reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Jejku...Dziekuje dziewczyny z calego serducha ze te slodkie zyczonka dla Mikusia!!!!!!!
Jestescie naprwade kochane.:happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

A mnie zaczynaja gnebic powoli zatoki...jakims dziwnym zrzadzeniem losu ..ledwo ciaza sie skonczyla a tu zaczynaja mnie nawiedzac choroby.

Przepraszam ,ze nie odpisuje i nie wczytuje sie doglebnie,poki co w posciki.Obiecuje goscic o ile czas pozwoli ...znaczy czesciej/hi
Zupelny brak organizacji...jestem beznadziejna:eek:

Pozdrawiam mamy i caluje wszystkie forumkowe bobasie

reklama
Martuska - no w koncu sie odezwalas, bedziesz na spotkaniu??????
tesknie za Toba!!!! i za moim ulubiencem co wola mamo mamo idziesz?? jak gada mama z ciocia evoska he he he

Asiu - wcale nie jestes beznadziejna poprostu jestes najlepsza mama bo poswiecasz czas dziecku a nie nam :-) emaj sie dzielnie niebawem sie zorganizujesz, moja dobra rada zapisuj sobie w notesiku co do zrobienia bo to pomaga na slkeroze i zmeczenie;)

Mell - czuyta sie Ciebie cudnie odcinek 9ty zlizalam jednym tchem

Agnes 2606 i Joanna Z- gratuluje ulozonych dziecinek, to ze spi ladnie to wiecie ze zawdziecza tylko mamusi;)

ale urwanie glowy taki wiatr bylismy z moim Rockowcem na polgodzinnym spacerze gdybym nie trzymala sie mocno wozka pewnie bym odfrunela:-)

Czesc Dziewczyny
TAMARUNIA STO LAT STO LAT spoznione ale szczere :tak:
Maxim Stokrotka jest przeslotka:tak:
Majus karm cycem jak najdluzej, bo to dla zdrowia dzidzi :tak: i tak po 5miesiacach cycus nie bedzie glownym menu:tak:
Asia normalnie szok jak ten czas leci,ledwo co nam brzuszek pokazywalas a tu juz Milus ma miesiac:szok: ale jest przystojniak :tak:
Miloku ja pod koniec puchlam cala,wiec z chodzeniem tez byly klopoty,ale nigdy mnie brzucho nie bolalo co najwyzej jak dluzej pochodzilam to skurcze mialam :eek: :laugh2: A brzuszek masz piekny:tak: i ciesz sie nim a nie narzekaj, bo potem bedziesz baarrdzzzzoo tesknila za nim:tak:
Martuska superek ci z tym wyjazdem do polandu,no i wpadaj do nasz czesciej :tak: a tak apropo to my chyba sasiadkami jestesmy(no prawie,ale bliziutko) moze kiedys na spacerek sie wybierzemy :tak:
Kaniulka nieraz prosza o takie wlasnie potwierdzenie, moja kumpela tez tak miala.Ona byla selfempl. i pokazywala im NIN i ta karte z home office.Popatrzyli i tyle wiec nic sie nie martw,bo nawet jesli ty nie pracujesz lub nie pracowalas to obowiazuje cie ubezpieczenie meza :happy: Wiec glowa do gory :-)
Joanna_Z ja choc zastrzykow sie nie boje i cierpiacych ludzi nieraz widzialam (pracowalam w szpitalu) to jak mi mala kuli to myslalam ze walne ta pielegniare, a po wyjsciu pobuczalam sie jak bobr:eek:
Agnes dobrze ze Twoja myszka juz lepiej spinka:tak:

Evos teraz na spacerki to trzeba kamieni do kieszeni i wozia-lozia napakowac :-D :laugh2:

A ja chora :baffled: kurde myslalam ze mnie to ominie a tu ciach eeee...
gardlo boli, z nosa sie leje a leb peka :sick: Niunka jeszcze sie nie zarazila i mam nadzieje ze tak zostanie :zawstydzona/y: wczoraj caly dzien w domu :dry: no ale na taki wiatr to bym sie nie wybrala :laugh2: a dzis piekna pogoda,chyba chociaz na chwile wyjdziemy na sloneczko :laugh2:

ale sie rozpisalam:-D

Majeczko-w dniu Twoich urodzin zycze Ci duzo zdrowka, abys zawsze byla radosna i szczeliwa, aby spelnily sie Twoje marzenia, abys zawsze cieszyla sie macierzynstwem i swoja mala Martusia!!!Sto lat sto lat Maju!!!:-):-):-)

we wczartek mamy isc na szczepenia
zapalenie opon mózgowych i zapalenie płuc
miałyście te szczepienia dla 11miesiecznych maluchów jak wygłada szczepienie w uk?

jeszcze poradzcie mi jak to wyglada ze szczeiejiem na gruźlice bo w PL w przypadku braku blizny szczepi sie ponownie na roczek u nas blizny nie ma a slyszalam ze tuttaj sie nie powtarza szczepienia:confused:

MEL kolejny odcinek z tewego życie super przeczytałam przed chwilą i czekam na następny :tak:
my tez chcemy iśc na swoje od rodziców ale to nie takie proste liczę na mieszkanie od panstwa tylko zastanawiam sie czy jest w ogóle na co liczyć:confused:

BIEGNE ZLOZYC ZYCZENIA MAJECZCE

Z okazji urodzin życzę Ci,
aby jedynymi łzami, które
pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej
twarzy nie zakryły ciężkie chmury
smutku, aby płatki róż wyścielały
drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i
miłość były przeznaczeniem Twych dni.

STO BUZIAKOW I WIELE USCICSKOW OD NAS
MILEGO DNIA ZYCZE

Hejka mamusie

Rzeczywiscie czas leci jak szalony kallusisu...maluch rosnie jak na drozdzach..tzn na cycu..hihi.Nawet nie wiem kiedy przelecial ten miesiecznik...
U majci urodzinki...z tej okazji kochana
Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr ,ale taki specjalny ,ktory rozwiewa smutki.
STO LAT ,STO LAT ,STO LAT :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Widze,ze nie tylko mnie zmogla jakas bakteria.Wszyscy pokolei zaliczaja chorubsko...taka pogoda chyba powalona!!!

EVOSIU...rzeczywiscie dobra rada z tym zapisywaniem.Moze faktycznie jesto jakis sposob na porzadek w rozkladzie dnia...

Minionej nocy przez Polske rowniez przelecialo wichurzysko...uuuu la la
alez szkudny zywiol...
W mojej okolicy pozrywalo kable i nie bylo pradu.Nocne karmienie odbywalo sie po omacku,a kupkowe przewijanko z latarka telefonu kom.Normalnie surwiwal..he he he

To na tyle...uciekam,bo ktos mi tu za uchem zaczyna swierczyc.Maly bobe-marudek;-) ;-) ;-)

Buzka

reklama
Do góry