reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej dziewczyny:-)
My po wekendzie zdrowi i gotowi do na nowy tydzien ,jutro do pracy.Natalka juz zdrowo wczoraj miala jeszcze teperature,ale dzis juz lepiej.Przesypia nocki,ale cos marudna sie robi,chyba zabki ida:baffled: Wlasne zasnela zmeczona po spacerze.Uwielbia chodzic na chustwaki.
DZIEKUEJ ZA PAMIEC,nie moge uwierzyc,ze juz za 4 miesiace bedzie miala roczek.Ostatnio wzielo mnie na wspominanie,ogladalam nasze brzuchy z przed roku,czasami wyadje mi sie jak by bylo to wczoraj,widze teraz jak czas ucieka i maluchy sie zmieniaja.Natka jest tak ruchwila nie usiedzi na miejscu,duzo rozumie co sie do niej mowi,w chodziki niele sie przemieszcza i juz trzeba usuwac wszytko z jej pola zasiegu,ostatnio dorwala nozyczki,kable ufff....

WIDZE WIELKIE NEWSY
BETA OGROMNE GRATULACJIE CUDNEJ CORECZKI,MACIE JUZ PARKE,OCH JAK MILO,CIESZE SIE Z WAMI TYM CUDEM.ZDROWK I RADOSCI DLA RODZICOW I MALUTKIEJ BETINKI:happy: :-) ;-)

Olis impreza sie udala;-) Oliwerek juz ok po szczepionce,Na fotka bardzo uroczo wygladasz,zmienilas kolor,bardzo kobieco;-)

Asia czekamy na fotki i opis,pozdrawiamy,jak sie maly sprawuje:-)

Izusia twoje duzy chlopak niezle szybko sie rozwija,fajnie,pewnie zacznie rzackowac co???Twoj tez rozumie co do niego mowisz,Natka czasmi mnie wypuszcza,zabawka mnie zaczepia uderzy w twarz,ja do niej nunu niewolno,a ona w smiech och diabelke sie robi,pokazuje charakterek.A twoj?

Maja ciesze sie,ze juz rutyna macie,sami widzisz,ze wiecej czasu masz dla siebie;-) A jak jej zasypianie,sam to robi czy ja lulasz???Swietnie,ze poznaje swoje cialo,a jak glowie czyma,lubi na brzuszku lezec???

EVOSKA FOTOSY REWELKA,wesolo u was jak zawsze podoba mi sie ten klimat;-)

Melanie corka dobrze sobie radzi,zaraz bedzie smigac po ang.:-) A tu jak sie czujesz,pokaz burzuszek!!!!

Joanna_Z ciesze sie,ze zadzialal:happy: NIE MA ZA CO?Sluze rada:happy: Ja twoj mala juz ma rutyne,lubi sie kapac,a jak nocki???

bambolinki NO TO SIE USMIALAM ,latajaca choinka,no tak sie dzieje,slyszalam,ze w kraju tez wichury,co sie dzieje z przyroda:confused: Kiedy wyjezdzacie???

ok mykam jakis obiad zrobi ,mala spi wiec mam chwilke,a ogladam ostatnio pare dobrych filmow polecam:
Step.Up
The Wicker Man
The Lake House
Transamerica
Hard Candy

bede pozniej
buzka

Ogromne gratulacje dla Bety i najlepsze zyczenia dla Natalki z okazji 8-ego miesiaca!!:-):-)

ja wpadam na chwile i wypadam, bo pakowanie w toku, a przeprowadzka juz jutro:-)jestem juz potwornie zmeczona, bo pakuje i sprzatam wlasciwie od tygodnia, ale jakby mi ktos powiedzial ile bede miala sily i energii pod koniec 7-ego miesiaca to bym i tak nie uwierzyla:-)i dziwie sie, ze nie mam juz takich potwornych bolow plecow, jakie mialam wczesniej - myslalam, ze w 3 trymestrze bede sie gorzej czula, ale pewnie jeszcze wszystko przede mna:-)

