witam,zapowiada sie dzis calkiem ladnie
My odliczamy i codzienie o jednym mowimy.Oczywiscie bedea w pl ja chce ten czas wykorzystac na maxa
22 w Karkowie organizujemy spotkanie Majowek,poniewaz juz dwa mnie ominely,tak z okazji mojego przyjazdu organizujemy nastepne,oczywiscie nie ob ylo sie bez stresu,moj wczora mi oznajmil,ze niewie czy sie wyrobi
a ja juz w nerwice popadla,widzac jak bardzo mi zalezy,stwierdzil,ze w ostatecznosci polece samolotem a ona dojedzie i nas zabierze do Wloch,wiec humor od razu powrocil;-)My kobietki czasami muismy postawic na swoim co
;-)Troche przeraza mnie pakowanie,musze zabarc ciuchy na lato i jenies,bo w pl slyszalam,ze nie jest za cieplo
mam nadzieje,ze sie zabierzemy,ja na wkacjach lubie codziennie chodzic inaczej ubrana,wiec bedzie co pakowac
Natalki paluszek juz dobrze,opuchlizna do wieczora zeszla,kochanutka caly czas ruszala paluszkiem i do drapala, dziunia slicznie spala,nie chwale ja,ale zauwazylam znaczna poprawe w jedzeniu,wczoraj zjadla dwa obiady,miedzy posilakami owoce,serek,ciacha cieszy mnie to
tutaj ruch jak na bazarze
Joanna kiedy wracasz do parcy,tylkow piatki bedziesz pracowac co?Super Maya zaczyna smigac.Co do cuchow,terazniejsza moda mnie darazni,jest malo rzeczy ktore moge wybrac,chco podobaja mi sie dziny z szerokimi nogawkami musze fajne wypatrzyc,a co do szpilek kiedy chcialam zaczac w nich chodzic,zaszlam w ciaze
a teraz to nawet nie zakladam bo bym chyba polamala nogi biegajac za mala
ale moje koturny wciaz nosze uwielbiam je
Ewcia teraz sa sliczne ciuszki dla musiek w ciazy;-)kobieta pracujac jestes,wciaz w biegu;-)dobrze ze masz czas na bb
Jak Rocco z chodzeniem?
agnes,ruchliwa ta twoja pscola,moze na wekedn uda ci sie wypoczac,a maz niech zajmi sie mala
buziaczek chyba cos ominelam to gdzie ty teraz mieszkasz u tesciow???wslopczuje zmeczenia,ale powinno sie wysztko unormowac,jak twoja laktacja???
isuekra twoj uwielbia swoja konsole,przynajmnie ty masz czas na bb
W Braiton jest milusio ja tez chetnie przyjazd na spotkanie
damy znac jeszcze Anyi .hIHIHI ale sie usmialam z przeprowadzki,u mnie podobnie jest za kazdym razem;-)Ja robie porzadki duzo ciuchow oddaje,a moj sie tylko smieje, ze to specjanie aby miec miejsce na nowe ciuchy
jak on juz nas znaja,a jak widzi cos nowego to mowi do mnie "co stare laszki?!"
sliczne z was laseczki.:-)Ala pannica ze hoho,przykro mi z powodu mamci
izusia jak dzis glowa lepiej?Zapisy do szkoly cie czakaja swietnie:-)A jak ogloszenia,znalazlas cos ciekawego,bardzo milo spedzasz czas.Kiedy organizuja wam spotkanie na ktorym nie bylas?A do Ary wybiaracie sie?
olis przelozyli mowisz rozmowe,daj znac jak cos bedziesz wiedziec,wciaz trzymam kciuki
Jak calusny,pewnie spal po szczepionce??A ty moja droga?
kasiullka barwo,wiedze postepy i rutyna wraca,a tu jak sie czujes jako mezatka?
Maja pewnie trzeba korzystac z slonca
my tez uwielbiamy spacer;-)
pinka to trzymamy kciuki bez dzidzi niewychodz z sziptala
olcia pisz co u was ,co cie drezy cieszy to na pewno opiszemy,jak BENGIE,MILEGO DNIA
uff skoczylam,chco i tak niewiem czy nie pominela kogos
jak tak to sorki
pozdrawiam goraca zycze milego dnia