reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzień Doberek,
a ja tak z ranka :-D, wczoraj net chodził mi jak by chciał a nie mógł i nie mogłam do Was ponownie napisać. Bąbel mleczko już wypił i poszedł spać, ja wczoraj wyjątkowo o 23.00 już spałam i czuje się wyspana więc pomyślałam że tu zajrze i nadrobie co chciałam napisać.
Po pierwsze Dziękuje Wam za miłe słowa odnośnie fotek :tak::-)
Nafnia super że Lalunia tak dobrze zniosła podróż, ciekawa jestem jak mój szkrabek to przejdzie ;-). Teraz to pewnie odpoczywasz dziewczyno ,a dziadki "wyrywają" między sobą pocieche by się nią nacieszyć :laugh2:
MrsF super że problem z uropem rozwiązany, spokojnie będziesz mogła się zająć Skarbem, i tak długo płatne -super.
Katarzyna_s DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA RODZINKI, ale długo już Was trzyma te "grypsko", troszke za długo. Dbajcie o siebie, a babcine metody stosujesz _ syrop z cebuli, mleko z czosnkiem itd.
Maxin DUŻO ZDRÓWKA DLA NASTUSI, oj jak nie może spać w nocy sama to teraz chorubsko dopadło, ale dzielna dziewczyna i nie pokazuje że "grypka" może ją "złamać":tak:

Biorę się za ogarnięcie domku, a później wypad ..... Miłego dzionka życze :-)

reklama
Hej dziewczyny!
Sorki ze nie piszemy ale kurcze cos u mnie z wena i czasem na bakier!!!
Benus juz zdrowy:-D
Dzis przychodzi do nas jego kolega(kolerzanka potrzebuje cos pozalatwiac)wiec bedzie wesolo!!!
:eek:
a tak po za tym do przodu
teskno do rodzinki:zawstydzona/y:... ale dobrze jest:-)
w sob moj brat przyjezdza to benus bedzie szczesliwy!!!!
Buziaczku-masz racje macierzynstwo to cos wspanialego!Nie do opisania uczucie!Ja w zyciu nie przypuszczalam ze moge kogos kochac mocno jak mojego meza a teraz widze moge,jasne ze to inne milosci,ale obie takie mocne!Wiecie co i w szoku jestem ze jak sie ma kolejne dziecko to znow przychodzi w nas taka milosc!!!!
maxin-buziaczki dla Natalki!Kochane nasze dzieciaczki jak choruja sa takie biedniutkie...:-(
Widze ze wiecej chorych...
Wiec gorace zyczonka powrotu do zdrowia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
milego dnia

Mamy deszczową pogode :-(, ale i tak chyba no troszke wyjdziemy, zakupy na obiadek trzeba zrobić. Bąbelek spowrotem mi zasnął, nie mógł się doczekać aż się wyszykuje :-D
Olcia23 to Betuś będzie miał się z kim bawić w tak brzydką pogode, smyki na pewno znajdą sobie ciekawe zajęcie :-)

Załączniki

• 20071126_0123.jpg
    20071126_0123.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 17
Witam ja na momencik ;-) Maz pojechal do Tescia wiec ja myk szybko na komputer zobaczyc co u Was :-D:-p ale zaraz uciekam sie szykowac bo wyruszamy na zakupki:-p:-p

Olcia 23- Fajnie ze macie kogos znajomego, z malutkim dzieckiem;-) Ja nie mam nikogog takiego by blania mogla sie pobawic jak dorosnie...:no:
Mamuska - Sliczny ten Towj synio, ale duzo juz umie , siedzi?? widzialam jak przysiada jak do raczkowania :szok::szok: w szoku jestem bo jest tylko o miesiac starszy od Blanki a MOjej Malej daleko do takich postepow :no::-(
Maxin - Duuuuzo zdrowka dla Natalci , masz skarba ...:tak: dobrze ja juz uciekam :-p:-p:-p:-p
do jutra :-)

