reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama

Maxin,wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

okazyjne__16_.gif

Lilia rozkwita, róża opada, piękny tulipan listeczki składa. A ja Ci składam szczere życzenia, życzę Ci szczęścia i powodzenia. To, co miłe i wymarzone w dniu Twych urodzin będzie spełnione.
okazyjne__19_.gif

Maxin
W dniu tak pięknym i wspaniałym
Życzę Tobie sercem całym
Zdrówka szczęścia pomyślności
I w nauce i w miłości
Bądź radosna wesolutka,
piękna zgrabna i śliczniutka
No i tak na dowidzenia
Niech się spełnią Twe marzenia

Witam kochane!
Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale obiecałam, że jak się uda to dam znak!
No to daję!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Na razie to począteczek, więc jeszcze drżę, czy to prawda?!
Mam teraz taki huragan myśli w głowie, że potrzebuję Waszej pomocy.
Co dalej? Kiedy do lekarza, itp. Z góry dziękuję za każdą pomoc.
No i oczywiście dołączam sie do urodzinowych życzeń dla Maxim
NIECH CUDA SIĘ DZIEJĄ!!!! STO LAT!!!

Anulec no to WIELKIE GRATULACJE!!!!!!:-)
powinnaś teraz zapisać się do GP i zrobią Ci test u lekarza , no i jak się potwierdzi to do położnej, ale z tego co mi mówili jak byłam w ciąży to dopiero po 8 tygodniu ciąży przyjmuje polozna:tak:

MAXIN
STO LAT STO LAT!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN,
SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU,
JAK NAJWIECEJ TYCH W RODZINNYM GRONIE,
SPELNIENIA MARZEN...TYCH WIEKSZYCH I TYCH MNIEJSZYCH,
ZYCZY JUSTYNA Z ADRIANKIEM:-)

reklama
Dziewczynki, Kasila Matula dala mi link do stronki gdzie mozna znalesc kazda szkole w PL a jak nie ma to mozna zalozyc ta do ktorej sie chodzilo i kupe znajomych znowu sie odnajduje:tak:Ja jak znowu zobaczylam pyszczki z podstawowki i jak im zycie leci to az ryczalam jak bobr:zawstydzona/y::-pJakby ktos byl chetny to link podaje: nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat :-)Milo znowu pogawedzic z ludzmi ktorych sie nie widzialo 10lat ponad(w moim przypadku) i powspominac...:tak::blink:

Anulec - GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!

Maxin - jak sie czujesz?Trzyma cie chorobsko? Jeszcze raz po stokroc STO LAT:-)Zeby Natka spala ladnie w lozeczku co byscie mogli z mezulkiem ....dyskutowac;-):-D

Do góry