reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
animation21111111111111nj9.gif

Brianek ma sie juz lepiej nie ma takiego wielkiego kaszlu odpukac ale nadal katarek choc mniejszy o wiele mniejszy:-)
Maly nie daje mi posiedziec na komputerze nawet nie da sie zrobic w bambuko ze np Mamusia chce go zabawic jest taki madry ze leci odrazu za mna:-p
Na rozne pytania odpowiada mi tak lub nie duzo rozumie :tak:
Mnie wczoraj zlapal znow wielki bol w kregoslupie dokladnie okolice miednicy ja musze cios z tym zrobic bylam bezsilna sama w domu z malym i on plakal a mnie polozylo plackiem nawet nie moglam sie ruszyc do niego uf:dry:ciezko bylo ale bol przeszedl i na jakies masaze chyba musze sie zapisac a na badania jechac do pl ale to jeszcze troche bo maly nie ma paszportu:cool2:

Buziaczku fajnie ze wszytscy przyjada z jednej strobny bedziecie miec duze fajne weselicho ja lubie na takich sie bawic;-) ale ja lubie te duze ogromne weselicha i huczna zabawe!:-)napewno Blania bedzie sliczmie wygladac z twoichh opisow wnioskuje.

Katarzyna s a ty juz przeszlas jakis kursik?ja wlasnie zastanawiam sie na sprzetem i radze sie dziewczyn ale juz sama nie wiem jaka mam ta lampe uv kupic:blink:

Ok zmykam gotowac:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Witam :-)
Dziękuje kochane mamusie,jestescie super!!!:-):-):-)Narazie nie jestem w stanie odpowiedziec kazdej z osobna,ale jak ogarne lepiej to forum to bede pamietała wszystkie imiona.
Wiedziałam ze na was moge liczyć i szybko mi odpowiecie.Bardzo lubie ten wątek jest taki ciepły,wszyscy sie znają i sobie doradzają.
Magusia-mieszkam w Nottingham,a w pl w Warszawie.

Nie chciałabym wam smucić bo dopiero sie poznałysmy,ale dzisiaj to naprawde jestem wsciekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dostalismy pismo z sadu że do 13 listopada mamy sie wyprowadzić bo jest eksmisja.nasza landlordka zalega z kredytem za mieszkanie.
A najgorsze jest to że była świadoma tego że podpisując z nami umowę w maju taka eksmisja może być.przecież taka sprawa to napewno od roku już trwała.
Nie wiem już co mam robić jestem załamana bo dopiero zesmy wyremontowali pokój dla małej,podłaczyliśmy telefon,zamówilismy internet.Kupa kasy na to poszła i się spłukalismy,a teraz mamy sie wyprowadzić.A najgorsze jest to że moja mama jutro akurat wraca do polski.Naprawde musi bo kontynuuje leczenie.
Zostane sama z mężem który pracuje i urlop wykorzystał już i z dwójkadzieciaczków.I weż tu lataj teraz szukaj nowego domu,zmiana adresów po urzedach i wszędzie.Normalnie płakać sie chce.Buuuu:-:)-:)-(

Hej dziewuchy!!!
Ja w pedzie sprzatania!!!!Oj cos ostatnio nie moge sie zorganizowac!!!
Benus zasnal wiec korzystam!Oczywiscie zlitowalam sie nad naszym malenstwem i bylam z nim na placu zabaw:blink: no wiecie on tylko pokazuje na dzrzwi i mowi:"ziuuu"(zjerzdzalnia):zawstydzona/y: wiec uleglam haha
gabis-to faktycznie troszke przekichane ale draniuwa z tej babki!Masz racje to forum jest kochane(mam namysli wszystkie babeczki):laugh2:
mggusia-idz kobietko do lekarza bo nie ma co!Ja wiem cos o tym po ostatniej akcji:baffled: tak mnie wzielo a lekarz pierwsze co to czemu ta pozno!
Justyna 170979-wiem cos o tym u nas tez teraz sie wizyty zaczynaj fajnie ale nie ma to jak poprzebywac samym to najlepsze dla malzenstwa i rodzinki!!!!
Spadam dalej do szybkiego

hej dziewczyny

Gabids tak tak dziewczyny naprawde sa tu super.a co do tej babki to naprade wiedzma. teraz z takim maluszkiem jeszcze cie czeka przeprowadzka.

Olcia i Justyna ale macie fajnie najazd rodzinki.
ja muszer sama do pl jechac zeby ich zobaczyc.

Maggusia wiem co przechodzisz. ja mam takie bóle raz dwa razy w roku.W PL to dawali mi silniejsze tabletki a tu dfostałam paracetamol ale tez przeszło.wiec nie moge narzekac a do tego przeciez byłam w ciazy.z plecami nie ma zartów.

Mamuska79 to bedziesz miała towarzyszke do pogaduszek.

A u nas pogoda byle jaka.ale zato humor mam lepszy bo juz było tragicznie.zepsuł nam sie piec od ciepłej wody i ogrzewania.drugi dzien bez ciepłej wody. no ale dzis wieczorem ma przyjsc gosc naprawiac.ale na pocieszenie dostałam wiadomosc z konsulatu ze przełoza mi termin.

zmykam bo mały juz nie spi.papatki

Czesc dziewczyny, znowu nas trochę nie bylo, bo siedziałam z małym na działeczce u mojej mamy, korzystaliśmy z ostatnich podrygów jesieni ;-) no i czeka na 30 pazdziernika, kiedy wracamy do UK, bardzo się cieszę!!! za długo już bylismy osobno!!!

W Polsce też angielska pogoda, pada i brzydko się zrobiło, nie mozna nawet na spacerek wyjśc!

Czesc laseczki.
Ale mi daje po dupie dzisiejszy dzien. Adrian jak na zlosc nie zasnal mi w dzien. Normalnie nie wiem co mu sie stalo. Zawsze miedzy 13 a 14 zasypial a dzisiaj klade go a on mi nie spi.:wściekła/y: A ja dzisiaj wyjatkowo nie mam cierpliwosci, do nikogo. Zbliza sie @, moze dlatego.

Olcia23- zazdroszcze Ci ze maly zasnal. Ja juz sie dzisiaj nie doczekam jego drzemki, ale moze zaprocentuje to w nocy i bedzie spal jak zabity. Jak sie czujesz, jak Twoje nerki??

Gabids- no powiem Ci ze gdybym byla na Twoim miejscu to znajac mojego meza nie zostawilibysmy tego tak, ani tej baby w spokoju. Mozna kogos do sadu podac. A jesli nie droga prawna, to inaczej mozna rozwiazac problem;-)

Justys- milego powitanka z tesciami jutro:-) Pewnie dzisiaj mily dzionek i wieczor z Twoim faciorem:-)

Maggusia- musisz cos z tym zrobic, nie chcesz przeciez czuc sie jak babcia w tak mlodym wieku. Zwlaszcza ze Brianek tyle uwagi wymaga:-)

Dla reszty babeczek zycze milego dzionka !!!!

heja przyszlam sie przywitac,sorki,ze nie odpisuej,ale zabiegana jestem,dopiero wrocilam wiec ide robic obiad poki Stokrotka spi:-)

pozdrawiam was goraco kobietki:tak::-)

Justyna w-ja zabardzo nie znam sie na tutejszych przepisach,a mąż jeszcze nie ogarnął tego tematu bo przekazałam mu to telefonicznie.jak wruci z pracy to będzie myślał.Dobrze ze angielski u niego perfect.A co ty bys kochana mi poradziła bo przeczuwam że troche sie znasz???Z góry dziekuje za dobre rady bo naprawde takich teraz potrzebuję

reklama
Do góry