HEJ!!!
Maxin- super ze z Natalka juz lepiej
Melek- ale straszna ta historia nie slyszalam o tym ale my z pewnoscia bedziemy leciec z Londynu a nie z pl wybierzemy wycieczke z Thomas Cook, mam nadzieje ze bedzie ok, zycze ci powodzenia w sesji i dla twojej fasolinki duzo zdrowka oby byla silna i uradowala mamusie:-) i napewno taka jest
Olis- udanej impreski i 100lat dla mezusia zycze, super ze synus juz lepiej nie moge sie doczekac spotkanka pewni juz jest duzy
Izus- malutka spi pieknie wczzoraj naprzyklad zasnela po kapieli i kolacyjnym cycusiu
(karmie jeszcze piersia-zamierzam do 6miesiaca jesli bede miec pokarm),0 20.30 i obudzila sie o 5 rano bylam w totalnym szoku,ale zawsze kapie ja miedzy 19.00 a 20.00 jedzonko spi do 23.00 je potem okolo 3 je i do 8 ranobudzi sie na jedzenie i albo zaczyna juz dzien czyli wszystko oprucz spania
, albo jeszcze kimka do 10, takze jest ok jak na 9tyg malca mam nadzieje ze jej sie nie poprzestawia, ominely nas naszczescie kolki i mam nadzieje ze juz nie bedzie miala :-) ,ja tez lubie zakupki mozna tyle fajnych rzeczy nabyc za pol ceny
EVOSKA- swietne fotasy fajne te twoje posty usmialam sie ze hej wariatko jedna (POZYTYWNE ZNACZENIE) hahha musimy znowu sie umowic na spacerek przyjdz na spotkanko bedzie fajnie, te fotki z kotkiem sa superasne
Joanna- no moja tez guga skrzeczy i sie smieje a czy twoja Maya zwraca uwage na karuzelke albo pozytywki bo u nas robi to szal teraz uwielbia je
, ale i tak chyba najbardziej lubi ogladac twarze
Miloku - i tak trzymac nie smucic sie wypoczywac chodzic na zakupki i czekac spokojnie, ja tak nie moglam sie doczekac mojej niuni ze prawie fiola dostalam hahha
chodzilam namietnie na spacerki po schodach i pila na ktorej jezdzilam coby przyspieszyc porod i co mala 5 dni po terminie wylazla jak z klubu fitnes waga 2864 hahaha
, ale tepo niezle miala jak przyszedl czas zobaczysz bedzie dobrze, ale ze spaniem to jet katorga ja tez na pol siedzaco spalam wrrrr, nie mart sie jak to moja siostra mowi LEPIEJ NIE BEDZIE hahah
dopiero sie zacznie jak malec sie urodzi(sliczne imie wybraliscie)
Agnes-mam nadzieje ze jednak Karolinka bedzie lepiej spala bo napewno to meczoce
bambolinki-swietna historia z ta choinka ale sie usmialam, milej podrozy jeszcze raz zycze
Mysz@- oj wspolczuje z zabeczkami to glowny temat na forum bidulek,a co do ang to my z mezem tez sie smiejemy ze niunka bedzie naszym tlumaczem kiedys naszym tlumaczem
a u nas dosc fajnie tatus w domu wiec nie odstepujemy go na krok
, teraz pozwolilysmy mu z Martusia zagrac meczyk na konsoli to i my wpadlysmy na forum ja aktywnie a niunia na spiocha
, moja niuncia wczoraj odkryla ze ma raczki tzn tak mysle bo wklada je sobie do buzi, podnosi d gory i patrzy uwielbia swoja karuzele z rybkami hmmm.... no i naszczecie juz jest zdrowa matwilam sie ale uz jest ok:-)
pozdrawiam was goraco i milej niedzielki:-)