reklama
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
PINKA - GRATULACJE :-) JUZ MASZ MALUTKA ZE SOBA:-) I NAWET WSZYTSKO SZYBKO SIE POTOCZYLO:-) PORODZIK OD 17 DO 22...POMARZYC...
WSZYTSKO PRZEDE MNALEKARZ MOWI ZE MOJ TERMIN JEST NA TA NIEDZIELE (DZIS JEST PIATEK) A NIE NA WTOREK... STRASZNIE SIE ZACZYNAM BAC JAK TO BEDZIE...EHHH
WSZYTSKO PRZEDE MNALEKARZ MOWI ZE MOJ TERMIN JEST NA TA NIEDZIELE (DZIS JEST PIATEK) A NIE NA WTOREK... STRASZNIE SIE ZACZYNAM BAC JAK TO BEDZIE...EHHH
DZIEŃ DOBRY, wchodzę tu dzisiaj i od razu dobre wiadomości, że mamy nowego dzidziusia na forum superaśnie
dzisiaj rano piękne słoneczko mnie obudziło, więc od razu pranko do pralki a zanim się wyprało to już chmury przyszły, więc teraz tylko patrze zeby padać nie zaczęło.
Wczoraj Karolinka nieźle narozrabiała, podczas drzemki wsadziła sobie nóżkę między 2 szczebelki od łóżeczka i nie dało się jej wyciągnąć:sick:, płakausiała bardzo, bałam się ze ją to boli, a jakoś nie mogłam sobie sama poradzić, więc mój M musiał z pracy przyjeżdać ją ratować, jak ja zobaczył to od razu mówi, że cała mamusia zawsze coś musi narobić.Na szczęście nic poważnego jej się nie stało:-)
Dorcia DLA LUCY Z OKAZJI UKOŃCZENIA ROCZKU SAMYCH RADOSNYCH DNI I DUŻO POWODÓW DO RADOŚCI
Mamuśka to co komentujemy jest w dziale trochę intymności w wątku pt. lesbijki w ciąży
Olcia nie załamuj się, na pewno się uda szkraba posadzić na nocniczek, najważniejsze to żeby nie na siłę
Agnieszka przykro mi ze się nie udało, ale nic straconego, może następnym razem
Maggusia to super z tą sofą, wreszcie coś dobrego się u Was dzieje:-)
Maja33 dziękk za info w sprawie kursów:-), ja chyba jednak nie dam rady, bo nie mam z kim małej zostawić
spadam, bo trochę mam roboty dzisiaj, miłego dnia :-):-):-)
dzisiaj rano piękne słoneczko mnie obudziło, więc od razu pranko do pralki a zanim się wyprało to już chmury przyszły, więc teraz tylko patrze zeby padać nie zaczęło.
Wczoraj Karolinka nieźle narozrabiała, podczas drzemki wsadziła sobie nóżkę między 2 szczebelki od łóżeczka i nie dało się jej wyciągnąć:sick:, płakausiała bardzo, bałam się ze ją to boli, a jakoś nie mogłam sobie sama poradzić, więc mój M musiał z pracy przyjeżdać ją ratować, jak ja zobaczył to od razu mówi, że cała mamusia zawsze coś musi narobić.Na szczęście nic poważnego jej się nie stało:-)
Dorcia DLA LUCY Z OKAZJI UKOŃCZENIA ROCZKU SAMYCH RADOSNYCH DNI I DUŻO POWODÓW DO RADOŚCI
Mamuśka to co komentujemy jest w dziale trochę intymności w wątku pt. lesbijki w ciąży
Olcia nie załamuj się, na pewno się uda szkraba posadzić na nocniczek, najważniejsze to żeby nie na siłę
Agnieszka przykro mi ze się nie udało, ale nic straconego, może następnym razem
Maggusia to super z tą sofą, wreszcie coś dobrego się u Was dzieje:-)
Maja33 dziękk za info w sprawie kursów:-), ja chyba jednak nie dam rady, bo nie mam z kim małej zostawić
spadam, bo trochę mam roboty dzisiaj, miłego dnia :-):-):-)
Witam Mamusie!
