reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam wieczorna pora...polozylam Blanke do lozeczka i czekam az zasnie :sorry2:
bo musze isc z psami na dwor:errr:
I caly czas mysle o Naszej Pineczce, jak tam sie ma? a moze juz urodzila:rofl2:kto wie? niektore rodza w chwile:-) MIala MI dac znac ..ale jak narazie cisza:szok:

Wiecie co MOja Blanusia szybciej zasypia jak ja mam w beciku owinieta i nie moze sie ruszac:-D:rofl2:
Agnieszka - Nie martw sie Agus ja zaszlam w ciaze po 5 miesiacach..:sorry2::rofl:takze zdazylam sie nacieszyc przytulankiem :happy2::-pi nie myslalam tylko jak tu zaciazyc.., bo to wogule nie pomaga:no: z tego co wiem:sorry2::sorry2::rolleyes2:.
Mamuska79 - Ja Ci moge pomoc:tak:, jesli chcesz zapraszam na gg i tam krok po kroku wstawimy:-) Licze na pozytywne rezultaty rutyny ..wprowadze ja jak Blanka bedzie miala juz 12 tygodni to za 5 tygodni zobaczymy jak to bedzie:unsure::rolleyes::biggrin2:
Izka0401- Ale TY cierpliwa jestes KObieta:tak: , ja juz w tym stanie bylam na forum glowna klekoczaca tylko o jednym ...pamietam Dziewczyny mialy Mnie dosc:sorry2: ..i jak widzialy ze pisze to pewnie tylko o jednym i juz nie czytaly postow tylko pisaly ; '' juz chwilka i bedziesz tulic Blanie''':-D:-D:-D:-D he he
Trzymam kciuki, i zycze szybkiego porodu;-) i zdrowej Dzidzi a to chlopiec czy Dziewczynka??:blink:
EVOSKA - Dziekuje, skorzystam jak Blania osiagnie 12 tygodni!a teraz ma 7tygodni-leci:-):cool2: Po jakim czasie uzyskalas rezultat?? Bylas dokladna?? Maly stawial opory??:confused::confused::confused:karmilas piersia??

pozdrawiam zycze spokojnej nocki ;-);-)

PINKA TRZYMAM KCIUKASY!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Maxin niezla ta dziewczyna, tak wlasnie pisza ludzie ktorzy wlasnie zazdroszcza, bo im sie nie udalo a nam jednak tak.

Pinka trzymam kciuki oby poszlo szybko i bezbolesnie

Maja33 super, ze zabierasz sie za nauke, a ile razy wtygodni,

Iskierka widze, ze jak ty zaczniesz sprzatanie i prasowanie to tak jak jak nie przestajesz do poki nie skonczysz ;)

Maxin niezla ta dziewczyna, tak wlasnie pisza ludzie ktorzy wlasnie zazdroszcza, bo im sie nie udalo a nam jednak tak.
Masz racje Nam sie udalo,mamy to szczescie:happy2: nie kazdemu sie udaje:no:ile polakow wraca do kraju bo nie moga znalesc pracy??!:eek:i sie poddaja :sorry2: ...
Jak ta Kobieta jest taka cwana niech przyjedzie i sie tu utrzyma znajdzie prace -nie na czarno ,dom,i stworzy warunki sobie do mieszkania to wcale nie jest takie latwe... jak sie wydaje.! brak slow ...:angry:

Witam wieczorkiem

Padam na pyszczek, jakoś ciśnienie chyba polecialo, starość nie radość;-):-D

agnieszka1_w@onet.eu
- witaj na forum, najlepszy sposób na zaciążenie, to oddać się rozkoszy i nie myśleć o ciąży, wtedy spokojnie pojawia się fasolinka, nie wszystko da się w życiu zaplanować:tak: trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej nosila pod serduszkiem drugą dzidzię:tak:

Buziaczku dziękuję, placki z cyckami jak zwykle byly pyszne, ale u Ciebie też dzisiaj pyszności byly czytalam:tak: Cieszę się, że udalo Ci się pospać troszkę lepiej:tak:

Joanna_Z taka już moja natura jak coś zacznę to kończę jak jest na tip top;-):tak:

Evoska zdrówka dla Ciebie dużo:-)