Wiecie co tego jeszcze nie grali.Własnie zadzwonili do mnie z przychodni z pytaniem czy wiem że mam wizytę dzisiaj.Mówię że wiem i własnie idę na 13.15.A babka mi mówi że ona ma zapisane że ja miałam na 12.40 Qrcze normalnie szok:wściekła/y:Patrze na kartke a tam jak byk 13.15!! Dobrze że nie doszłam jeszcze do tej przychodni bo nie recze za siebie.:no::wściekła/y:

WITAM MAMY

Pogoda po psem:-pna wszystkich zle dziala,Natalcia cut lepiej,nocki przesypa z nami,niewiem jakos sie boje,ze w nocy bedzie jej ciezko oddychac,jeszcze ten kaszel.....Och czeka nas po jej chorobie wielkie oduczanie spania z rodzicami,za niedlugo z mezem przestaniemy dyskutowac:-D:sorry:a tak nie moze byc......
Wciaz zastanawimy sie jak to zrobic z wyjazdem do pl,mamy jechac autem,ale mam staracha,ze nie wydziedzi i da nam w kosc,a ja nie chce sie denerwowac,maz radzi,abysmy lecialy:rofl2:,sama niewiem ............

gabids,wiesz co to sa smiech co oni robia:angry:,sciemniaja,nie daj sie laska,JAK MALUSZKi SIE CZUJE?

buziaczke widze ze fajne plany macie na przyszlosc,chyba planujecie zostac na duzej w Uk??Zycze powodzenia,aby znalazla prace........A jak w szkole???

olcia i jak zabawa,chlopaki pewnie wam dom roznosza:-DDobrze,ze juz wyzdrowial szkrab

mamuska supcio twoj bombel postepy czyni,wlsoki jak szybko mu rosna i chyba ma loki co???

anulka i jak jazdy???myslisz ze w tym roku bedziesz zdawac praktyczny,czy w przyszlym. Jedziecie na swieta do pl??

ide do mojego szkraba

pozdrawiam

maxin, lepiej leciec! my tylko raz w ciagu 8miu lat jechalismy do PL samochodem (w tamtym roku) ale to chyba byl nasz ostatni. kolejki na granicy DE/PL byly 3-4 godzinne i prawie nam benzyny zabraklo (bo sie patriotycznie uparlam ze tylko w PL chce kupic i nie w DE). Straszne tlumy wracaja do PL samochodem wiec podroz moze byc nerwowa i dosc powolna. mialam nadzieje ze dojedziemy w 20 godz albo mniej, bo szybkim samochodem, ale bylo chyba 25! zalezy ile kto ma cierpliwosci i umilowania dla polskich drog jak ser dziurawych.:tak:

czy ktos moze wie gdzie w londynie jest dobra ksiegarnia z ksiazeczkami po polsku dla maluchow (wierszykami etc)? dzieki! :-)

dziewczyny, a ja mam do Was pytanie...

są rzeczy, które dobrze z PL zabrać przeprowadzając się do Wielkiej Brytanii?? myslałam, by zabrać córce trochę zapasu kaszek bobovity, mleczko Nestle Junior... trochę lekarstw (wapno, syropek na kaszel, vibovit) Warto????

Nie wiem czy brać dużo ciuchów naszych, Agatki, zapas ręczników, pościeli... czy brać tylko kilka sztuk....

trochę zaczyna mnie ta zmiana zyciowa przerastać... :laugh2::-p

reklama
aaaaaa

i będziemy jechać samochodem z Dąbrowy Górniczej do Calais, potem prom... kupujecie bilety wczesniej czy na ostatnią chwilę w kasie w Calais??

widze, że przedpłata jest o wiele tańsza, ale... będziemy jechac zimą, więc nigdy nie wiadomo jak zajedziemy, czy zdążymy itp...

Do góry