reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mel- ja tez czytam twojego bloga i bardzo mi sie podoba a tak wlasnie gdzie kolejny odcinek bo czekam i czekam i nic:-)

pozdrowionka

reklama
dziewczyny mam fantastyczna wiadomosc BETA urodzila coreczke w niedziele 06 stycznia 2007

ale niestety nie wiem co i jak nie pisze do nas bo ma problem z forum nie chce jej sie otwierac ale teskni za nami

BETA my za toba tez duzo zdrowka dla was

dziewczyny mam fantastyczna wiadomosc BETA urodzila coreczke w niedziele 06 stycznia 2007

ale niestety nie wiem co i jak nie pisze do nas bo ma problem z forum nie chce jej sie otwierac ale teskni za nami

BETA my za toba tez duzo zdrowka dla was

SERDECZNE GRATULACJE DLA RODZICóW I MALUTKIEJ :-):-):-):-):-)

witam wszystkich!!!!
ale cisza my po malej imprezce bylo fajnie tylko dlugo.........
ja chyba sie juz nie daje oli meczy mnie codzien ze o 22 ja padam...
i wczoraj zamiast wybawic uczestniczylam we wszystkim bardzo biernie
maz zadowolony..a to chyba najwazniejsze w kocu to jego swieto..
dzis ogolnie dzien lenia chodzimy w pizdzamach caly dzien,lezymy w lozkach i tylko jemy nawet obiadu nie gotowalismy tylko zamowilismy pizze...
....i jest bosko tego mi bylo trzeba slodkie nierobstwo
polecam...

GRATULASKI DLA BETKI

Oj dziewczyny ...u mnie beznadziejnie z organizacja.Na wszystko brakuje czasu..:eek:
Jak znajde spokojna chwlke to wrzuce na zamkniety ,opis zdarzen z porodowki:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
...acha i jeszcze jedno....spanie na zapas(jeszcze za czasow brzuszka)..jakos nie zdalo u mnie egzaminu..hihihi

Pozdrawiam wszystkie mamy i buziaki dla ich pociech:-) :-) :-) :-) :-)

Beatko!!
nie wierze dopiero Cie widzialam z kielkujaca fasolinka w brzusiu
a Ty juz urodzilas!! jak ten czas mknie jak zwariowany!!

GRATULACJE

mam nadzieje ze czujecie sie dobrze - ah tak sie ciesze!!
czy moge Cie odwiedzic!!
wow jupi hej jupi jaj!!!!!!!

reklama
Maxin-Natalka ma dzis 8 miesiecy.Duzo zdrowka dla niej, niech zawsze bedzie radosna i szczesliwa dziewczynka!!!Wielka buzka dla niej od cioci Izusi i Oskarcia.

Do góry