Ja juz druga kawusie pije a jakos jesc mi sie jeszcze nie chce
Obiadek gotuje wlasnie i juz rosolek gotowy na drugie robie rybe po grecku w marchewce na oliwie z oliwek uwielbiam to!
Dorcia wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek dla Lucy!
Ja juz druga kawusie pije a jakos jesc mi sie jeszcze nie chce
Obiadek gotuje wlasnie i juz rosolek gotowy na drugie robie rybe po grecku w marchewce na oliwie z oliwek uwielbiam to!
Dorcia wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek dla Lucy!
Agnes no wlasnie nie wiem czy fajnie zagracone czekam na kupca tej jednej sofy i fotelamiala sie babka okreslic do 9:00 a tu nic zadnej odpowiedzi nie wiem jak to mozliwe ze w tej cenie byly dwie sofyale musze sie jak najszybciej tego pozbycbo nie ma jak przejsc.
Buziaczku udanych zakupow zycze!uwielbiam ciuszki z Mothercare
Olcia ja tez za niedlugo bede uczyc nocnikowania ah tak jakos zabieram sie do tego i zabieram ale podobno najlepiej jest uczyc dziecko jak ma 18-miesiecyja uczylam wczesniej Brianka z moja mama ale wolal sie bawic nocnikiempowolutku i zobaczysz sama efekty napewno!
Olis ja jeszcze raz do ciebie hehe.
Jak malego przestawilas na mleko zwykle?bede wdzieczna za wskazowki.
Moj wypija pol kubka nawet do drozdzowki mleka zwyklego i jest ok je jogurty serki normlane.
Nie ma zadnych po tym wysypek uczulen odpukac
Dalam mu ostatnio w butli takie mleko to wypil ale czasem sie zastanawiam czy nie zabraknie mu tych witamin co ma mleko modyfikowane?
plis oswiec mnie jesli mozesz.
Pozdrawiam i sle ciumaski!chyba zglodnialam
Buziaczku udanych zakupow zycze!uwielbiam ciuszki z Mothercare
Olcia ja tez za niedlugo bede uczyc nocnikowania ah tak jakos zabieram sie do tego i zabieram ale podobno najlepiej jest uczyc dziecko jak ma 18-miesiecyja uczylam wczesniej Brianka z moja mama ale wolal sie bawic nocnikiempowolutku i zobaczysz sama efekty napewno!
Olis ja jeszcze raz do ciebie hehe.
Jak malego przestawilas na mleko zwykle?bede wdzieczna za wskazowki.
Moj wypija pol kubka nawet do drozdzowki mleka zwyklego i jest ok je jogurty serki normlane.
Nie ma zadnych po tym wysypek uczulen odpukac
Dalam mu ostatnio w butli takie mleko to wypil ale czasem sie zastanawiam czy nie zabraknie mu tych witamin co ma mleko modyfikowane?
plis oswiec mnie jesli mozesz.
Pozdrawiam i sle ciumaski!chyba zglodnialam
J
justyna.w
Gość
Hej laseczki. U mnie stara bida, czyli nic nowego. Adrian swiruje kolo mnie, zaraz rozwali piloty od satelity i tyle bedzie, oh ten moj maly urwis!!!
PINKA- WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE, BUZIACZKI DLA NOWEJ GWIAZDECZKI NA FORUM!!!! CZEKAMY NA WIESCI OD CIEBIE JAK SIE CZUJECIE.
DORCIA- STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ
CORCI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!!!
ISKIERKA- no ja dosyc czesto bywam w Oxfordzie, ode mnie z domku jest jakies pol godziny drogi. Patrzylam na GPS to ode mnie do Didcot jest 67 km. No to widze ze podobnie zyjecie jak my tutaj, rzeczywiscie moze latwiej jest sie zaaklimatyzowac w mniejszym miescie.
MAGGUSIA- no to mieliscie fajny prezent z tymi meblami. Czesc kosztow sie zwrocila i jeszcze nowy mebelek w domciu.
