysilke:tak:jestem jestem,od rana zabiegana

olis powiem ci ze tam gdzie pracuje,jemu od roku od razu pzreszli na krowie i bylo spoko,pije trzy razy dziennie:-)powoli i przejdzie zupelnie jak mu smakuje to super

Dorcia naj naj dla coreczki z okazji pierwszych urodzin,samej pomyslosci,zdrowk,radosci i milosci sto lat sto lat:-)

Maggusia super zakup,urzadznie mieszkana super sprawa:-)

agness kurcze ale historia,biedna musiala sie bac,jak dzis nozka?

mala-gorzatka28 czkemay wiec teraz na twoje dzidzi i izki;-)

Mamuśka79 maly sie rozschula co;-)pzrecierz nie moze byc caly czas cacy nie;-):-D

agnieszka witaj u nas laski juz napisly co co i ja bym chcila ci powiedzic ,nie lam sie probujcie dalej,powodzenia na pewno sie uda jak swie wyzuzujesz,nic na sile;-)

sorki ze nie odpisze kazdej,rany tyle do spamietania,tyle wiesci i opowiesci:-)
dzis jakos mam glowe pelna od rana na nogach, latam jak z piorkiem w d....:-DNatala szaleje po domu do mozyki z gadu gadu w polska muza,super tak posluchac naszej muzy,bo poskiej tv nie mamy:no:Ok ide robic obiad:-)

moze pozniej zajrze
buzka papa

Hejka!
Iskierka55 i izka0401-dziekuje za doping i rady;-)
olis_to w koncu przestawiasz na normalne mleczko?super ze oliemu smakuje!
wlasnie maxin78 gdzie jestes?

kupilam szafke ide sprzatac zrobie podklad powyciagam wszystko ze starej polki to mezulek jak wroci skreci nowa!!!:-D
milego popoludnia wszystkim zycze!!!!
mala-gorzatko-nie martw sie wszystko bedzie dobrze!:tak:

Dziewczyny z mezem mam rezydenta i ciekawa jestem czy nam cos przysluguje z powodu narodzin dziecka. orientujecie sie moze w tej sprawie?

reklama
bylam u GP zmoim moczem bo mialam bialko, ale antybiotyki nie pomogly, i nadal mam do tego skoczylo mi u niego cisnienie i kazal mi pedzic do szpitalana badania...wiec lece, czekam tylko na mojego... beda robic jakies badania ...moze juz zostane ...

Do góry