reklama
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Bozie... to spanie dzieci... ja juz mysle co to bedzie gdy Nastusia bedzie troszke wieksza.
Jeszcze niedawno Wychodzilam z nia na spacerek... zasypiala bez problemu przy pierwszym ruchu kolek a teraz chwilke polezy a potem sie drze ze wszytscy sie ogladaja i co najgorsze nie chce sie uspokoic Konczy sie tym ze musze ja wziasc na rece i tak wyglada nasz spacer. Oczywiscie zasypia mi na rekach.
Wogole ma jakis problem ze spaniem w dzien. Widac ze chce bardzo spac jakos na poludnie ale za michala nie zasnie sama. Musze ja wziasc przytulic, cmokac po glowce i oczywiscie nie odkaldac bo sie obudzi . Za to wieczorem juz okolo 19 pada sama, nie zaleznie czy glosno czy ruch... lezakuje spokojnie bez mruczenia az mi jej zal i podchodze i czasem sie klade kolo niej zeby poczula moja bliskosc i zasypia na kamien.
Maxin - ucaluj swoja Stokrotke . seruszko mi topnieje. Co by te maluszki bez nas mamusiek zrobily...
Jeszcze niedawno Wychodzilam z nia na spacerek... zasypiala bez problemu przy pierwszym ruchu kolek a teraz chwilke polezy a potem sie drze ze wszytscy sie ogladaja i co najgorsze nie chce sie uspokoic Konczy sie tym ze musze ja wziasc na rece i tak wyglada nasz spacer. Oczywiscie zasypia mi na rekach.
Wogole ma jakis problem ze spaniem w dzien. Widac ze chce bardzo spac jakos na poludnie ale za michala nie zasnie sama. Musze ja wziasc przytulic, cmokac po glowce i oczywiscie nie odkaldac bo sie obudzi . Za to wieczorem juz okolo 19 pada sama, nie zaleznie czy glosno czy ruch... lezakuje spokojnie bez mruczenia az mi jej zal i podchodze i czasem sie klade kolo niej zeby poczula moja bliskosc i zasypia na kamien.
Maxin - ucaluj swoja Stokrotke . seruszko mi topnieje. Co by te maluszki bez nas mamusiek zrobily...
mala-gorzatka28
Aha , mam jeszcze pytanko... moja mala juz na biegu o 19 dostaje butle na noc - srednio jada 130 co 3 h, bo juz ma cizkie powieki :-) Przewaznie ja troszke wybudzam okolo polnocy zeby pospala do 6 rano- rano.
Jak myslicie wybudzac ja nadal czy nie ? Moze by spala do 5 bez wybudzania o polnocy, co ???
oki a teraz lece do wyrka
Jak myslicie wybudzac ja nadal czy nie ? Moze by spala do 5 bez wybudzania o polnocy, co ???
oki a teraz lece do wyrka
A
*Anetka*
Gość
maxin a czytalas moze ta ksiazke "The No Cry Sleep Solution.Gentle Ways to Help Your Baby Sleep Trough the Night" Elizabeth Pantney?? Podobno jest bardzo dobra, wiele mam ja poleca ze wzgledu na to, ze nie jest tak "barbarzynska" jak "Usnij wreszcie"
Tutaj znajdziesz fragmenty tej ksiazki The No-Cry Sleep Solution: Gentle ... - Google Book Search
Powodzonka!!! Trzymamy kciuki, zeby Natka z powrotem nauczyla sie sama zasypiac
Tutaj znajdziesz fragmenty tej ksiazki The No-Cry Sleep Solution: Gentle ... - Google Book Search
Powodzonka!!! Trzymamy kciuki, zeby Natka z powrotem nauczyla sie sama zasypiac
Maxin a może spróbuj posiedzieć przy niej chwilkę, zaśpiewaj kołysankę albo poczytaj bajeczkę,z tego co piszesz wnioskuję że do tej pory Natka zasypiała sama, bez Twojej obecności? Może ona faktycznie się czegoś boi, dlatego wydaje mi się, że zastosowanie metody z usnij wreszcie nie jest teraz najlepsze, Natalka jest juz duża i dużo rozumie, i to mogło by jeszcze bardziej zaszkodzić, przynajmniej ja tak myslę. U nas jest tak, że ja małej własnie spiewam albo czytam i ona zasypia, maksymalnie trwa to 10 minut, więc nie długo, ale Karolinka wie, że jestem obok niej, tak jest praktycznie odkąd skonczyła 4 miesiace, narazie nic sie na szczęscie nie zmieniło.
Cirrpliwości , moze niedługo wszystko wróci do normy, mam nadzieje, ze tak będzie
Cirrpliwości , moze niedługo wszystko wróci do normy, mam nadzieje, ze tak będzie
Witam laski ja na chwilke sie pozegnac na pare dni , zmykam mieszkac do Tesciow , bo Moj Maz pojechal wczoraj w nocy do Polski i lokatorzy wyjechali do Pl zostalam sama, a boje sie sama zostac w tym domu heh i wroce w poniedzialek wieczorem jak Maz wroci:-) , odezwe sie we wtorek.
Pozdrawiam zycze udanego weekendu.
Ps. Wczoraj kupilismy Blaneczce play mate strasznie jej sie podoba, i jest usmiechnieta od ucha do ucha
no to papapapa;-)
Pozdrawiam zycze udanego weekendu.
Ps. Wczoraj kupilismy Blaneczce play mate strasznie jej sie podoba, i jest usmiechnieta od ucha do ucha
no to papapapa;-)
mala-gorzatka28
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Cześć dziewczyny:-)
Nie mam czasu do was nic napisać,czytam tylko i nie nadążamTak to juz jest z dwujką ukochanych dzieciaczków:-)Ale juz zaczełam wyrabiać się na zakrętach i będe częsściej wpadać na BB
Pozdrawiam was i zyczę miłego weekendu;-)
Nie mam czasu do was nic napisać,czytam tylko i nie nadążamTak to juz jest z dwujką ukochanych dzieciaczków:-)Ale juz zaczełam wyrabiać się na zakrętach i będe częsściej wpadać na BB
Pozdrawiam was i zyczę miłego weekendu;-)
reklama
Podziel się: