reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

sweetdreams.gif

No nic DOBRANOC LASECZKI niesnacki na bok i do wyrka, zeby jutro z lepszym humorkiem wstac.
Do juterka, moze zdaze na kawke.
Spokojnych i kolorowych, dla Was i waszych pociech, tych duzych i tych malutkich :-D

reklama
zgadzam sie z Evoska :-),

wlasnie od poczatku byl jeden watek pozniej narobilo sie cala masa innych i niech sobie beda tylko ze ja nigdy tam nie zagladalam:-p, brak i czasu na ten jeden a co dopiero na kolejnych 10 o podobnej tematyce:crazy:

pytajcie dziewczyny ile chcecie napewno znajdzie sie ktos kto odpowie ( ja rowniez)

to wolne forum jak komus sie nie podoba nie musi na nim pisac, forum zyje swoim zyciem i nie trzeba nic ulepszac;-)

pozdrawiam:-)

maxin - swietny ten kurak:-D

Kasiulka - odpusc sobie to wyklucanie sie i tlumaczenie, wszyscy wiemy o co Ci chodzi, i nie cala ta rozmowa (klotnia jak kolwiek) aby sobie racje udowadniac, a po to bys zrozumiala ze ten watek jest dla wszystkich i o wszystkim, czy Ci sie to podoba czy nie. Kazdy ma prawo pytac i kadzy ma prawo opisywac.

Miestety nie ma tu miejsca na rozkazywanie co komu wolno a co nie, nie tolerujemy to jednym slowem niesmacznych i cietych uwag.

Po to to forum jest abysmy sie tu wspieraly i szanowaly.

Przepraszam za okreslenie Cie bunczuczna osoba, ale niestety ktos kto sie wciaz wykluca o udowodnienie swoich jedynie racji, narzuca swoje zdanie i chce wszystkich tu pod plot - wg mnie to bunczuczna osoba.

I uwazam ze cala ta sprawa powinna byc skonczona i nie powinnysmy wracac do tego tematu ,rzeka, ..... przepraszam jesli Cie urazilam - ale bylam do serca zdegustowana Twoim postem.

nie kazdy lubi byc krytykowany wiec powinnysmy wszystkie uwazac na slowa;-)

ah ja juz po kawce i lecimy z Rocco na spacerek;)
pozdrawiam wszystkie serdecznie
milego dnia

a zwlaszcza Tobie Kasiulka aby ta cala sytuacja nie psula Ci dnia, poprostu ciesz sie zyciem;)))

Witam z poranną kawką:-)

Zaprowadzilam wlaśnie Alę drugi dzień do przedszkola i niemogę się zorganizować od wczoraj na wszystko brakuje mi czasu:zawstydzona/y: dziękuję, za życzenia zdrówka, już jest zdecydowanie lepiej. Muszę się wciągnąć na nowo, bo tyle napisalyście:tak:.

Milego dnia dla Wszystkich:-)

Widze ze caly czas trwa batalia, wtrace jeszcze swoje trzy gorsze, Maja jest tu jedna z bardziej zaawanswowanych wiec wie jak bylo i wynika z tego, ze zasmiecony jest watek podtematami niepotrzebnie zalozonymi. Skoro my jestesmy tu troche krocej nie wiedzialysmy ze byl tylko ten jeden a potem zaczelo powstawac dziesiatki innych watkow. No coz...Ja jak tu zaczelam podczytywac byl watek mamy z uk i watek dot zalatwiania spraw w konsulacie itd. I to bylo super. No coz zmienilo sie i tyle. Alez chaotycznie napisalam ale wiecie chyba o co chodzi;-)
Pozdrawiam no i juz koniec kropka

Witam Mamusie!

Wchodze na forum a tu MEGA klotnia:eek:
Ja uwielbiam czytac porodziki :-)
Dziewczyny jak was denerwuja te same pytania to ominac:-pi juz po klopocie napewno ktos inny odpisze albo...odeslac kogos do watku takiego w ktorym odpowiedz sie znajduje!:tak:

Pinka Mala-gorzatka piekne opisy porodzikow!az lzy mialam w oczach:zawstydzona/y:zawsze sie zwruszam jak czytam porody.
Dzielne jestescie mamusie!

Joanna Z Gratulacje!dla siorki i dla ciebie bo zostalas ciocia;-)

Iskierko fajnie ze jestes juz z nami :-) milego spacerku zycze!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

witajcie kobietki
evoska- dzieki za poparcie nie przejmuje sie tym bo mam ważniejsze sprawy na głowie:tak::tak:
to nieżle 29 godzin rodzic:szok: ja przy takich bólach jak miałam to bym tyle czasu nie dała rady:no::no: dzielna z ciebie kobietka :-):-D
iskierka- witaj spowrotem:-)

kurcze usze poszukac jadłospisu dla kobiet karmiących bo moja niunia po wypiciu mojego mleka strasznie płacze albo jest zbyt mało odrzywcze alebo cos zle jem i to jej szkodzi:-:)-(a mnie serce peka jak jak ona tak płacze bidulka a ja nie moge nic zrobic:no:
miłego dnia dziewczyny pozdrawiam serdecznie

dziewczyny wiem jedno ze dzieki temu forum zdobylam pradziwych przyjaciol i ono jest naprawde dla mnie wazne i Joanna ma racje byl najpierw jeden watek glowny a pozniej do spraw zwiazanych z urzedami i tez sie zgadzam ze to bylo super bo nikt nigdzie sie nie zgubil :tak:, jeszcze powstal dzieki maxin watek o wymienianiu lub sprzedawaniu rzeczy (calkiem niedawno ) i to tez jest ok poniewaz sa wyraznie zazna czone tematyczne nie pochwalam watkow typu Porod , poznajmy sie i cos tam jeszcze bo to wszystko jest tutaj. Do tej pory byly dwie klotnie na watku (uwazam nie na miejscu i bezsensowne) zawsze panowala atmosfera wsparcia pomocy i przyjazni jesli ktos nie chce byc taki tylko mieszac i ustawiac po katach niech nie pisze i tyle dlatego tyle mam do nas zaglada bo wiedza ze zawsze otrzymaja pomoc od kogos zyczliwego i zawsze tak bedzie:-)

pozdrawiam

Iskierko- dobrze ze juz czujesz sie lepiej
Pinko-twoj porod jak sie zaczol to calkiem przypomina moj tylko ty bylas w windzie a ja w tym czasie w taksowce:-D

mala -gorzatko- piszez ze masz problem z mlekiem (za malo) mam nadzieje ze sie uormuje przystawiaj jak najczesciej mala do piersi chocby co godz to pomoze pij ogromne ilosci wody i sa takie herbatki z hippa na laktacje tez bardzo pomagaja

uciekam bo piekna pogoda mala teraz spi ale jak wstanie to ruszamy
buziaczku pytalas czy place za kurs- nie nie place tek kurs jestdla ludzi nie pracujacych za darmo pomagaja znalezc prace wczoraj mialam juz oferte pracy w piatek ide na spotkanie:-)

reklama
Witam dziewczynki z pyszniutka kawusią, jak któraś jeszcze nie piła to zapraszam :-D:-D.
474bb1.jpg
Kłótnia, czy jak tam kto zwał, mam nadzieję zarzegnana.
Kurcze same ranne ptaszki widze, jak wy dajecie rade tak wczesnie sie wyrabiac. Moze tez kiedys dojde do takiej wprawy.
A poki co życze wszystkim super dnia, u mnie słoneczko, wiec uciekamy zaraz na spacerek.

glitterfy044250T179D30.gif

Do góry