reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

a czy ktos wie moze jak to jest z angielskim prawem jazdy? ja jezdze tu juz od 8miu lat na polskim ale chcialabym wymienic. gdzie to sie zalatwia, w dvla? dzieki

reklama
Czesc!!
Mu sie chyba nigdy nie wyleczymy:wściekła/y::no:
Niki ciagle katarek i lekki kaszelek,jutro miala isc na szczepienie jeszcze jedno,ale musialam przelozyc wizyte,w zwiazku z Jej przeziebieniem:-(
No i ja znowu chora:wściekła/y::angry::no:Konca nie ma!!!!!!Gardlo zawalone,katar,glowa mi peka:-:)no:Czuje sie okropnie!Obysmy sie wykurowly porzadnie do Mikolajek.........:dry:

Przepraszam ze nie odpisze wszystkim ,ale idziemy sie kapac powoli.

Witam,
Jak to w poniedziałki u nas bywa M miał wolne, zrobiliśmy sobie super spacerek, pogoda nie najgorsza to korzystamy :-). Teraz bawi się sam w łóżeczku,jeszcze troche będą tańce, kąpiel i spanko :-). Ogólnie rzecz biorąc dzionek minął super :tak:

Wklejam pare fotkek, jak malutki wcina kaszke malinową i podkłada nóżki pod brzuszek, otro trenuje do raczkowania, już zaczyna się bujać ( do przodu i do tyłu)
zajrze później ...

ups, jedną fotkę miałam za dużą i nie zauważyłam że mi wywaliło :sorry2:

Załączniki

• 20071124_0088.jpg
    20071124_0088.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 20071126_0096.jpg
    20071126_0096.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 27
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 24
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 27
mamuska fajnie ci wychodzi ta nauka na zdjeciach, a krysinek jak zrobi te swoje ocze to juz wymiekam-super
MrsF nie ma za co
katarzyna no kuruj sie kuruj, a moze trzeba sie cieplej ubierac bo podoga niby cieplejsza niz w polsce ale czasami jak zawieje to sie zastanawiam czy futro nie ubierac:-D:-D:-D
a u nas leniwie, lukasza cos bierze wiec go zostawilam w domu a do tego P. zapomnial wyciagnac wozek z aut i bylam dzis bez wozka wiec caly dzien w domu. Olka rozrabia na calego juz z nudow jak lukaszek bedzie lepiej to jutro nie nas w domu.
Zaraz ide myc olke do spania i wieczor dla starszych, jak ja to lubie.
Papatki:-):-)

Witam mamuski

sorki,za moje ciche dni.......mala przeziebiona od soboty,mega katar,kaszel,lekka goraczka,choc Natusia nie pokazuje po sobie ze cos jej dolega,widze w jej oczkach:-(
A ok tylko zabiegana jestem,na forum o scrapkach mamy wymiane mikolajkowa wiec robie drobne prezety.Konczylam roznie album Natalki wyglada supcio,jak znajde czas pokazem wam co przez ostatni pol roku robilam:-D

wlasnie mala usnela,a ja biegne do kuchni bo slysze ze maz parkuje,wiec obiadek czas podgrzac:tak:

dla chorowitek duzo zdrowka,aby choroba poszla sobie w kat;-)

dla reszty pozdrownienia i calusy:-)

dobranoc

reklama
Witam Dziewczyny myslalam ze dzis cos odpisze ale chyba nie bardzo:dry:, ide dopiero zjesc kolacje Blania wykapana i spi, wkleilam zdjecia na zamnietym :tak:
Jutro moj mezulek ma wolne wiec zabieram go na zakupy a co :-D:-D:-D ostatnio kupilam sobie dwie torebki :-pa teraz do tego buty by sie przyadaly:tak: i jakies fajne bluzki, po za tym mamy w planach od nowego roku zakupic sobie mieszkanko wlasne, a w piatek jade w sprawie pracy, jesli wyjdzie to zaczynam od zaraz od 14 - 22 albo od 6-14 przez grudzien musze popracowac, z Blaneczka zostanie Tesciowa a w srode i piatek bym chodzila na 14-22 a reszta dni na rano wiec za bardzo by Blania nie odczula ze Mnie nie ma , niestety sytuacja wymaga tego bym poszla do pracy. Mam nadzieje ze Blania nie ucierpi za bardzo....:-:)-:)-:)-:)no: Ale musze jej zapewnic wlasny pokoik z mebelkami i slicznym biureczkiem. ohhh tak mi sie marzy...
Dzis sie spoznilam(stalam w kolejce) na badanie krwi i mnie nie przyjela nastepna wizyte mam na poniedzielek przyszly....ale mam takie nie mile panie w tej przychodni rasistki ze nie wiem...:angry::wściekła/y::-(
Po za tym musze sie wam pochwalic ze zaczelam Blanke przystwiac do Cysia(w dzien nie tylko w nocy) i mleczko sie nadal produkuje , ale tylko by sie napila lub deserek sobie zrobila -nie zeby sie najadla do syta jak kiedys ale zawsze cos -skarb:tak:te przeciwciala dostanie prawda?;-)
Dzis byla taka slodka jak cysiala ze nie wiem , cysiala i nagle patrzyla mi prosto w oczy , przygladala sie mojej twarzy i po chwili gdy sie usmiechnelam do niej zaczynala cysiac i tak w koloko poprostu sie piescila kruszynka, cudwone uczucie.
Dziewczyny nigdy bym nie przypuszczala ze MACIERZYNSTWO daje tyle szczescia i nie wazne w jakim wieku....:no::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jestem taka szczesliwa Mamusia.:rolleyes::wink::rofl:

Ok uciekam sie kapac , i czekam na Mezusia :-p:-p:cool2:
Buziaczki wilkie dla wszystkich .:-)

Do góry