reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc dziewczyny ,A u mnie znowu to samo ,myslalam ze tym razem sie uda i dostalam miesiaczke :-( nie wiem co jest grane. Jak planowalismy nasze pierwsze dziecko czyli synka udalo mi sie za pierwszym podejsciem tylko raz i to w ostatni dzien a teraz to nie wiem ,drugi raz juz proboje i nic .Sproboje jeszcze raz ale jak mi sie nie uda to dopiero za rok .I w ogole to jestem zaskoczona bo myslam ze tym razem sie uda ???
Hasharani, Knw, Olineczka ,Phatnas WITAJCIE NA FORUM BB Ja tez jestem jestem prawie tu nowa ,pisze juz ponad 2 miesiace i ciesze sie ze znalazlam to forum a to dzieki gazecie Twoje dziecko -to tam przeczytalam o tym .Tu mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy ,poznac fajne dziewczyny i w ogole pogadac na rozne tematy ,jest super .
Buziaczku co tam u ciebie ,jak zdrowko twoje i Blani lepiej juz -Trzymajcie sie i szybkiego powrotu do zdrowia .
Maja 33 Witaj z powrotem na forum
Pozdrawiam was dziewczyny i przepraszam ze nie odpisalam do kazdej z was moze innym razem wiecej napisze .

wita m wszystkie nowe kobitki!

PIszcie pytajcie!!!pomozemy!
maja33-witaj z powrotem podziel sie pozytywna energia PISZ!i przeslij zdjecia
pinka-super ze niunia lepiej sie c\uje bedzie dobrze
justynko170979-aaa do szkocji to ostro!Ale jak macie cos konkretnego podobno jest tam slicznie
mykam

hello:-):-)

nasza niunka ma juz sie troszke lepiej ale teraz musze ja karmić co 2h i tylko dawac jej po 50ml bo ma strasznie zołądek i jelitka nadwyrezona i jak zje wiecej to odrazu płacze i wymiotuje ale mam nadzieje że z czasem wszystko sie unormuje:-):-)nie nadążam z myciem butelek a mam ich 4 hi hi
podjełam becyzje o zmianie przychodni moze w tej nowej okażą sie jacys bardziej normalni:-):-)

olcia-ja też mam nadzieje że bedzie dobrze musi byc:tak:
mala-gorzatka-dzieki za trzymanie kciuków:-)a jak twoje malenstwo sie czuje?prześlij nowe foteczki ja zaraz wkleje moje szczescie?ile teraz twoja Natka waży? bo Wika w poniedziałek miała 3900..........
justyna-rozwalaja mnie na atomy te twoje bajery które wklejasz na forum superasne są:-):-):-)
maja-witamy po wakacjach mam nadzieje ze sie udały:tak::tak:no i czekamy na relacje i foteczki koniecznie:tak::tak:
justyna w.-remoncik no no ja lubie takie zamieszanie w domku ze nie wiadomo w co ręce włozyć tyle roboty:-):-)
a potem jak juz wszystko jest gotowe to tak przyjemnie sie robi:-):-)ach ale popłynełam hi hi
a mały dzielny moja napewno bedzie sie darła na cała przychodnie.......:szok::szok:
niuńka -paszporcik super ja też juz niedługo ale jak sobie pomysle o tym ze z małą taki kawał musze jechac to mnie trzęsie:baffled::baffled::baffled:
buziaczku-to supre ze nauka sprawia ci satysfakcje wreszcie cos dla siebie:-):tak: a jak maleństwo już lepiej?
isunia-ta twoja córka rozbraja mnie w tych okularach:szok::szok:slodko w nich wyglonda :tak:ha ha
ok wkleje obiecane fotki bo zaraz znów karmienie kurcze te die godziny to mijają tak szybko że szkoda gadac:sorry2::sorry2:

Czesc dziewczyny ,A u mnie znowu to samo ,myslalam ze tym razem sie uda i dostalam miesiaczke :-( nie wiem co jest grane. Jak planowalismy nasze pierwsze dziecko czyli synka udalo mi sie za pierwszym podejsciem tylko raz i to w ostatni dzien a teraz to nie wiem ,drugi raz juz proboje i nic .Sproboje jeszcze raz ale jak mi sie nie uda to dopiero za rok .I w ogole to jestem zaskoczona bo myslam ze tym razem sie uda ???
Hasharani, Knw, Olineczka ,Phatnas WITAJCIE NA FORUM BB Ja tez jestem jestem prawie tu nowa ,pisze juz ponad 2 miesiace i ciesze sie ze znalazlam to forum a to dzieki gazecie Twoje dziecko -to tam przeczytalam o tym .Tu mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy ,poznac fajne dziewczyny i w ogole pogadac na rozne tematy ,jest super .
Buziaczku co tam u ciebie ,jak zdrowko twoje i Blani lepiej juz -Trzymajcie sie i szybkiego powrotu do zdrowia .
Maja 33 Witaj z powrotem na forum
Pozdrawiam was dziewczyny i przepraszam ze nie odpisalam do kazdej z was moze innym razem wiecej napisze .
:-)Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam. Wszystkiego najlepszego dla KAmilka, niech rosnie zdrowo i szcesliwie. Goraco POzdrawiam. I dziekuje za mile przywitanie. Buziaczki

Witam wszystkich z rana.Ale tu cichutko ostatnio.Nawet nikt sie kawka nie stuka chociaż ja i tak nie pije bo karmie piersią ale tak mi jej brakuje.

Agnieszka dla Kamilka
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

Pinka no to malutka rośnie.Mój smyku waży już 4810, to już prawi kilo przybyłoa jutro bedzie miał 4 tyg.co do karmienia to wspólczuje mycia butelek ja z jednej strony mam dobrze bo podam pierś i nic nie musz myć wyparzać itd. Ale nie łam sie ja za to musze karmić w dzień to co dwie a czasem co godzine.w nocy śpi tak 4 godz choć ostatnio coś sie budzi co 3 .

życze wszystkim milego dzionka papa

Agnieszka - spokojnie, nie martw sie na zapas, my staralismy sie Nastusie 7 miesiecy !!!! Tez myslalam ze shizy dostane, ale jak przestalam o tym myslec i szczerze powiem ze polozylam juz na to lache to zaszlam w ciaze !!!

PIANKA - Twoja mala to slodki pulpecik :-) urokliwa ksiezniczka :-). Pytasz jak moje malenstwo - dziekuje :-) Od wczoraj jestesmy pod wrazeniem- ostatnio mala krzyczala jak ja sie kladlo wiec musielismy ja nosic na rekach calymi dniami - to bylo wyczerpujace :-(Zastanawialismy sie czy cos jej nie dolega bo nauczyla sie pozadnie krzyczec :-D A od wczoraj sobie lezaczkuje, cos tam po swojemu mruczy a jak sie zmeczy to sobie zasypia bez noszenia na rekach :szok: No i znowu sie martwimy ze moze bedzie chora i dlatego taka spokojna ?????
Jak dziecko krzyczy to niedobrze, jak dziecko jest spokojne tez nie dobrze...zwraiowac mozna :-D
A ile ona wazy to nie mam pojecia :-D Health visitor dala mi adres jakies kliniki gdzie moge przychodzic na spotkania z mamuskami i wazyc malenstwoi ale to taki kawal drogi, ze mi sie nie chce tam jezdzic autobusem :-) Foteczki wkleje wkrotce, a teraz uciekam cos wszamac.

Ale pusciutko ostatnio...:-( Gdzie sie chowacie drogie mamusie. Pogody nie ma, wiec powinno byc nas wiecej w domku.
Pinka- mala jest przeurocza.

Agnieszka- widze ze starania o dzidzie pelna para. Powodzonka, nie zniechecaj sie, w koncu to mila praca ;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Twojego synka!!! Oby zawsze byl usmiechniety i zycie nioslo mu same radosne chwile!!!!!!:-)
Justys- a Ty gdzie sie podziewasz kochana???

A cala reszta laseczek niech cos naskrobie, bo kurcze nie ma co czytac :-)

Hej!!!
widze ze ruch na forum calkiem przyjemnie a pogoda do d.....

wiec napisze trozke o slonecznej Teneryfie co by was rozweselic:-), bylo pieknie i slonecznie okolo 30st dzien i noc woda w oceanie ciepla, nie moglam sie nadziwic czarnym plaza chociaz byly tez z jasnym piaskiem ale mniej, pozatym klimat restauracyjeki i zycia nocnego strasznie mi sie podobal duzo sie opalalismy i kapalismy az mi sie teskni:-), pozatym bylismy w wodnym parku z wariackimi zjerzdzalniami i w zoo z pokazami orek delfinow i papug jednym slowem bylo super i bardzo polecam
mala sie obudzila jeszcze zajrze

reklama
babeczki jakie konto zakładałyscie swoim dzieciaczkom
Child Trust Fund?
bo ja sie wlaśnie zastanawiam jakie jest najlepsze ale juz sama nie wiem:no::no: moze wy mi doradzicie?

Do góry