reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

9da248f46400310f.gif

Hej kobietki kochane, milo strasznie ze mnie jeszcze pamietacie, jakos ciagly brak czasu mnie dopada i nie moge sie zebrac do komputerka, albo to przez tego mojego smyka, im starszy tym wiecej uwagi potrzebuje. Narazie to tyle , ale ja jeszcze wroce ... hihi
8727472b198a677a.jpg

BUZIOLE WIELKIE !!!

reklama
Witam z poranną kawką,
my dzisiaj mieliśmy spokojniejszą nockę, bez przebudzeń :-)...

Justyna170979 ale smyku Ci rośnie i jeśli dobrze dojrzałam to włoski zaczynają wychodzić :tak:, pozdrawiamy Was cieplutko :-)
Olcia23 fotki super, miło popatrzeć jak mama z tatą sie tulą :tak::-)

Dziendoberek ja tez witam sie z kawka Zobacz załącznik 67797

Troche czas mnie zrzera i jakos nie mam czasu zeby choc coisk do
Was naskrobac ale musze sie przyznac ze Was podczytuje. Lukaszek sie dobrze uczy jak i w polskiej tak i angielskiej szkole tylko troche za ruchliwy na lekcjach i nie moze usiedziec na pupie no ale coz nie mozna miec wszystkiego na raz:-D:-D. Olka tak samo zywa energia ciagle cos nowego wymysla, jka nie daj bozie za dlugo siedze na kompie zaraz przylatuje a to z kolorowanka, to z czytanka a to picie tylko zebym odeszla od niego i cmych ona zasiada i pisze, mozna z niej sie usmiac:-D:-D. Ponoc moj malzonek zapowiedzial ze na wielkanoc jedziemy do Plszy wiec na razie nie zapeszam i nic glosno nie gadam ale fajnie by bylo choc to bedzie marzex ale co tam odkad jetesmy w londku jeszcze nie bylismy na wielkanoc w polszy, a i dziadki juz jak rok temu byli to zobacza wnuki jak sie zmaienily a zwlaszcza Ola. Moje prawko no coz pomalu sie ucze tylko ze teraz wyjezdzam na miasto juz nawet byla w Slough nie sama oczywiscie bo nie mozna. Myslalam ze choc moze zrobie je na wielkaonc ale albo potzrba kase na instroktora albo aby moj mial wolne i tak o oba ciezko.

Mamuska79 dzielny ten twoj Krystianek oby tylko ten raz mial gipsy i sie dobrze zagoilo, i mam wielki podziw ze taki sprytny ze umie sobie poradzic z takim obciazeniem nie jeden dorosly ma problemy z gipsem, wielkie brawa dla Krystianka:tak:

olcia nie zly rozrabiaka, i mila z was rodzinka
Justyna ale ten czas leci a przecie rok temu sie widzialysmy a alex byl taki malutki a teraz :-):-)
buziaczku ty tez masz mala smieszke co widzialam zdjecia to wielki usmiech na buzce, ty tez jestes zalatana szkola, dom, dziecko a w sumie ktora z nas nie jest zawsze jest cos do zrobienia do zalatwnienia.:tak:
maxin brawa dla natalki rosnie pannica, my tez mamy zamysl aby zmienic jej lozeczko na lozko ale jeszcze troche poczekamy niech sie ola uspokoi, a jak tam twoje przygptowania do prawka??
tygrysku milego pobytu w Polsce, a skad jestes z polski jak mozna wiedziec??
martuchaa mam nadzieje ze wasze sprawy sie uloza i znajdziecie wspolnie rozwiazanie, ja akurat przeszlam rozwod rodzicow i wcale milo tego nie wspominam nawet do tej pory nie jest rozowa wiec jak mozecie probujcie bo zas dzieko bez rodzicow to tez nie jest ciekawie, trzymam za Was kciuki:tak::tak:
Milego dnia wam zycze:tak::-)

To ja tez witam z kawka!!!
anulka99-swietnie ze piszesz,to wspaniale ze dziadki zobacza wnuki pewnie wszyscy szczesliwi!
mamuska-zazdroszcze my dzisiaj mielismy koszmarna nocke,co zrobic?maly ma katarek juz ktorys dzien i tak budzi sie co chwile:-(
justyna170979-pamietamy,pamietamy!Maly rosnie jak na drozdzach,sliczny chlopczyk
buziaczku-dziekuje,twoje tez zawsze swietne
tygrysek235-milego odpoczynku-korzystaj!

Justynko spoznione ale bardzo szczere zyczonka dla Alexika z okazji 1 urodzinek!!!
USMIECHU OD UCHA DO UCHA,
DUZO RADOSCI, MALO SMUTKOW,
WSPANIALYCH PRZYGOD
I ODDANYCH PRZYJACIOL
095.gif

Justyna fajnie, że się pokazałaś :tak:, Alex jaki duzy już :szok:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKA :happy2::happy2::happy2:

hej laski po raz czewarty pisze tego posta ale mam nadzieje ze teraz mi nie skasuje bo mnie strzeli i po ra 5-ty proby nie podejme:-):-) u nas ok mała szaleje próbuje raczkowac ale jeszcze nie ma tyle siły by utrzymac sie na kolankach i jej sie rozjerzdzają co ją bardzo denerwuje:wściekła/y: i wtedy z tej złosci i bezsilnosci płacze:zawstydzona/y:
tygrysku-odpoczywaj w tej polandii ile wlazie jaka masz pogode? i na jak długo poleciałas?
martuchaa-a ty kiedy lecisz do polski? my sie wybieramy 27 marca i juz sie nie moge doczekac:-)
justyna-sto lat dla smyka:-)
mamuska-ekstra ze nocka przespana wiecej takich życze mnie tez sie choc jedna taka marzy.........:tak:
agnes-a co tam u was mało piszesz ostatnio:-)
mala-gorzatko-jak tam córcia probuje juz siadac lub raczkowac sama?
olcia-ja widze ze wam by sie juz malusi smyk przydał:-) bo co zdjecia to widze ze sie z mężem nudzicie:-) kto wie moze z tego przytulania cos sie wykroi hi hi buziole
anulka99-witaj dawno cie nie było super ze maluszki zdrowe i rosna trzymac tak dalej:-)
buziaczku-powiedz mi jak to sie stało ze Blania zaczeła sama siedziec i raczkowac? to sie działo stopniowo czy pewnego dnia poprostu usiadła i poraczkowała a ty zrobiłas ze zdziwienia wielkie oczy:szok: ze ona juz to potrafi........
ok lece obiad gotowac buziaki papa

buziaczku-powiedz mi jak to sie stało ze Blania zaczeła sama siedziec i raczkowac? to sie działo stopniowo czy pewnego dnia poprostu usiadła i poraczkowała a ty zrobiłas ze zdziwienia wielkie oczy:szok: ze ona juz to potrafi........
Hmmm nie no na poczatku probowalam ja sadzac sama(na kilka sekund by nie zrobic jej krzywdy) sprawdzalam na ile jest silna by usiasc, musialam jej sama pokazac ze cos takiego mozna zrobic i z dnia na dzien byla cora silneijsza, i pewnego dnia zrobila pozycje do raczkowania tylko ze nie ruszala sie wiec kiwala sie w ta i spowrotem:-D potem zaczela raczkowac ale do tylu za jakis czas do przodu ale nie umiala na przemian rak a potem nog wiec szla do przodu i bach na glowe :-Di mienly jakies dni i zaczela raczkowac powolutku, a z raczkownaia przycupywala jak panienka na puldupku a dzis juz sama z raczkownaia siada, szybko sie przemnieszcza wspina sie po lozku szafkach scianach, kaloryferach lezaczku, barierkach i wstaje i po chwili robi bach na pupe albo na pupe i na glowe i wtedy jest placz ....tak u Nas bylo ! :-p

Hej laski
mam prosbe i pytanie.Mam nadzieje,ze bedziecie mogly mi pomoc.
Dzis pozegnalismy sie z smoczkiem,polecialm do wrozki,hehe.Natalka slicznie wlozylam nanyka do koperty,namalowala bazgroliki i wyslalysmy do wrozki.Wieczorem przed spaniem pytala o niego,wiec wytlumaczylam,ze polecial do wrozki i jutro przysle jej w zamian prezet.Terz mam maly problem bo niewiem co jej kupic?????:confused::baffled::confused:
moze wy na cos wpadniecie fajnego co by pasowalo?!
dzieki z gory

buzaiczek twoja mala niezle szybko sie rozwija,brawo dla niej;-)

Pinka twoja widze nerwusek,nauczy sie w koncu znajdzie sposob na poruszanie sie ,Natalka najpier sie czolgala na rekach i odpychla palcami,dopiero po paru tyg ruszyla na czworaka.Powodzenia dla szkraba:-)

Justynko dla twojego przystojniaka alexa DUZO DUZO ZSROWKA,RADOSCI,MILYCH PRZYGOD,CIEKAWYCH PODROZY I TEGO CO NAJ Z OKAZJI PIERSZYCH URODZIN
buzka od nas

anulka moje prawko jakos wolno idzie,Natus chorowala dlugo,ja zmeczona ostatnio jestem,ale podczytuje ile moge,mysle ze do wakacji zrobie.A ty sie spinaj i do dziele na pewno dosbrze sobie radzisz;-)Super dzieciaki dobrze sie maja;-)

mamusika syncia masz bardzo silnego i wytrzymalego,widac ze w zyciu sobie poradzi ze wszystkim:tak:A jak ty sie czujesz,jak relacjie w zwiazku,a co z wasza przeprowadzka:)?

agnes co u was,uczysz Karolinke sikac do nocnika.Natalka coraz czesciej sam przynosi nocnik,sa male postepy,ale sa.A jak u was,mowi wiecje?

ok mykam sie kapac,buzka papa

reklama
czesc mamusie! Babel spi wiec mam okazje posiedziec troszke...kolejny zwariowany dzien za mna,a jutro jedziemy do drugich dziadkow...

Pinka25 przyjechalismy na ok 2 miesiace-musimy wyrobic malemu PESEL i paszport nowy bo ten dzis stracil wazosc(wykorzystalismy ostatnie dni szansy na przyjazd:-)), wiec bedziemy pewnie ok.2 miesiace-ale pewnie szybciutko nam to zleci:-(...Pogoda jest nawet ladna-tylko w niedziele jak przylecielismy to bylo strasznie zimno i wialo ale ma byc coraz cieplej(oby...)

anulka99 jestem z Koszalina wiec nad morze mam 20 min autobusem lub 15 samochodem:-)-jak kto woli...poza tym czesto bede w Mielnie bo tam drugie dziadki mieszkaja...

martuchaa a Ty kiedy wybierasz sie do PL?jedziesz sama czy ze swoim facetem?i jesli moge zapytac jak tam sie uklada?juz 2 dzien zabieram sie do tego zeby napisac do Ciebie na gg ale zawsze cos...dopiero wieczorem wlaczam kompa(dzis wyjatkowo w dzien wlaczylam ale maly zaraz wstal i nic z tego bo juz mi chcial pomagac pisac:-D

olcia23 korzystam,oj korzystam...Dawid prawie caly czas biega za moja babcia zeby znim sie w ciuchcie bawila albo mu jakies piosenki spiewala a ja mam luz...a jak wroci moja mama to juz wogole dziecka pewnie prawie "nie bede miala"...

Wszystkim Wam zycze takiego spokoju i odpoczynku jak ja mam teraz(a wlasciwie to od ponad 2 tygodni bo wczesniej mama Lukasza byla u nas wiec tez mialam luz:-).)tak sobie dzisiaj pomyslalam ze az chyba za dobrze mam;-):-D...wiec dla rozrywki ugotowalam pyszny obiadek...

Uciekam bo che jeszcze zajrzec na nasza-klase i isc dzis troszke wczesniej spac...

Do góry