reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Jejku...Dziekuje dziewczyny z calego serducha ze te slodkie zyczonka dla Mikusia!!!!!!!
Jestescie naprwade kochane.:happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

A mnie zaczynaja gnebic powoli zatoki...jakims dziwnym zrzadzeniem losu ..ledwo ciaza sie skonczyla a tu zaczynaja mnie nawiedzac choroby.

Przepraszam ,ze nie odpisuje i nie wczytuje sie doglebnie,poki co w posciki.Obiecuje goscic o ile czas pozwoli ...znaczy czesciej/hi
Zupelny brak organizacji...jestem beznadziejna:eek:

Pozdrawiam mamy i caluje wszystkie forumkowe bobasie

reklama
Martuska - no w koncu sie odezwalas, bedziesz na spotkaniu??????
tesknie za Toba!!!! i za moim ulubiencem co wola mamo mamo idziesz?? jak gada mama z ciocia evoska he he he

Asiu - wcale nie jestes beznadziejna poprostu jestes najlepsza mama bo poswiecasz czas dziecku a nie nam :-) emaj sie dzielnie niebawem sie zorganizujesz, moja dobra rada zapisuj sobie w notesiku co do zrobienia bo to pomaga na slkeroze i zmeczenie;)

Mell - czuyta sie Ciebie cudnie odcinek 9ty zlizalam jednym tchem

Agnes 2606 i Joanna Z- gratuluje ulozonych dziecinek, to ze spi ladnie to wiecie ze zawdziecza tylko mamusi;)

ale urwanie glowy taki wiatr bylismy z moim Rockowcem na polgodzinnym spacerze gdybym nie trzymala sie mocno wozka pewnie bym odfrunela:-)

Czesc Dziewczyny
TAMARUNIA STO LAT STO LAT spoznione ale szczere :tak:
Maxim Stokrotka jest przeslotka:tak:
Majus karm cycem jak najdluzej, bo to dla zdrowia dzidzi :tak: i tak po 5miesiacach cycus nie bedzie glownym menu:tak:
Asia normalnie szok jak ten czas leci,ledwo co nam brzuszek pokazywalas a tu juz Milus ma miesiac:szok: ale jest przystojniak :tak:
Miloku ja pod koniec puchlam cala,wiec z chodzeniem tez byly klopoty,ale nigdy mnie brzucho nie bolalo co najwyzej jak dluzej pochodzilam to skurcze mialam :eek: :laugh2: A brzuszek masz piekny:tak: i ciesz sie nim a nie narzekaj, bo potem bedziesz baarrdzzzzoo tesknila za nim:tak:
Martuska superek ci z tym wyjazdem do polandu,no i wpadaj do nasz czesciej :tak: a tak apropo to my chyba sasiadkami jestesmy(no prawie,ale bliziutko) moze kiedys na spacerek sie wybierzemy :tak:
Kaniulka nieraz prosza o takie wlasnie potwierdzenie, moja kumpela tez tak miala.Ona byla selfempl. i pokazywala im NIN i ta karte z home office.Popatrzyli i tyle wiec nic sie nie martw,bo nawet jesli ty nie pracujesz lub nie pracowalas to obowiazuje cie ubezpieczenie meza :happy: Wiec glowa do gory :-)
Joanna_Z ja choc zastrzykow sie nie boje i cierpiacych ludzi nieraz widzialam (pracowalam w szpitalu) to jak mi mala kuli to myslalam ze walne ta pielegniare, a po wyjsciu pobuczalam sie jak bobr:eek:
Agnes dobrze ze Twoja myszka juz lepiej spinka:tak:

Evos teraz na spacerki to trzeba kamieni do kieszeni i wozia-lozia napakowac :-D :laugh2:

A ja chora :baffled: kurde myslalam ze mnie to ominie a tu ciach eeee...
gardlo boli, z nosa sie leje a leb peka :sick: Niunka jeszcze sie nie zarazila i mam nadzieje ze tak zostanie :zawstydzona/y: wczoraj caly dzien w domu :dry: no ale na taki wiatr to bym sie nie wybrala :laugh2: a dzis piekna pogoda,chyba chociaz na chwile wyjdziemy na sloneczko :laugh2:

ale sie rozpisalam:-D

Majeczko-w dniu Twoich urodzin zycze Ci duzo zdrowka, abys zawsze byla radosna i szczeliwa, aby spelnily sie Twoje marzenia, abys zawsze cieszyla sie macierzynstwem i swoja mala Martusia!!!Sto lat sto lat Maju!!!:-):-):-)

we wczartek mamy isc na szczepenia
zapalenie opon mózgowych i zapalenie płuc
miałyście te szczepienia dla 11miesiecznych maluchów jak wygłada szczepienie w uk?

jeszcze poradzcie mi jak to wyglada ze szczeiejiem na gruźlice bo w PL w przypadku braku blizny szczepi sie ponownie na roczek u nas blizny nie ma a slyszalam ze tuttaj sie nie powtarza szczepienia:confused:

MEL kolejny odcinek z tewego życie super przeczytałam przed chwilą i czekam na następny :tak:
my tez chcemy iśc na swoje od rodziców ale to nie takie proste liczę na mieszkanie od panstwa tylko zastanawiam sie czy jest w ogóle na co liczyć:confused:

BIEGNE ZLOZYC ZYCZENIA MAJECZCE

Z okazji urodzin życzę Ci,
aby jedynymi łzami, które
pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej
twarzy nie zakryły ciężkie chmury
smutku, aby płatki róż wyścielały
drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i
miłość były przeznaczeniem Twych dni.

STO BUZIAKOW I WIELE USCICSKOW OD NAS
MILEGO DNIA ZYCZE

Hejka mamusie

Rzeczywiscie czas leci jak szalony kallusisu...maluch rosnie jak na drozdzach..tzn na cycu..hihi.Nawet nie wiem kiedy przelecial ten miesiecznik...
U majci urodzinki...z tej okazji kochana
Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr ,ale taki specjalny ,ktory rozwiewa smutki.
STO LAT ,STO LAT ,STO LAT :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Widze,ze nie tylko mnie zmogla jakas bakteria.Wszyscy pokolei zaliczaja chorubsko...taka pogoda chyba powalona!!!

EVOSIU...rzeczywiscie dobra rada z tym zapisywaniem.Moze faktycznie jesto jakis sposob na porzadek w rozkladzie dnia...

Minionej nocy przez Polske rowniez przelecialo wichurzysko...uuuu la la
alez szkudny zywiol...
W mojej okolicy pozrywalo kable i nie bylo pradu.Nocne karmienie odbywalo sie po omacku,a kupkowe przewijanko z latarka telefonu kom.Normalnie surwiwal..he he he

To na tyle...uciekam,bo ktos mi tu za uchem zaczyna swierczyc.Maly bobe-marudek;-) ;-) ;-)

Buzka

reklama
Do góry