reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
GoodMorning3091507031315.gif
MALA-GORZATKO zobaczysz ze kazdy miesiac bedzie wyjatkowy dla Was nie tylko pierwszy. Ja uwielbiam patrzec jak Alex uczy sie nowych rzeczy, rosnie, smieje sie, zreszta co ja ci bede pisac juz wkrotce sie przekonasz, pewnie juz sie przekonujesz, jakie to wszystko wspaniale. I ani sie nie obrucisz a jak ci smignie pierwsze pol roku, mi to az miglo za szybko :-D.

BUZIACZKU ja tez juz tyle razy planowalam wyjscie i szlag mnie trafia, bo moj to ma takie wymowki ze ja lepiej nie potrafie bajerzyc, ale w sobote mam zamiar zrobic wypad na babska imprezke, nie taka w domu ale wyjsc normalnie do pubu, zobaczymy co z tego wyjdzie.

MAGGUSIU ja tez mam zastrzezenia do tutejszych fryzjerek, albo mam takiego pecha i trafiam na same złe.

Jak tam kobietki, co u reszty słychać, u mnie nawet OK mialam ostatnio jakis podly nastroj ale cale szczescie poszedl w chol..e:-)

Pozdrowionka.

Witam Mamusie!

Wczoraj spedzilam milusio wieczor bylam u rodzicow tego chlopczyka co pilnuje i bylo swietnie:-)
troszke zasiedzielismy sie idzis ciezko bylo wstac nawet Brianek spal do 10:00:blink:
Juz wiem ze pracy tam miec nie bede bo ich synek idzie do przedszkola poniewaz panstwo im dofinansuje a do niani nie dofinansuje szkoda oni tez wolelliby zeby maly byl ze mna ale wiadomo role tu gra kasa:zawstydzona/y:
No coz i tak bedziemy sie spotykac bo bardzo polubilam tego chlopczyka a Brianek swietnie sie z nim bawi:tak:

Mala-gorzatka sliczne zdjecia slodka ta wasza kluseczka:happy2:Wszystkiego najlpeszego z okazji miesiaczka dla Natki!

Justyna no wlasnie kurcze nie mam pojecia co zrobic z tymi wlosami:zawstydzona/y:juz pomyslalam ze umowie sie do tej polki to wczoraj mi kumpel powiedzial ze slyszal zla opinie o niej ze nie sa klijentki zadowolone ale to tez zalezy od gustu no sama nie wiem:cool:

Buziaczku mam nadzieje ze juz dzis jest lepiej:blink:nie martw sie jeszcze na niejedna imprezke pojdziesz:-)

a gdzie reszta dziewczyn?
ok zmykam gotowac obiadek.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

:-)hello

Witam kobietki ja tylko na momencik :-):-) oj jakie pusteczki tutaj ale nie dziwie sie weekend to pewnie każda gdzieś spędza :tak::tak: my też dzis swietujemy moje oczzko w głowie ma 1 miesiaczek :-):-)oj jak toszybko zleciało :szok::szok:a jeszcze niedwano brzuszek miałam ha ha

ok kobietki lece miłego popołudnia dla wszystkich

całuski

diddel.gif

Chcielismy zyczyc wszytstkim Chlopakom Wszytskiego najlepszego w dniu ich swieta radosci milosci zdroweczka i spelnienia marzen!

diddlhart.gif

Czesc Dziewczyny mam do was powazne pytanie bo mam problem a nie mam z kim o tym pogadac ,pisalam o tym wczesniej otoz
Nie wiem co mam zrobic czy probowac dalej z zajsciem w ciaze czy spelnic swoje marzenie to nie dotyczy ani pracy ani szkoly ,na razie wiecej nie moge wam powiedziec bo i tak nie wiem czy by mi sie udalo chodzi mi o zgode mojego meza i w ogole .Caly czas o tym mysle ,z jednej strony moglabym zajsc w ciaze (ale i tak 2 razy mi sie nie udalo) a z drugiej strony tak mnie ciagnie do tego ta ciekawosc jak by to bylo i nie wiem juz sama mam taki metlik w glowie :rolleyes:
A wy dziewczyny co byscie mi poradzily i co zrobilybyscie na moim miejscu .
POZDRAWIAM WAS PA.

JUSTYNA, MAGGUS - ale macie poczucie humorku z tymi obrazkami....:-) oko laskoczecie :-)

Agnieszka - trudno cokolowiek powiedziec. Ja wiem sama po sobie ze jak zaczelismy planowac dzidziusia to swiat mi sie zawalal. 6 razy i nic dopiero za 7 :-) Mozesz sobie wyobrazic jak sie czulam jak z miesiaca na miesiac nic nie wychodzilo. Bylam zalamana. I w rezultacie dalismy sobie spokoj, postawilam juz na nowa prace, napisalam nowe CV i naprawde dalismy sobie spokoj i wlasnie za miesiac okazalo sie z jestem w ciazy. :-) Wtedy tez obiecalam sobie ze nastepnej ciazy nie bede planowac z testem owulacyjnym w reku...
Czasem tak jest jak sie planuje to tak jest... najszybciej zachodzi sie w ciaze gdy sie nie planuje ;-)

A ja mam jakis dolek czy cos... :-( wczoraj bylismy na shoppingu poza Londynem - MILTON cos tam (super centrum-polecam) z planami zakupu sobie paru fajnych ciuszkow (bo w ciazy wszytsko co mi wpadalo w oko bylo za male hehehe) no i zakupu super bielizny ale jak spojrzalam na to wszystko to tak jakby ze mnie powietrze i caly entuzjazm prysl. Zadne namowy mojego nie pomogly. Poczulam ze spadla u mnie poteznie samoocena i poczucie kobiecosci :-(Nie dalam sobie nic kupic, na wszytsko wszytsko reagowalam ze mi bedzie nie dobrze, ze bede w tym beznadziejenie wygladac...
Nie wiem dlaczego....

Lece bo mala cosik kwili...

reklama
witam babeczki

słuchajcie czy jak szłyscie do GP w tym szóstym tygodniu po porodzie to byłyscie badane tylko wy czy maleństwo też?
jesli tak to jakie to były badania?

Do góry