pozdrawiam wszystkie mamusie i do zobaczenia za czas jakis:-) ( nie wiem, kiedy nam internet podlacza w nowym domu, ale mamy juz nieciekawe doswiadczenia z firma NTL, wiec nie spodziewamy sie zbyt szybko:wściekła/y:)

witam was wszystkie!!!
u nas mozna powiedziec ze nie jest zle choc oli wcale nie chce spac w dzien a wnocy budzi sie co 2 godzinkizaczynam podejrzewac ze niewystarcza mu moje mleczko dlatego dzis dam mu modyfikowane w nocy tylko mam pytanko czy mozna podac w nocy z kaszka i czy trzeba dziecko podnioesc do gory zeby mu sie odbilo,bo oli nie chce jesc modyfikowanego i nie zamierzam wyciagac go z lozeczka tylko tak na spiocha.....
i prosze poradzcie co z tym spankiem!!!!!
maxin-dzieki za komplementy,rzeczywiscie zmienilam kolor a raczej wrocilam do swojego...oli czuje sie zdecydowanie lepiej,a jak u was jak sampoczucie jak sie czujesz...
tigger-szybkiej przeprowadzki
asia-skarbie nie przejmuj sie szybko przyzwyczaisz sie do nowej sytuacji,i w koncu znajdziesz czas dla siebie,gratulacje dla mikusia tej slodkiej czuprynki,zycze duzo zdrowka

a gdzie reszta kobitek,leniu****a.....
pozdrawiam:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

:-) hejka dziewczyny
u nas cały czas nieciekawie z tym spaniem w nocy, ale chyba troszkę lepiej niż było, najgorsze to jest zasypianie, chodziaż dzisiaj to nie mam co narzekać, bo mała zasnęław 2 minutki:-) , zmieniłam jej mleczko, mam nadzieje, że teraz trafiłam dobrze. Byliśmy oglądać dzisiaj domki do wynajęcia i jedno było prześliczne ( duże, wyremontowane i z pięknym ogródkiem i wielką wanną;-) ), ale niestety bardzo drogie a drugie było troszkę tańsze, ale malutkie. Tak więc narazie nic:confused: szukamy dalej

Izusia ale gapa ze mnie:-) hehe, uśmiałam się sama z siebie, no więc ja czytałam,że do 6 miesięcy trzeba bezwzględnie sterylizować a potem można tylko myć w gorącej wodzie z płynem, ja jeszcze sterylizuję:tak::happy:

Maxin dużo zdrówka dla Natki i uśmiechu na buzi:-)

Tigger super, przeprowadzacie się już, no to wracaj do nas szybciutko, faktycznie z tym internetem trzeba czasem długo czekać , my w zeszłym roku po przeprowadzce ponad miesiąc czekaliśmy:eek:

Olis jeżeli będziesz dawała małemu jeśc przez sen to raczej nie trzeba brać do odbicia, bo dziecko nie połyka powietrza jak je na śpiąco, ale do kaszki to się nie orientuję

oczywiście SERDECZNE GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWEJ MAMUSI:-)

pozdrowionka;-)

Czesc dziewczyny:-)

DDDaaawwwnnooo mnie nie bylo ale jakos nie mam czasu, a to z Lukaszem do szkoly, a to zakupy, i jeszcze pare innych spraw do zalatwienia. Ja po prostu tak szybciutko i na chwilke.

Maxin gratulacje z okazji 8-miesiecznicy
Beta gratulacje z rozdwojenia, zeby sie zdrowo chowalo a mamusia szybko do zdrowia wracala
Evoska superanckie zdjatka ty to mamuska pelna buzia
Olis fajnie Oli wygladal a ja nie moglam cie poznac :tak: :-D :-D :-D musialam sie dobrze przygladnac ze to ty, ale fajnie wyglasz.

Pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczkow, mnustwo calusow:tak: ;-) ;-) ;-)

reklama
ziewczyny znikam na troche
komp wysiada
zaostalo mu 1 min zycia i padnie
mezus wyrwal wczoraj ladowarke i cos sie popsulo
trrzymajcie sie cieplo
pozdrawki
:tak:

Do góry