Dziendoberek ja tez witam sie z kawka
Zobacz załącznik 67797
Troche czas mnie zrzera i jakos nie mam czasu zeby choc coisk do
Was naskrobac ale musze sie przyznac ze Was podczytuje. Lukaszek sie dobrze uczy jak i w polskiej tak i angielskiej szkole tylko troche za ruchliwy na lekcjach i nie moze usiedziec na pupie no ale coz nie mozna miec wszystkiego na raz
. Olka tak samo zywa energia ciagle cos nowego wymysla, jka nie daj bozie za dlugo siedze na kompie zaraz przylatuje a to z kolorowanka, to z czytanka a to picie tylko zebym odeszla od niego i cmych ona zasiada i pisze, mozna z niej sie usmiac
. Ponoc moj malzonek zapowiedzial ze na wielkanoc jedziemy do Plszy wiec na razie nie zapeszam i nic glosno nie gadam ale fajnie by bylo choc to bedzie marzex ale co tam odkad jetesmy w londku jeszcze nie bylismy na wielkanoc w polszy, a i dziadki juz jak rok temu byli to zobacza wnuki jak sie zmaienily a zwlaszcza Ola. Moje prawko no coz pomalu sie ucze tylko ze teraz wyjezdzam na miasto juz nawet byla w Slough nie sama oczywiscie bo nie mozna. Myslalam ze choc moze zrobie je na wielkaonc ale albo potzrba kase na instroktora albo aby moj mial wolne i tak o oba ciezko.
Mamuska79 dzielny ten twoj Krystianek oby tylko ten raz mial gipsy i sie dobrze zagoilo, i mam wielki podziw ze taki sprytny ze umie sobie poradzic z takim obciazeniem nie jeden dorosly ma problemy z gipsem, wielkie brawa dla Krystianka
olcia nie zly rozrabiaka, i mila z was rodzinka
Justyna ale ten czas leci a przecie rok temu sie widzialysmy a alex byl taki malutki a teraz :-):-)
buziaczku ty tez masz mala smieszke co widzialam zdjecia to wielki usmiech na buzce, ty tez jestes zalatana szkola, dom, dziecko a w sumie ktora z nas nie jest zawsze jest cos do zrobienia do zalatwnienia.
maxin brawa dla natalki rosnie pannica, my tez mamy zamysl aby zmienic jej lozeczko na lozko ale jeszcze troche poczekamy niech sie ola uspokoi, a jak tam twoje przygptowania do prawka??
tygrysku milego pobytu w Polsce, a skad jestes z polski jak mozna wiedziec??
martuchaa mam nadzieje ze wasze sprawy sie uloza i znajdziecie wspolnie rozwiazanie, ja akurat przeszlam rozwod rodzicow i wcale milo tego nie wspominam nawet do tej pory nie jest rozowa wiec jak mozecie probujcie bo zas dzieko bez rodzicow to tez nie jest ciekawie, trzymam za Was kciuki
Milego dnia wam zycze
:-)