AGNIESZKA- witam na forum i trzymam kciuki za starania o bobaska !!!
Odezwe sie jeszcze jak tylko moj rozrabiaka usnie...buzka.
PINKA- WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE, BUZIACZKI DLA NOWEJ GWIAZDECZKI NA FORUM!!!! CZEKAMY NA WIESCI OD CIEBIE JAK SIE CZUJECIE.
DORCIA- STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ
CORCI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!!!
ISKIERKA- no ja dosyc czesto bywam w Oxfordzie, ode mnie z domku jest jakies pol godziny drogi. Patrzylam na GPS to ode mnie do Didcot jest 67 km. No to widze ze podobnie zyjecie jak my tutaj, rzeczywiscie moze latwiej jest sie zaaklimatyzowac w mniejszym miescie.
MAGGUSIA- no to mieliscie fajny prezent z tymi meblami. Czesc kosztow sie zwrocila i jeszcze nowy mebelek w domciu.
AGNIESZKA- witam na forum i trzymam kciuki za starania o bobaska !!!
Odezwe sie jeszcze jak tylko moj rozrabiaka usnie...buzka.
agnieszka1_w@onet.eu
Zaciekawiona BB
Czesc wam :-),mam chwilke czasu to pisze do was Magusia dzieki ze mi dobrze zyczysz ,Pozdrawiam cie Kasiulka0901 Ja caly czas nie mysle o tym ,po prostu pierwszy raz mi sie nie udalo za pierwszym podejsciem i wiem ze musze sie wyluzowac podejsc do tego z dystansem Pinka Ogromne Gratulacje ,urodzilas coreczke to fajnie ,czytalam ze szybko urodzilas to dobrze .Pozdrawiam cie serdecznie .Evoska zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia Mamuska 79 tak tak poprawil mi sie humor ,nie jest tak zle ,nie udalo mi sie teraz to moze nastepnym razem . Buziaczek co tam u ciebie ,zakupy sie udaly Pozdrawiam cie serdecznie . Mam pytanie jak wy to piszecie z tymi imionami tak w rzedzie bo mi to nie wychodzi jak widac i musze jeszcze popracowac zeby dolozyc zdjecie i suwaczek ale cos mi to nie wychodzi ,moze napiszcie mi jak wy to robicie np.Gdzie macie te suwaczki wstawione albo te zdjecie z boku ,poradzcie mi cos prosze . Pozdrawiam was pa ,moze do was zajrze pozniej .
M
maja33
Gość
PINKA-OGROMNE GRATULACJE strasznie sie ciesze duzo zdowka dla was:-)
Docia- i dla corci z okazji roczku wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze:-)
Agnieszka- witaj na forum!!! aby pisac od nowej lini musisz uzyc ENTER wtedy po skonczeniu zdania przeskoczy ci na nowa linie, a suwaczek aby miec kliknij sobie na taki ktory ci sie podoba otwozy ci sie strona i tam pokolei krok po kroczku bedzie opisane jak to zrobic jak nie dasz rady to napisz do mnie na gg to ci pomoge przy moim malym zdjeciu jest gg wystarczy na to kliknac:-)
pozdrawiam was kobitki milego dnia
Docia- i dla corci z okazji roczku wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze:-)
Agnieszka- witaj na forum!!! aby pisac od nowej lini musisz uzyc ENTER wtedy po skonczeniu zdania przeskoczy ci na nowa linie, a suwaczek aby miec kliknij sobie na taki ktory ci sie podoba otwozy ci sie strona i tam pokolei krok po kroczku bedzie opisane jak to zrobic jak nie dasz rady to napisz do mnie na gg to ci pomoge przy moim malym zdjeciu jest gg wystarczy na to kliknac:-)
pozdrawiam was kobitki milego dnia
O
olis
Gość
PINKA-TYSIACE USCISKOW I CALUSOW A PRZEDE WSZYSTKIM OGROMNIASTE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CORECZKI
DORCIA A DLA LUCY Z OKAZJI UKONCZENIA ROCZKU...
DZIS SA TWOJE URODZINY
ZATEM ZAWSZE DZIARKIEJ MINY
DO ZABAWY MNOSTWA SILY
ZEBY KAZDY DZIEN BYL MILY
PELEN SMIECHU I RADOSCI
STU URODZINOWYCH GOSCI
AUT,KLOCKOW I PLUSZAKOW
STU PREZENTOW,STU BUZIAKOW
ZDROWIA SZCZESCIA I SLODYCZY...
OLIWIER Z MAMA ZYCZY!!!
ZATEM ZAWSZE DZIARKIEJ MINY
DO ZABAWY MNOSTWA SILY
ZEBY KAZDY DZIEN BYL MILY
PELEN SMIECHU I RADOSCI
STU URODZINOWYCH GOSCI
AUT,KLOCKOW I PLUSZAKOW
STU PREZENTOW,STU BUZIAKOW
ZDROWIA SZCZESCIA I SLODYCZY...
OLIWIER Z MAMA ZYCZY!!!
O
olis
Gość
MAGGUSIA-ja mialam duzy dylemat czy przestac modyfikowane czy dalej je prowadzic...zaczela podawc oliemu normalne z niebieska nakretka tylko organiczne narazie 1 raz dziennie ladnie je pije i jest ok,za jakies 2 tyg odejde calkowicie od modyfikowanego,tak mi zalecila helth visitor,ale szczerze dlugo sie zastanawialam co robic???????
oli pije mleko 3 razy dziennie to bedzie okolo 600ml. dziennie i powiedzano mi ze to za duzo jak na roczne dziecko???
oli pije mleko 3 razy dziennie to bedzie okolo 600ml. dziennie i powiedzano mi ze to za duzo jak na roczne dziecko???
reklama
iskierka55
mama Alicji
Dorocia Wszystkiego Naj Naj Naj dla Córci beztroskiego dzieciństwa i dużo miłości:-)
Justyna W.ja do Didcot mam 6 min. autem i tam jestem 2-3 razy w tygodniu, bo to najbliższa cywilizacja z porządnym centrum handlowym, do Oxfordu mam też tak 20-30 min drogi 12 mil dokladnie i też dosyć często tam bywam, bo to kolejna cywilizacja;-) a po zatym Oxford ma swój klimat, który bardzo lubię (trochę jak Kraków). Może uda nam się spotkać kiedyś w Oxfordzie?
Agnes2606 dobrze, że nic się Karolince niestalo, ale Tacie pewnie stracha napędzilyscie
Olcia23 cierpliwości z nocniczkiem, ja z Alą robilam trzy podejścia i dopiero za trzecim razem się udalo i miala 2 lata i 7 m-cy jak zaczęla wspólpracować, ale momentalnie zalapala teraz sama wchodzi na podeścik na kibelku ma wkladkę sama robi siusiu, wyciera się papierkiem, spuszcxza wodę i myje lapki;-)
Gdzie Maxin się zgubila?
Justyna W.ja do Didcot mam 6 min. autem i tam jestem 2-3 razy w tygodniu, bo to najbliższa cywilizacja z porządnym centrum handlowym, do Oxfordu mam też tak 20-30 min drogi 12 mil dokladnie i też dosyć często tam bywam, bo to kolejna cywilizacja;-) a po zatym Oxford ma swój klimat, który bardzo lubię (trochę jak Kraków). Może uda nam się spotkać kiedyś w Oxfordzie?
Agnes2606 dobrze, że nic się Karolince niestalo, ale Tacie pewnie stracha napędzilyscie
Olcia23 cierpliwości z nocniczkiem, ja z Alą robilam trzy podejścia i dopiero za trzecim razem się udalo i miala 2 lata i 7 m-cy jak zaczęla wspólpracować, ale momentalnie zalapala teraz sama wchodzi na podeścik na kibelku ma wkladkę sama robi siusiu, wyciera się papierkiem, spuszcxza wodę i myje lapki;-)
Gdzie Maxin się zgubila?
Podziel się: