reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

4ba3ac90c9e986a94305782c0606bb09081307093828.gif

Witam dziewczynki. Pogoda sie nam cholinder jasny popsuła ale moze forum sie rozrusza:-D:-D:-D, bo wiadomo jak pogoda to my na spacerek.
MAJECZKO pisz jak tam po wczasach, jak Martusia przedewszystkim no i czekam na zdjęcia bo napewno jest co ogladac.
OLCIA w Szkocji jest brat Mariusza takze mamy punkt zaczepienia, bo wiesz z dzieckiem balabym sie jechac tak w ciemno, co innego jak czlowik jest sam ale z dzidzią to juz wiecej ostroznosci:happy:.
OLIS chyba sie skusze i z tego co wyczytalam i zrozumialam to ja nie bede placic za szkole bo mam benefity:tak: co mnie tym badrdziej przekonuje.
MAGGUSIA ja tez slyszalam ze Szkocja to piekne miejsce, zielone i przestrzenne, nie to co Londyn. No i te ceny mieszkan, juz sprawdzalam, za to co placimy tutaj, tam moglibysmy wynajac dwa domy :eek::szok:.
Zreszta co do walorow tego miejsca napewno poswiadczy ISUNIA:tak::-D:tak::-D.

Wczoraj sie nie oddzywałam, nawet nie zajrzałam bo miałam MEGA KACA . Kupilysmy sobie z Monika Tequile, tak fajnie sie siedzialo, rozmowa, smiech, wiecie pewnie jak to jest, jeden kieliszeczek, drugi ... a rano głowy z poduszki nie moglam podniesc, tyle dobrze ze Mariusz mial wolne bo nie wiem jak bym dala rade zajac sie Alexem. Kac taki ogromny bo ostatni raz kiedy cos mocniejszego wypilam to jeszcze czasy sprzed ciazy. Ale mowie wam masakra, w glowie sieczka hihihi. Nic uciekam bo mamy gosci. Udanego weekendziku, tylko nie przesadzcie tak jak ja :tak::-D, nie polecam, chociaz Tequila hmmmm, nie odradzam :laugh2:.
Papatki, pewnie jeszcze zajrze.

reklama
Witam Dzioewczyny.
Weekend i cisza?
Ja na chwilke wpadam ide sie kapac i szykowac bo jade do Tesciow a potem wieczorkiem wyciagne Mojego i Siostre z Mezem na impreze. :tak::-D
Bo tak mi sie juz stesknilo za baletami, ze nie wiem ..:cool2:
Justyna - Super zaba :-DJa dzis wybieram sie na dyskoteke ale co z tego wyjdzie to nie wiem jeszcze, ale ja nie pije duzo bo karmie.:sorry2:
Ok uciekam .

pozdrawiam . ps . mialam noc nie przespana bo Blania plakala jakby sie czegos bala ...i spala z Nami:happy:

Witam Mamusie!

Ja tylko na chwileczke :cool2:
widze ze dzis zwolnilyscie tempo w pisaniu hehe:-)
Ja wlasnie ugotowalam zupke ogorkowa z odrobina brokulow i czekam na mojego juz jeden talerz zjadlam:-phehe ale pewnie jeszcze zjem cos mi posmakowala zupka.
Dziewczyny chcialam sie was zapytac jakie witaminki podajecie swoim dzieciaczkom:confused:
Moj zaniedlugo bedzie jechal do pl wiec chyba mu powiem zeby przywiozl tone Vibovitow :tak: itd bo ja juz nie mam sil na tych lekarzy tutaj nic o witaminach nawet nie trabia.

Buziaczku fajnie ze spedzacie milo czas i anwet dyskoteka sie szykuje extra!:-)mi tez sie teskni troszke potanczyc dawno nie bylam:sorry2:

Justyna170979 to macie juz misateczko wybrane:confused:;-)a co do zaby to jest swietna:-D
No to nizlego kaca mialas kochanienka ehhe no coz czasem trzeba i tak:cool2:wazne ze z kumpela swietnie sie bawilyscie brakuje mi takich kumpelek tutaj oj brakuje!
Na dodatek ze sie przejechalam ostatnio na jednej:dry:

Majeczko jeszcze nie zmienilam fryza w sumie mam umowic sie na wtorek ale zastanawiam sie nad dwiema opcjami a szkoda ze tu nie ma takich fryzjerek ktore doradza:eek:
juz czasem mysle ze chyba poczekam na moja mame ale kiedy ona przyjedzie:-(

Pozdrawiam i sle ciumaski!

mala-gorzatko- kawał kobietki z tej twojej NATKI:-):-) napewno wazy wiecej niz Wiki:tak::tak:to juz widac:tak::tak:
jak słodko spi zeby moja tak chciała spac:-D:-Dale niechce:no::no: jak mam ja na reku to spi a jak odłoze do łózeczka to:szok:oczyska mz otwarte:tak::tak:

reklama
PIANKA - moja tez ma takie dni...ze nosze nosze...spi , a jak ja poloze to oczy wielkie jak £2 :-D. Ale na szczescie ma coraz wiecej dni gdy zasypia...i to sama bez kolysania w lozeczku :-) Takie "niespokojne" dni przed kupa ze tak powiem :)

ok a teraz lece na kapielz babelkami :tak:

Do góry