Ciekawe czy u nas tez jest, ale nic mi nie mowiono, ze moge wczesniej, wiec chyba nie. Wczoraj moj P mowil mi, ze Jego kolega z pracy ma nie maly problem z dzieckiem. Maluch ma 3 miesiaca I zamiast przybierac na wadze to z niej spada. Odwiedzila ich hv I mowila, ze musza cos z tym zrobic Bo prawdopodobnie dziecko dostaje zbyt malo pokarmu. Z tego co mowil mi P to ich dziecko nie je w nocy tylko spi. Kolega chcial poradzic sie P co ma zrobic Bo boi sie, ze jak dalej maly nie bedzie przybieral na wadze to beda z tego jakies nagonki na nich
reklama
aleksiel
Fanka BB :)
U nas mowila żeby budzić i max dopuszczać 4 godz bez jedzenia przez pierwsze 3 miesiące potem dluzej moze byc. System nerwowy niedostatecznie rozwinięty żeby obudzić sie z glodu czasem. Nie mozna dopuszczać do spadku cukru we krwi poza tym jeśli kp to mleko mamy w nocy najtłustsze nietolerancje laktozy wykluczyc jeśli nie pomoże.
Sent from my RM-914_eu_euro1_327 using Tapatalk
Sent from my RM-914_eu_euro1_327 using Tapatalk
Rosomaki
Zaangażowana w BB
Mnie tez mowili ze po 4h/5h budzic jak spi, ale u nas tylko raz jak mial6 tyg spal 7h i potem w dzien jeszcze prawie caly, ze na spiocha cyckal, ale to dlatego ze dalam espumisan na kolki i dziecko w koncu moglo spac bez bolu.
Moj w ieku 3,5mies sam zaczal przesypiac po7h, pytalam, czy w tym wieku to ok, czy mam budzi, to hv powiedziala,ze ok. Ze mam szczescie, ze dziecko mi tyle spi i mam sie nie martwic, No ale to bylo po 3 mies zycia, wiec chyba inaczej.
Co do szkoly, to ja juz sama nie wiem. Mlody dopiero roczek bedzie za miesiac celebrowal, a ja juz do szkoly mam go zapisywac? Toz to za 4 lata dopiero. Wszyscy skrzecza, ze to ostatni dzwonek, a mnie sie wydaje, ze wairatke z siebie zrobie.
Moj w ieku 3,5mies sam zaczal przesypiac po7h, pytalam, czy w tym wieku to ok, czy mam budzi, to hv powiedziala,ze ok. Ze mam szczescie, ze dziecko mi tyle spi i mam sie nie martwic, No ale to bylo po 3 mies zycia, wiec chyba inaczej.
Co do szkoly, to ja juz sama nie wiem. Mlody dopiero roczek bedzie za miesiac celebrowal, a ja juz do szkoly mam go zapisywac? Toz to za 4 lata dopiero. Wszyscy skrzecza, ze to ostatni dzwonek, a mnie sie wydaje, ze wairatke z siebie zrobie.
reklama
Podziel się: