reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej hej Kallusia
posikalam sie twoje dziecko jednym slowem made in England jest
pisalysmy razem posta w tym samym czasie ja od 7 babo nie spie!!!!! ha ha ha
do Brighton pisze sie!!!
buzka

reklama
U nas tez slicznie!
Zaraz mykamy na spacerek a i tatus dzis w domku!!!!:-D
maju-tak my nigdy nie pospimy:sick: taki charakterek,kwestia przyzwyczajenia milego dnia zycze
Evoska-udanego podboju piaskownic ale sie wkrecilas na calego super!
kallusia-trzymam za slowko nastepnym razem nadrabiasz z winkiem!
olis-jak twoj off?I mam nadzieje ze twoj mezulek pozytymnie wypadnie na rozmowie!
maxin-oj ja tez uwielbiam takie imprezki bylo czadowo!
trzymajcie sie wszystkie cieplutko i przepraszam ze nie wszystkim odpisze ale pozdrawiam goraco kazda z was ale mam jazdke z rana :szok:
papapa

Witam z kawką widzę, ze mam dużo czytania, ale nadrobię później i odpiszę po kolei, bo dopiero się pozbieralam, a mamy już plany żeby biec na basen więc się zbieram.

Powiem tylko, że wczoraj kolo poludnia zachcialo nam się plaży szybko spakowaliśmy akcesoria plażowe, jedzonko wsiedliśmy w autko i wio o 14 byliśmy już w Bournemouth, wprawdzie znalezienie miejsca parkingowego zajęlo nam 30 min, ale udalo się pospacerowaliśmy, poplażowaliśmy, Ala budowala zamki z piasku i zbierala kamienie (zbieranie kamieni to jej ulubione zajęcie zawsze i wszędzie;-)) bylo cudnie, przed 19 zebraliśmy się w drogę powrotną byliśmy w domu kolo 21.30 wypakowaliśmy się i chcialam wstawić auto, a tu zero reakcji wszystko siadlo, no to się wkurzylam, mówię kurcze znowu wydatek, ale stwierdzilam, że pewnie bezpiecznik jakiś poszedl, bo nie bylo prądu w aucie nic, wszystko zgaslo. Dziś rano M. poszedl szukać bezpieczników spalonych, ale najpierw wsiadl do auta przekręcil kluczyk i co? i dziala kurcze nie wiem co się stalo, ale ważne że dziala:tak: W każdym razie mieliśmy fajny dzień, a ja sobie poszarżowalam po autostradzie 140;-), a jak M. nie patrzyl to i więcej:zawstydzona/y: ale ciii.

Uciekam się zbierać.
Milego dnia dla Wszystkich:-) Happy bank holiday;-)

witajcie ja na momencik, bo mój mąż już mi się chce dorwać do kompa;-), dzisiaj spędzamy razem dzień, fajnie, oby jak najwięcej bank holiday:-), wczoraj robiąc pizze uciełam sobie palec na tarce i teraz mam problem z pisaniem na klawiaturze:-D

Olcia witaj przy kawce, jak zawsze rano:happy:

Iskierka no udalo Ci się mnie zarazić tymi ćwiczeniami, zaraz idę poćwiczyć dzisiaj 5 dzień weidera:tak:, zresztą ja a zawsze lubiałam ćwiczyć, jeszcze jak do szkoły się chodziło, zresztą ćwiczenia to mój zawód, bo jestem fizjoterapeutką ( niestety nie pracuję zawodowo:-()

Buziaczek no to masz wesoło teraz z tymi zwierzaczkami:-)

Maggusia u nas wszystko dobrze, Karolisia zdrowa i rozrabia jak zwykle:cool2:, widzę, że Ty to juz za te ćwiczenia to się ostro wzięłaś, tak trzymać:happy:

Martusia to Ty z zawodu jesteś pielęgniarką? Mam nadzieję, że znajdziesz szybko prace:tak: A co do nocniczka, to też mi się wydaje, że 18 miesięcy to odpowiedni czas by zacząć, my narazie oswajamy małą z nocniczkiem

Maxin super ze grill się udał:happy:, sprawa z autem narazie stoi w miejscu, na policji kazali czekać, bo oni to muszą załatwić sami, więc narazie czekamy i staram się tym nie zamartwiać, co będzie to będzie, ale mam nadzieje, że będzie dobrze:tak:

Joanna Z gratulacje z okazji rocznicy ślubu i dla Majeczki wszystkiego dobrego:-)

Olis super, ze mały tyle juz rozumie, ja też czasem się dziwię, że maluchy tak szybko wszystko łapie

Maja33 fajnie , że Martusia tak polubiła basen:happy:

Kallusia no nieźle, ale macie z tą waszą córeczką:-D

Evoska nie dizwię się, że nie wyrabiasz z tym czytaniem i pisaniem, ja też mam z tym problem:tak: no ale staram się jak mogę:-D

pozdrawiam i spadam, bo mąż się juz doczekać nie moze az sobie pójdę:-D

Witajcie,
dzisiaj wyjątkowo Bąbel dał pospać, co prawda od 6.00 to on nie ma długie snu, co godz budził się ale zaraz przysypiał. Dzisiaj trochę dłużej poleniuchowałam w łóżku :-), a i kawe dopriero pije :-). Chyba wiedział że bardzo tego potrzebuje, w sobotę byłam na dyskotece, wybawiłam się nieziemsko. A w niedziele zabawa z nim i kilku godzinny spacer. Wieczorem gdy już mały zasnął długo siedziałam ze znajomymi i M., ciękie jest życie matki ale najwspanialsze na świecie ...
Chce już małemu wprowadzić mączkę kukurydzianą, może zaczął by mi przesypiać całą noc, bo najbardziej brakuje mi chociaż 6-cio godz snu nie przerwanego. Dziś kończy 3m-ce więc chyba nie ma problemu z wprowadzeniem mączki, jak myśllicie? A może macie dla mnie inną rade.
A teraz uciekamy na spacer, tym bardziej że M. ma wolne...
pozdrowionka

