Witajcie lasencje ;-)
Martuska - gratuluje wytrwalosci!!!!!!! kochana uwielbiam czytac Twoje posty sa pelne dowcipu i bezposredniosci no i oczywiscie ciepla pisz kobito pisz najdrozsza i ucaluj mlodego filmowca od cioci
Ale mi sie milo zrobilo
Ewusiu, łooo chyba sie rozplyne
:-)
Martuska-ja nie jestem pielegniarka ale nauczycielka.Jednak z uprawnieniami jest podobnie, jesli do pieciu lat po obronie nie bede pracowala w zawodzie, to pozniej mimo tytulu musze zrobic podyplomowke bo uprawnienia traca waznosc:-(A ja bardzo chce pracowac w zawodzie!A co do nocniczkowyc spraw, to mowisz ze po 18 m-cu zycia probowac, ja teraz probuje ale Oskarcio jest jeszcze za maly z tego co widze.Chce go jednak zapoznac z nocniczkie, poprzez zabawe, aby sie go nie bal i uczyl sie spokojnine i bez stresu na niego siadac.I zauwazam ze wczesniej wogole nie chcia a teraz od czaus do czasu ud=siadzie sam, nawet jak go o to nie prosze:-)
Izuś no to zycze calym sercem, zebys znalazla jakas fajna posadke nauczycielki. Jak to jest z rejestracja tutaj? Ja w PL trace uprawnienia po 5 latach. Czyli jeszcze mi zostaly 2
Tutaj zarejestrowalm sie jako pielegniarka, bo spelniam ich wymogi zgodne z dyrektywami unijnymi, ale tu rejestracja jest tylko na 3 lata, w czasie ktorych musze sie doszkolic i przepracowac odpowiednia liczbe godzin. Jako, ze w trakcie rejestracji zaszlam w ciaze to siedze w domu do tej pory. Teraz juz musze isc do pracy.
Ps, fajnie tak czasem poszalec na zakupkach ;-)
Martusia no nie wiem tak jakoś zapytałam, bo nie wiedziałam
, też chciałam kiedyś iść na pielęgniarstwo, ale tak mnie jakoś ta sytuacja w PL służbie zdrowia zniechęciła, może jakbym wiedziała, że wyjadę do UK to bym poszła
Agnes jeszcze nic starconego;-) Zawsze mozesz isc chocby tu w UK na pielegniarstwo. Ja to chcialam na medycyne, ale sie nie dostalam i z pokrewnych zawodow wybralam pilegniasrtwo
Martuska dobrze doczytalam ze spodziewasz sie 2 malenstwa,jezeli tak to ktory to juz miesiac?A w szczegolnosci Wielkie Gratulacje i spokojnej ciazy.
Lwica kochana ale Cie milo na forum widziec:-) Skarbie ja neijestem w ciazy. Chyba, ze o niczym nie wiem
Ale raczej napewno nie, bo 3 faza u mnie. Chcialbym juz dzidziusia kolejnego, niestety przyjdzie mi jeszcze poczekac z rok. Moze za rok jak pojdzie po naszej mysli postaramy sie o drugie malenstwo. Gratki sie jednak przydadza na przyszlosc;-) Dziekuje!
Co do suwaczka to nalezy wejsc na strone z ktorej sie chce suwaczek, utworzyc go i wkleic w podpisie. Aby wejsc do podpisu trzeba w lewym, gornym rogu wejsc na ustawienia i na swoj profil. Powodzenia.