reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie tym razem mam 10 minut zzycia kompa:baffled: :baffled: :baffled:

izusia dziekuje bardzo ze o brzucho pytasz:-) ja rosne mame niezle kopie :tak: :tak:
ale cos mi sie synek ne chce przekrecac glowa w dol. ostatnio midwife powiedziala mi ze recznie :confused: beda go przekrecac :szok: a jak sie nei uda to cesarka.zreszta jeszcz ejedno usg mnie czeka, zeby sprawdzic czy lozysko sie podnioslo . jak nei to tez cesarka :eek:

Kaniulka ja ze scunthorpe jestem.
Gratuluje ciazy i mowi ci nie ma dsie co martwic, napewno dobrze sie toba tutaj zajma. ja na pocztku tez mialam stracha i watpliwosci ale teraz juz bym chciala miec to za soba. a ten czas jak na zlosc w miejscu stanal:eek: :nerd:

pozdrawiam was dziewczyny i puki kompa nie naprawimy to tylko na 2 minutki mi czasu stracza zeby do was zajrzec. fotki wasze wszytskie widzialam . no cudne macie dzieiciatka :tak: :-)
trzymajcie sie cieplutko
a jeszcze u nas tak ostatnio wialo ze plot w ogrodku odlecial . dobrze sze sie nikomu nic nie stalo ale kawalek sobie pofrunal:-D :baffled:
i teraz sobbie lezy na sasiadki stronie i nikt sie tym nie zajmuje zeby naprawic. ja nie wiem czy to do nas ten plty nalezy czy do niej :baffled: :confused:

pozostaje do landlorda zadzownic niech on dziala:tak:
oki mykam jeszcze na marcowki
papap

reklama
witajcie mamuski z U.K jak tam wasze samopoczucia????;-)mam nadzieje ze dobre u mnie duzymi juz krokami zabliza sie termin porodu to juz 32 tydz.mojej ciazy i lada moment bedzie marzec nawet sie nie obejrze:no:troszke sie boje ale dla mojej dzidzi zniose wszystko :tak:. Bede rodzic w Queen Charlotte &Chelsea w zachodnim Londynie maja tam naprawde mila opieke i fajne, luzackie polozne. Ostatnio bylam na zastrzyku (a to z powodu konfliktu krwi z moja dzidzia), bolalo jak cholera zastrzyk domiesniowy i to w pupe:eek:ale juz nie boli przez pierwsze 15 minut chodzilam jak paralityk:-D, musialam wygladac komicznie nastepny zastrzyk w 36 tyg.:szok:. Sorry za braki zdiec i wogole ale nie wiem jak co sie robi bo jestem poczatkujaca ale ostatnio odkrylam jak napisca nowy post <ale ze mnie geniusz>:laugh2::laugh2: co nie?????

Pozdrawiam wszyskie mamuski :wink:

Witam
wczoraj mialam isc do parcy,ale Natalka w nocy da w kosc,rano nie moglam zwlec sie z lozka,pol nocy plakala,nic nie pomagalo,w koncu zjadla mleczko i zasnela.Caly wczorajszy dzien odpoczywalm,nie mialam sily na nic,troche na kompie buszowalam.Dziunia marudna sie zrobila,mowie wam na krok nie moge jej zostawic samej.Kiedy sie jednak zasmieje,a potem da mi buziaka,zapominam o jej humorach,Dorosleje z dnia na dzien,ostatnio w lusterku odkrylam,ze to chyba ona i caly czas sie nachyla i caluje,smiesznie wyglada:-D Dzis juz w pracy,pogoda cos sie poprawila,wiec czekam az maluchy wstana i idziemy na spacer,plac zabaw.

Tegger,milej przeprowadzki,nie dzwigaj ciezarow.
Olis ja w nocy mala karmilam na spiaco i nigdy jej nie odbijalam,sa tak wyluzowane mauszki,ze powietrza nie polykaja wiec nie trzeba.gRATULUJE PARCY,NIE MA JAK TROCHE OPOCZAC O CODZIENNOSCI
Anulka jak nauka przepisow idzie,mnie cos ciezko ostatnio,nie mam jakos glowy.Silna dziewczyna z Oli,pamietam jak byla pycia,szybko glowke sztywno trzymala.Oj mnie tez w takie ciemne poranki wstawac ciezko
IVONEK taki urok dzieci,juz niedlugo nas to czeka,juz widze jak mala mowi: "ja sama ja sam",ale fajnie tak patrzec na nie jak rosna i staja sie samodzielne,kiedy chcial bys mala wyslac do przedszkola.Jak wasza przeprowadzka,nadal aktualna???????Twoje samopoczucie na nowy rok ok?
Anya tak to jest z tymi lekarzami,mnie to czasmi szlak trafia,jak sie nie zapytasz to ci nic nie powiedza,ja za kazdym razem prosze aby jeszcze w inne miejsca zagladneli,aby byc pewnym czy ok,ni sami takie rzeczy powinni robic,no coz trzeba jakos sobie radzic.
Evoska jak milo sie czyta twoj post,twoj chlopak niesamowicie szybko rosnie.Dzieki za zyczonka.Juz za tydzien spotkanko cio,pierogi musza byc,dziubek dla was
Kaniulka22 witam u nas,gratuluje fasolki,niec sie porodem na razie nie martw,zreszta kobiety w ciazy sa tu naparwde milo traktowane i opieka jest pod tym wzgledem super
Miloku teraz ty masz problem z kompem,buu, widze,ze juz odsc intensywnie myslisz o koncowce,nic sie nie martw,zrobia wszytsko,aby maluszka bezpiecznie na swiat przyjac.Trzymaj sie zdrowo,a jak nogi nie puchna.Foteczka czarnobiala rewelacja
Joanna_Z super,ze mala od urodzin ma rutynke,ciesz sie poki jescze tyle spi,bo juz niedlugo stanie sie bardzo aktywna.Jak po szczepieniu Maja?
Aguz 23 super koncwoka zleci,wiedze,zze juz niedlugo znowu bedzie fala bobaskow,nie moge sie doczekac na te szkrabiki.Z czasm nauczysz sie wszytskiego,czy ty nadal parcujesz,czy juz masz labe i przygotowujesz.Wyprawka powoli w drodze cio?
TAMARUNIA DLA CIEBIE STO LAT STO LAT,DUZO ZDROWK RADOSCI POCIECHY W WYCHOWYWANIU HAFSY,TEGO CO NAJ

Ok ide zjesc lunch
buzka papa:-)

Hej
witam nowe mamuski!!!!!
u nas dzisiaj pogoda w kratke raz slonce raz deszcz....deszcz nas przygonil do domu a teraz slonce swieci zwarjowac mozna:eek: Kubus spi wiec mam chwilke na buszowanie po internecie Ada oglada bajke a ja szukam polskiej fryzjerki musze cos zrobic z tymi wlosami:wściekła/y: POZDRAWIAM

A'propos polskich fryzjerek czy macie jakies namiary i cenniki, raz dalam swoje wlosy pod rece brytyjki i wiecie jak wygladalam tak jak one tu wszystkie wlosy wyprostowane prostownica obciete tak ze az szkoda gadac.
Dajcie znac jesli cos wiecie mieszkam w Maidstone:-) i moje wlosy potrzebuja dobrej polskiej fryzjerki:-)

Pozdrawiam

mam koleżnake fryzjerke bede sie z nia jutro widziala to zapytam o ceny a coś dokladniej cie interesuje czy cięcia?
wiem ze jezdzi do klientek

witam wszystkich

ufff Zuzia daje mi popalic i nie za bardzo mam czas na pisanie. czesciej podczytuje.jest tak bardzo ruchliwa i bardzo ciekawska ze oczy musze miec dookola glowy ;-) . Raczkuje juz z zawrotna predkoscia, wstaje przy wszystkim gdzie sie da, chodzi przy sofie, fotelach a najlepszym miejscem na zabawe jest ..... kominek. absorbuje ja bardzo-potrafi dziesiatkami minut stac przy min i stukac lyzeczka aby jak najglosniej :szok: zaczela mi juz wszystko jesc bo oczywiscie jedzenie dla dzieci jest bleeee.nawet mleka sztucznego nie chce pic ani nic na tym mleku nie zje :no: . ostatnio w nocy czesto sie budzila tylko dlatego aby potrzymac sobie cycuszka w buzi. az mnie szlag trafial bo w ogole nie moglam sie wyspac wiec ostatnio kladac sie spac postanowilam nie dawac jej w nocy cyca. i wytrwalam-troszeczke sie burzyla ale zasypiala bez niego :tak: jestem szczerze mowiac bardzo dumna z siebie :-) jejku dziewczyny zaczynam colleg w piatek :szok: strasznie mnie to cieszy ale rownoczesnie przeraza bo boje sie zostawic Zuzie z kims na pare godzin. jeszcze nigdy sie nie rozstawalam z nia na dluzej niz godzinke :confused: ale zobaczymy....

a tak poza tym ogladalam zjecia Wasze.
Maja Twoja coreczka jest bardzo podobna do Ciebie
Melani Twoj M robi bardzo ladne zdjecia
a jaki Izusi Oskarek jest juz duuuuzy i podobny do tatusia :-)
i oczywiscie wszystkie dzieciaczki sa przeslodkie

przejrze jeszcze watek i potem jeszcze odpisze papa

aha zapomnialabym
WITAM nowe dziewczyny na forum

Sto lat sto lat dla Tamaruni!!!

Asia-dzis Mikus konczy pierwszy miesiac.Duzo zdrowka mu zycze, niech zdrowo rosnie, pieknie sie rozwija i zawsze bedzie radosnym chlopczykiem:-)

reklama
HEJ!!!

Tamarunia- dużo zdrówka dla ciebie wszystkiego naj z okazji urodzin

Asiu- wszystkiego naj dla Mikolajka niech rosnie zdrowo kolorowo:-)

Witam serdecznie nowe dziewczyny na forum fajnie ze nam przybedzie nowych bobaskow:-)

maxin-mi to sie wydaje ze moja marta jak patrzy w lusterko i widzi mnie to reaguje, bo zawsze sie usmiecha jak podchodzimy do lustra, ale to moze tylko zbieg okolicznosci:-)

agus-ja rodzilam w tym szpitalu i zgadzam sie jest super:happy:

mysz@- widze ze poradzilas sobie z suwaczkami

miloku - szkoda ze masz problemy z kompem ale jak bedziesz mogla to pisz do nas

joanna- super ze mala ma taka rutyne u nas jest podobnie tylko szybciej zasypia bo zaraz po kapieli ale budzi sie okolo osmej :-)

U nas był dziś ksiądz po kolendzie i moze w polsce nie wydawalo mi sie to jakies nadzwyczajne, tu nabralo znaczenia i poczulam sie jak w domu bylo przemilo milutki ksiadz :-)

milej nocki kobitki mam prosbe do nowych mam z forum piszcie o sobie jak najwiecej, bo mi to juz sie troszke wszystko myli kto jest kto a tak bardziej sie poznamy:-) ,

Do góry