Kurcze dziewczynki trudno za wami nadarzyc, jak narazie bede pisac na bierzaco bo miesiac do nadrobienia to nielada wyczyn.
Zdjęcia zamieszczone na fotkach rodzinnych.

Pozdrawiamy i mykamy na spacer bo pogoda znakomita.
Buziaki. PAPA.

witam drogie panie

widze ze do południa był ruch a teraz cisza wszystkie pewnie korzystacie z pogody:tak::-) no i dobrze słoneczka nigdy nie za mało:tak::-)

a ja własnie nalalam sobie pół szklaneczki piwka bo mam straszna ochotke:-):-D:tak:i ze smaczkiem wypije:-):tak: co prawda jak bym sie dorwala to bym cała butelke wypiła ale cóz za bardzo pilnują:tak::tak: ale juz pod koniec ciazy zawuazyłam ze własnie mam takie ciagoty do piwa gdzie normalnie go nie lubiłam:no::no: ewentualnie czasami wypiłam ze sokiem ale to zadko a teraz jak alkocholik hi hi:-):tak:

to teraz postaram sie odpisac kazdej z kolei:cool::happy::elvis:
buziaczek- no jak przeczytałam twój poród to nie wiedziałam czy mam sie smiac czy płakac..........
bo i był smieszny i przerazający:tak::tak:tzn przerażajace było to ze tak biedulko z tego bólu się zwijałas:sorry::sorry: juz sie boje swojego czy dam rade bo ty długo bez znieczulenia wytrzymałas:-):tak:
agnes-a to numer z tym palcem :szok::szok: utrzec go na tartce no no....................f:szok:ajnie ze spedzacie czas z męzusiem oby wiecej takich chwil....................
mamuska79- na dyskotece powiadasz?????????????:cool2: ja to nie pamietam jak to jest na dyskotece tyle czasu nie byłam i pewnie jeszcze długo nie pójde :no::no: no chyba ze z dzidzia hi hi
iskierka -to fajnie ze wczoraj miałas udane popołudnie
a z ta jazda po autostradzie to ładnie robisz tak jak ja:tak::tak:
jak nikt nie patrzy to gaz do dechy i wio:-D:-) lubie szybka jazde ha ha
olcia23- miłego wypoczynku dla ciebie i rodzink
justyna- nie martw sie ja tez juz nie nadążam za kobietkami........... hi hi

dla reszyty serdeczne ukłony ale mnie juz plecy bola od tego siedzenia przed komper chyba na dwie raty sobie odłoż odpisywanie.................

kallusia-nie docz wczesniej wow ale aparatka z wasze3j malej!
pinka-pij dziewczyno moze piwko dzidzie pospieszy!Trzymaj sie i nie przejmoj ja tak samo w ciazy polubilam piwko:zawstydzona/y: i lubie do dzis!
agnes2606-mam nadzieje ze dzionek udany nie ma to jak mezulek w domku!
pozdrowionka

reklama
Hej lecencjie,my dzis mamy leniwy dzien,choc byla juz na spcerze i na zakupach bo zabraklo nam pieluch,po drodze odwiedzilismy plac zabaw a teraz mala szaleje z tata:tak:Jutro do parcy i dobrze,czas szybciej zleci i do wakacji coraz blizej;-)Widze ze kazda super wykorzytala pogode i dlugi wekend:-)

Kallusia ale sie usmialam niezly odkurzacz masz w domu;-)Super,ze bedziesz bardziej dyspozycyjna
Maja basenik jest swietna sprawa,fajnie czas wam uplywa rodzinne i wesolo;-)
Olis trzymam mocno mocno kciuki u rak i nog,Natala i W.tez;-)
Ewcia nie ma jak laba i lozkowy dzien,chyba rosnie wam chlop tyle spi slodziak.
olcia to fakt trzeba sie przyzwyczaic do taki noceej,podziwiam za wytrwalosc:-)jak sapcer sie udal?
iskierka fajne take spontaniczne wypady,bardzo lubie takie wypady,ale przy godzinach parcy mojego kochanego nieststy nie ma spotana,moze kiedys sie doczekam
agnes uff biedny paluszke,cmok cmok w ranke,aby szybko sie zagoila:-)Wlasnej roboty pizza jest mniam:-)Jak Karlocia?ty wiedze ostro zabaralas sie za sibie;-)super,a jak tam nauka czytania?
Mamuśka79 nie ma jak dobra zabawa na tancach:tak:Gratuluje i naj naj dla Krystianka z okazji 3m-cy:-)pewnie moze powoli zageszczaj mu melczko to moze przespi wiekszosc nocy,tez mialm na pocztaku z tym problem,ale przyzwyczajenie robi sowoje;-)

ok mykam co moich skrbow:-)

spokojnego wieczoru i milego wtorku zycze:-)

Do góry