izka0401 spokojnie urodzisz odsapniesz i też będziesz biegala ze ściereczką;-) powiem Ci, że ja uwielbiam mieć czysto (zresztą jak pewnie każda z nas;-)) i jestem pedantką po ojcu, ale taką zdroworozsądkową;-):tak: jak mieszkalam sama przez 10 lat to nie mialam czasu sprzątać, bo bylam strasznym pracoholikiem i w zasadzie wracalam do domu spać, ale w weekendy staralam się nadrobić zaleglości porządkowe, a raz na jakiś czas jak już mialam swoje wlasne mieszkanko wynajmowalam ekipę myli okna, i czyścili co się da. Jak pojawil się w moim życiu M. i postanowilam zalożyć rodzinę, to moje kochane mieszkanko z ciężkim sercem wynajęlam, bo jest praktycznie w centrum W-wy przy ruchliwej ulicy i nie wyobrażalam sobie, żeby tam wychowywać Alę. Więc wynajęliśmy sobie z M. duże fajne mieszkanie pod W-wą i tam bylo cudnie, ale mieszkanie mialo prawie 100 m.kw. więc ja z zagrożoną ciążą nie byalam w stanie tego utrzymać w porządku, M. dużo pracowal więc przychodzila do nas nieoceniona Pani Nina i przez calą ciążę, i potem do skończenia przez Alę roku przychodzila do nas kilka razy w tygodniu, sprzątala, prala prasowala itp. tak więc ja moglam w tym czasie zanjmować się wylacznie Alą. Potem Ala byla już większa ja się pozbieralam do kupy , a Nina niestety wrócila do siebie na Ukrainę. Szukalam kogoś do pomocy, ale nikt nie byl tak doskonaly jak Nina więc sama zaczęlam robić wszystko i wcale nie narzekam i daję radę;-) jak zwykle poemat napisalam:zawstydzona/y:

No ciekawe jak tam nasza Pinka, może już tuli maleństwo:tak:

Skończyla mi się pamięć co mialam jeszcze napisać jak sobie przypomnę to dopiszę;-)

Milego wieczorka dla Wszystkich:-)

OJOJOJ !!! ALE TU SIE DZIEJE !!!!!! dwa dni i czlowiek z 10stron do tylu :rofl2:
Kochane i co z PINKA???Mysle i mysle o niej bo wlazlam na bb kolo 3 i widzialam ze sie juz pakowala :-) mam nadzieje ze latwo i bezbolesnie poszlzlo i trzyma swoje malenstwo w ramionach :-):tak:Ojjj jak ja sobie przypomne ten moj dzien to lezki sie cisna :tak::-)mialam cudne wrazenia bo tylilam mala w blyskach sztucznych ogni :-)bo byl Bonfire night:-):tak:
Majus super ze wracasz do szkoly ;) ja tez mialam ale niestety mezusia na kurs z pracy wysylaja wiec ja odpadam :-( ale jakos narazie z praca i niunka chyba nie dalabym rady :nerd:hmmm ale moze od nowego roczku bede robic kursik wiec zobaczymy ;)
Evos ty sie kuruj babeczko bo trze sie spotkac ;) bo cora twym synem teskni ;)A co do tych rad to hehe umowmy sie takie rzeczy to przy drugim dzieciaczku da sie zrobic bo przy pierwszym wszyscy wymiekaja a mama zawsze z cycem leci chocby niewiem co :-Dprzypomnij sobie siebie ;) albo mnie :-D:rofl::rolleyes2:znaczy moje dziecko bylo "malsaczkiem"(dla niewtajemniczonych tak nazywalismy nasza mala no niewiedomo po kim byla bardzo grzeczna i bardzoo spokojna wrecz ksiazkowa:rofl2::ninja2:) do 3 miesiaca.
Agnieszka1 Witamy w klubie ;):wink:Hmm jeden dzien,jedna noc i sie uda ;)zobaczysz;)
Buziaczek widze ze Blanusia super spi ci w nocy ;) moja tez sie budzila o 2 i 6 :-)Rutyna jest super i ja tez ja do dzis stosuje ;)choc nie jest to jak wojskowa musztra ale Julcia wie kiedy i czego moze oczekiwac ;)
Nafnia co do placzu po kapieli to moze waszym dzieciaczka sie to poprostu bardzo podoba pluskanie :-pa co dlo mleczka to ja zawsze daje butle po kapaniu;)

KOCHANE UCIEKAM ALE WROCE JESZCZE :-):rolleyes2:

buziaczki w pysiaczki

Witam ponownie dziewczyny ,juz czuje sie lepiej:tak: powoli przygotowuje sie do drugiego podejscia za 12 dni kolejne starcie do celu i mam nadzieje ze bedzie na tak . Olcia 23 dzieki za slowa otuchy ,mi tez milo cie poznac ,teraz probowalismy z mezem dopiero raz ,bo przed pierwsza ciaza to udalo sie nam za pierwszym podejsciem ,tak chce tego nie chce dluzej czekac ,zabieram sie do roboty ; tzn. nie teraz bo mam ta miesiaczke:wściekła/y:poczekamy ,zobaczymy .Pozdrawiam cie pa Mamuska 79 dzieki za te slowa ,pewnie ze to bedzie przyjemnosc starania sie o dzidziusia:tak: nie inaczej pozdrawiam cie pa Izka0401 dzieki ci widze ze ty tez tak sie staralas ,naprawde myslalam ze mi sie uda znowu za pierwszym razem ale coz musze poczekac ,ja chcialam urodzic w maju tak akurat na wiosne ale moze uda sie na czerwiec albo lipiec .Iza zycze tobie udanego i szybkiego porodu i zdrowego ,slicznego dzidziusia ;Odezwij sie jak urodzisz ,pozdrawiam cie serdecznie pa . Buziaczku dziekuje ci za slowa otuchy ,nie bede sie tym martwila poprostu musze sie przygotowac do drugiego starania o dzidziusia :tak: .Wiesz co masz sliczna dziewczynke az ci zazdroszcze ja tez chce miec dziewczynke ,synka juz mam ,taki z niego zywczyk ze naprawde ale bardzo go kocham bo chcialam miec pierwszego chlopczyka . Pozdrawiam cie srdecznie i trzymaj sie tam w tym wielkim domu , pewnie nie mozesz sie doczekac az przyjedzie twoja tesciowa i jeszcze masz do pilnowania te dwa psy .Mam nadzieje ze spotkamy sie za niecale 2 tygodnie jak masz troszke czasu to napisz do mnie na gg a jesli nie to sie nie pogniewam jakby co to pisz tu na forum .Dobrej nocy dziewczyny Ale sie rozpisalam :szok::szok:pierwszy raz tak to pa ,jeszcze troche poczytam ,jutro do was zajrze .

Czesc Iskierka55 dopiero teraz przeczytalam ,dziekuje ,widac na tym forum fajne dziewczyny sa mozna pogadac ,pocieszyc i dowiedziec sie czegos ciekawego i dzieki ze trzymasz kciuki za mne ja tez mam taka nadzieje ze za miesiac zamieszka moj aniolek .Pozdrawiam cie serdecznie pa Kalusia dzieki tez wierze ze sie uda ,jeszcze zostalo 12 dni do starania sie o moja fasolke .Pozdrawiam pa

reklama
Witam Mamusie!ponownie:-)
obiecalam ze zagladne odpisac jest juz dosc pozno ale mam nadzieje ze nie zasne i nadrobie choc troszke zaleglosci:happy2:
No wiec przyszla sofa i oczywiscie nie obylo sie bez Maggusinych przygod:laugh2:
okazalo sie ze to nie sofa a raczej trzy czesci dwie sofy i fotel zdziwilam sie!:eek:i przezylam szok bo przeciez zapalcilismy za sofe jedna a tu ze komplet w takiej cenie WOW:-)nie wiedzialam co robic bo mi sie to kompletnie nie miesci w pokoju wiec musialam wystawic na sprzedaz ta mniejsza sofe z fotelem i juz sie zglosila osobka:tak:

Maja swietnie ze zapisalas sie na kurs:-)
a czy osoby ktore mowia kali jesc kali pic tez moga z takiego kursu skorzystac?
Jobcenter to dobra sprawa moj wlasnie takr obil tam szkole dzieki temu ma lepsze referencje.

Pinka myslami jestem z toba i trzymam kciuki za szybki bezbolesny porod!:tak:

Agnieszka witaj na forum:-)zycze powodzenia w staraniu!
Dobrze ci napisala Iskierka najlepiej jest zajsc kiedy sie o tym tak nie mysli:tak:
Ja staralam sie przez cztery miesiace i pozniej juz dalam siana i nagle zaszlam w ciaze!:happy2:a wiec pelne rozluznienie dziala cuda:-)

Maxin wiesz widzialam pare takich opini zazdrosnych :baffled: mysle ze to jest jakas mloda dziewczynka wogole watek ma bardzo ladna nazwe:szok: Po za tym skad moze wiedziec jak tu jest i na ten temat sie wypowiadac?trzeba tu byc zeby cos powiedziec:tak:i wszytsko to przezyc.
Kazdy z nas jest tutaj z roznych powodow a jak komus dobrze to BRAVO!:-)

Olis moze jak bedziesz miec czas wkleisz zdjecie tego stopera albo podasz strone?:-)a ty posiadasz taki?

Buziaczek widze ze u ciebie niezla organizacja:tak:
co do kurczaka w platkach sniadaniowych to uwielbiam!:happy:
zycze wam jak najszybciej swoich scian:-)
A na twoje zyczenie kochana wkleje nowe zdjecia Brianka zaraz na zakmniety:happy2:

Evoska zdrowka kochana!;-)moze czosnek z mleczkiem pomoze co?

Justyna W fajne sa takie paczuszki:happy2:

Lwica gdzies ty sie podziewala?tyle razy pytalysmy o ciebie :blink:fajnie ze juz jestes.

Izka0401 ty tez juz po terminie trzymam kciuki!:tak:

Joanna Z jak tam wasza malutka?pytalam kiedys ale nie odpowiedzialas dlaczego nie mogliscie ogladac tv itp?:sorry2:bo jakos bylam nie w temacie.

Iskierka sliczne zdjecia:tak:co do biegania ze sciereczka ja mam tak teraz wow poprostu szok jak moj maly brzdac potrafi w sekundzie wszytsko opaplac czekolada:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!zycze milej nocki
maan19.gif

Do góry