reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala-gorzatko-moj juz dostal rozkaz jak skonczy prace to marsz po butelki hi hi
dużo ludzi mówi mi ze skąś mnie znają moze mam soboftura:-):-)

reklama
Witam z druga kawka!I czuje ze na niej sie nie skonczy,:sick:
ta pogoda usypia...
mala-gorzatko-szkoda ze nie uda wam sie w grudniuno fakt grudzien najdrozszy,ja uwazam ze z takim malenstwem to tylko samolotem!Moj maly juz w brzuchu latal a potem regularnie co kilka mies haa myslisz ze cos bylo?Jeszcze lepiej ze jest malutka bo serio sie zdrzemnie i juz (moj to juz oglada i bawi sie bo przecierz leci samolotem!!!!) ale 2 godz a nie 20(czy tam ile )
maxin-wrocilas i prosze cala strona twoja!Tak trzymaj !Wspaniale ze mieliscie tak udany urlop,my lecimy 1ego do polski!Mam nadzieje ze tez bedzie milutko.....
Oj nasz Benji tez sie zmienia i rozwija wmega tempie!Rozumie juz nawet kiedy mu sie powie :pojdziemy na dol jak wylaczysz kolejke-idzie wylancza ",ostatnio wzial mojego mezulka buty kidy on byl w pracy i niesie mi i mowi"tatus",lata za kotkiem i wola "kicia pic",a jak go o cos pytam to:"nie nie cem"(chce),
ucaloj Natalke od cioci
Justyna170979-sorki ale ja jakas zakrecona jestem,weszlam na ta ston a tam trzeba sciagac program -tez sciagalas?
Buziaczku-scielismy malemu wloski i teraz mu ciemnieja!haha
przpraszam ze nie do wszystkich
pozdrowionka

Witam sie z wami dziewczyny bardzo goraco!

Sluchajcie ostatnio wpadlismy z mezem na swietny pomysl ale wolalabym najpierw was spytac o zdanie. Co myslicie o zorganizowaniu dla dzieci 6 grudnia zabawy mikolajkowej polaczonej z paczkami od mikolaja(przebranego ttaty) jakimis konkursami, tancami itd.Moglibysmy poszukac moze jakis sponsorow, wynajac sale a jak nie sponorzy to same bysmy sie poskladaly na paczki , kazda by przyniosla jakis drobny poczestunek jakies balony sepertyny i tez bybylo dobrze!
Bardzo was prosze o wasze zdanie, fajnie by sie bylo spotkac i sprawic dzieciakom taka frajde!

Dobrzebybylo jakby zechciala znami wspolpracowac jakas pani ktora miala juz doczynienia z takimi imprezkami, moglaby nam cos podpowiedziec, doradzic!

Narazie was pozdrawiam i zycze duzo slonka!!!

m@dziolek jak byc bywal czesciej na bb i odwiedzila spotkania mam z uk to bys wiedziala,ze zbieramy sie do zorganizowania takiej imprezy,myslimy tez o hallowin:tak:;-):-)
pomysl super,trzeba siedowiedziec pare rzeczy,sale mozna wynajac np.przy kosciele,ceny na pewno bede male,a zlozyc sie nie bedzie problemy,maly poczestunek i mozna np.zrobic loterie kto komu prezety kupuje,pamietasz jak to w szkole sie robilo:-D;-)i umowic sie co do ceny,aby ktos nie dostal za £1,a ktos za £10,sparwiedliwie musi byc nie;-)oczywiscie to sa tylko moje pomysly,kazdy moze sie wypowiedziec i cos zaproponowac,czym wiecej glow do myslenia tym wiecej pomyslow,bedziesz na spoikaniu bodajrze 26 ???ugadamy sie co i jak:tak::tak::tak:

Olcia kawoszu ty:-Dwyjazd juz tuz tuz,czy to chodzi o grudzien,tak czy tak bedzie cudnie i wypoczniecie;-)Maly widze kumaty,a jak jego waga,je kruszek?

