reklama
aleksiel
Fanka BB :)
U nas dzis super kolo 14 stopni choc chlodny wiatr. Ostatnio kilka dni bylo tak cieplych ze az mi Leosia przypieklo na buzi. Zasnal na spacerze, postawilam go na slonku w ogrodzie zagapilam sie gotujac obiad. Spal tak 1.5 godz i choc byl posmarowany kremem z filtrem to go chwycilo... teraz jest taki rumiany ze hej. Mam nauczke zamowilam juz krem z silniejszym filltrem 30 i nie stawiam go juz w pelnym słońcu. Przy okazji jakich kosmetykow dla swoich dzieciaczkow uzywacie polskich czy angielskich?
ja wlasnie ide dzis aplikacje zaniesc.Dziewczyny jak to jest z preschool kiedy mozna dzidzi poslac?
Minderka mi mowila,ze po 2 urodzinach dziecka juz mozna sie zapisac na liste oczekujacyach.
U nas jest tak,ze wybierasz 3 przedszkola i skladasz jedna aplikacje w przedszkolu do ktorego chcesz poslac,
ale na aplikacji piszesz jeszcze dwie alternatywy,bo jak nie bedzie miejsca w wybranym przez ciebie,to w ktroryms z alternatyw znajdzi sie miejsce
Moj syn skonczyl 2 latka miesiac temu a pojdzie do przedszkola po 3 urodzinach czyli za rok
honka1989
Początkująca w BB
Hejka
Mój syn 9 stycznia skończy 2 latka,a 12 idzie do przedszkola. Już go zapisaliśmy, miejsce mamy :-)
Mój syn 9 stycznia skończy 2 latka,a 12 idzie do przedszkola. Już go zapisaliśmy, miejsce mamy :-)
honka1989
Początkująca w BB
Tak nie było problemu żeby zapisać malca rok cześniej, a zależało mi na tym przedszkolu i innego nie chce:-)
reklama
Podziel się: