olcia23
list mama '05
To ja witam z kawka!I spadam mam sporo roboty bo....
JUTRO PRZYJEZDZA MOJA MAMA!!Z CIOCIA(SIOSTRA MOJEJ BABCI)
JUTRO PRZYJEZDZA MOJA MAMA!!Z CIOCIA(SIOSTRA MOJEJ BABCI)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje , robi robi a Ja nie moge sie napatrzec :-)buziaczek no tak slub przed wami wiec duzo na glowie,na pewno sa to przyjemne zakupyA obraczki ojda niemartw sie.Blania widze robi postepy Gartuluje
napewno sie pochwale taka chwilahej
buziaczek widze przygotowania przedslubne, hehe fajne klimaty, rozumiemy nieobecnosc i z niecierpliwoscia czekamy na obiecane fotki;-)
bardzo ekscytujace, fajnie jest sie przygotowywac ...niom sukienka jest ladna bardzo delikatna, bo chcialam zeby bylo Mnie widac a nie suknie , suknia ma byc tylko dodatkiem do Mnie :-) nie lubie takich wielkich ze sama suknia a panny mlodej nie ma ...Witam Mamusie!
Buziaczku to takie ekscytujace prawda -slub?wierze ze nie mozesz sie doczekac
Napenwo masz sliczna sukienke!ja nie moge sie doczekac waszych zdjatek:-)Gratulacje dla Blanusi tak pieknych postepow.
mam nadzieje , ale strasznie dlugo na nie czekamy a czasu coraz Mniej ....:dull:BUZIACZEK nie martw sie doczekasz sie na obraczki.