M
maja33
Gość
czarnula-dokladnie jest tak jak pisze tigger, ja kozystalam z tej karty juz trzy razy bylam u dentysty i jeszcze raz pojde na pewno a moze dwa:-) , aby dostac lekarstwa za darmo musisz miec recepte ktora dostajesz od GP o ille wiem to CB dostaje tylko matka ale jesli matka jest w pl a ojciec tu to sklada wniosek ojciec
powodzenia na scanie, a co ci sie marzy chlopczyk czy dziewczynka
Tigger- no ty juz bliziutko powodzonka i szybkiego porodu lepzy szybki i bolacy niz dlugi i bolacy
(zawsze boli) sorki :-)
cfcgirl-super masz przyjaciol w pracy, na pewno bedzie juz tylko lepiej:-)
Joanno- a jak dawalas ta marcheweczke i jabuszko ze sloiczka czy sama robilas bo ja kpilam w sloiczku od 4m-6m dzisiaj mala skonczyla 18tydz a sadny dzien jutro w poludnie
, bo musimy miec wolny czas
jutro wszystko opisze az sie boje haha
kalusia- no pieknie u was juz jabuszka maliny a ja dopiero marchewke, superasnie ze tak fajniew pl ja mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie my dopiero w czerwcu lecimy, smieszne z tymi 2F a jakimi lecialas liniami
maggusia-powodzenia w szukaniu pracy napewno cos znajdziesz
maxin-mam nadzieje ze nozki malej sie wygoja szybciutko
olis- och mi tez chce sie zyc jak taka cudna pogoda
miloku-ja tez na poczatku plakalam z byle powodu to normalne ale mialas ciezka koncowke najwazniejsze ze synus juz jest z wami
uciekam bo padam a tyle mam jeszcze zaleglosci w czytaniu o blogach nie wspomne ale jutro zajze do was kobitki
powodzenia na scanie, a co ci sie marzy chlopczyk czy dziewczynka

Tigger- no ty juz bliziutko powodzonka i szybkiego porodu lepzy szybki i bolacy niz dlugi i bolacy

cfcgirl-super masz przyjaciol w pracy, na pewno bedzie juz tylko lepiej:-)
Joanno- a jak dawalas ta marcheweczke i jabuszko ze sloiczka czy sama robilas bo ja kpilam w sloiczku od 4m-6m dzisiaj mala skonczyla 18tydz a sadny dzien jutro w poludnie

kalusia- no pieknie u was juz jabuszka maliny a ja dopiero marchewke, superasnie ze tak fajniew pl ja mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie my dopiero w czerwcu lecimy, smieszne z tymi 2F a jakimi lecialas liniami

maggusia-powodzenia w szukaniu pracy napewno cos znajdziesz

maxin-mam nadzieje ze nozki malej sie wygoja szybciutko

olis- och mi tez chce sie zyc jak taka cudna pogoda
miloku-ja tez na poczatku plakalam z byle powodu to normalne ale mialas ciezka koncowke najwazniejsze ze synus juz jest z wami

uciekam bo padam a tyle mam jeszcze zaleglosci w czytaniu o blogach nie wspomne ale jutro zajze do was kobitki