justyna masz slicze gliterowe napisy:happy:przepraszam za skoczka,:zawstydzona/y:zajme sie tym w tym tyg,jezli nadl jestes zainetersowana

pinka tarcie oczkow to mily znak zmeczenia,zaczyna sie komunikowac szkrab:tak:super

malo-gorzatka moze wiec sie uda z paszportem i na swieta pojedziesz,rodzice na pewno by chcieli wnuczke zobaczyc,choc wiem,ze ceny sa nielze,dlatego my jedziemy autem,a powiem ci jak bym wczesniej miala okazjie bym jechala z mala jak byla maciupka autem,teraz jest starsza nieprzyzwyczajona i na razie nie chce ryzykowac,jadac do zakopca 3h wytrzymala ,ale koncowka byla juz ciezka,a co dopiero po 20h chyba bym siwa przyjechala,a tak samolotem szybciej nie....ale zalezy jak kto uwaza,ja zna m osoby ,ktore podrozoja i jest ok,z starszym jednka moze byc problem,ale to tez do konca nie powiedziane bo zalezy od dziecka

mala-gorzatko ja jechalam z ola jak wlasnie miala 4m-ce i podroz bardzo fajnie znoisla wyjechalismy z anglii 22.12.06 nad ranem wiec jechalismy od 4 nad ranem a bylismy w domu u tesciow o 1 w nocy, ola caly czas spala, jadla, troche marudzila w dzien to wzielam ja na rece czy jak robilismy postoje to ja troche bralam aby sie troszke "dotlenila" i spoko. Gorzej bylo jak wracalismy bo zaczelismy jazde 03.01.07 pod wieczor po 17-tej a bylismy w anglii 04.01.07 o 11.30rano i to bylo meczace dla kazdego. Bylismy tak zmordowani ze nigdy wiecej w takich porach.

Maxin zdalam teorie z prawka 25.09 -zmienilo sie ze jest wiecej pytan ale tez jest wiecej czasu wiec moza sie uczyc na starych materialach. Teraz zaczelam jezdzic z mezem i prawde powiedziawszy ze teoria do praktyki to pikus zwlaszcza ze ja nigdy nie jezdzilam autem ale sie naucze mam na to dwa lata, wiec glowa do gory;-)dostalam massc na te pecherzyki tylko ze one poznikaly wiec moim zdaniem to nie moze byc swierzb, bo mam inne objawy i inaczej to wyglada:tak:

MAXIN wiesz nie było cie, forum troszke ucichło to staralam je jakos ubarwic i znalazlam pare Glitterkow.
Co do skoczka jak najbardziej wciaz jestem zainteresowana, ale nie spiesz sie bo poczta strajkuje :tak:, chociaz tutaj starki nie trwaja tydzien jak u nas:-D w Polsce. Ja tez jak bym wyjezdzala na rodzinne wakacje to bym nie miala na nic czasu, wiec wcale ci sie nie dziwie. Cekam na uzupelnienie blogaska, bom ciekawa zdjec.

Pozdrawiam i mykam do mojego smyka bo sie tarza po podłodze.
OLCIA ten programik trzeba zainstalowac na komputerek. Jak tam Benus sie chowa no i jak ??

Maxinko lepiej jest sie zlozyc i kupic kazdemu dziecku to samo, bynajmniej ja tak mysle przynajmniej bedzie porowno i nie bedzie klotni i placzu, myslalam o skromnych podarunkach jakies slodkosci, mikolajek w czekoladzie, takie jak sie kiedys dostawalo w sreberku:)

reklama
hej hej

wiem ze nie czesto bywam na waszym watku, ale przyznam ze posmysl macie super szkoda tylko ze my mamy tak daleko z Szymkiem do Londynu i nie bedziemy mogli do was dolaczyc:-(, ale zyczymy udanych planowi oby wypalily.

Wiecie kobitki synek ma juz dwa miesiace , a tak niedawno jeszcze stekalam ze boje sie porodu:-D, no i ma juz 6200:szok:, nie wiem jak go bede nosic za miesiac jak on juz taki ciezki- normalnie kolpsik:-D.

No kobitki ja to mam dopiero problemik, otoz ciagle mam niezla oponkie od porodu i za diabla nie chce zniknac:wściekła/y:, dziewczyny nie wiem czy tak dlugo to wszystko ma trwac , no i dostalam @:wściekła/y:, musze schudnac bo w marcu mamy slub koscielny i musze jakos wyladac , a nie chce isc do oltarza z waga 75 kg.Bo tyle mam od samego porodu i nie chce isc w dol.
Karmie piersia , ale jak narazie nic maly ze mnie nie wyciaga. Nosze specjalne majtki obciskowe i nic, no i jak zaczelam cwiczyc brzuszki to nastepnego dnia krwawilam. Czy ja juz nigdy nie bede chuda.

napiszcie jak to bylo z wami, jak dlugo musze czekac aby cos zgubic.

Do góry