reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie kobietki zjadłam sniadanko no i niestety bez zmian:no::no::no:
moja myszka nie spieszy sie wcale :-):-D:tak:
dobrze jej w brzuszku ale juz brzuszek mi sie opuscił wiec moze w tym tygodniu cos sie ruszy
jeszcze mój Adam teraz od poniedziałku ma nadgodziny
i wraca o 19 do domu i jeszcze wczoraj nawet powiedział ze w sobote i w niedziele niestety musi isc do pracy wiec prawie sie nie widzimy:-:)zawstydzona/y::tak:

słoneczko pieknie swieci taj jak wczoraj poprostu upał:-):-D
ale ja dzis jestem strasznie zmęczona pojde tylko na zakupy i potem wezme sie za sprzatątanko

zycze wam miłego dnia

reklama
Maxin78 no u mnie nadal jeszcze slońce świeci choć pojawiają się chmury więc pewnie od Londynu idzie zachmurzenie;-) Ja uwielbiam teatr, jak nie mialam jeszcze Ali to w W-wie wszystkie premiery praktycznie zaliczlam, a na niektóre spektakle chodzilam po kilka razy, uwielbialam też jeździć do Teatru Starego w Krakowie. Uwielbiam te klimaty. Na chwilę czlowiek przenosi się w inny świat. Mój M. nie lubi teatru, więc muszę się sama delektować, wlaśnie też chcę się wybrać niebawem, bo mi strasznie brakuje, ale do Londynu narazie nie dam rady na wieczorne eskapady. Na szczęście u mnie w miasteczku jest cudny maly teatr i na jesieni mają kilka premier więc coś sobie wybiorę:tak: Maxim 78 życzę milych wrażeń i relaxu w teatrze.

Pinka25 widzę, że u Ciebie też slońce:-) delektuj się ostatnimi chwilami 2w1:tak:

Olcia 23 może do Was też to sloneczko dojdzie;-)

hej dziewczyny sory ze tak ni w piec ni w dziesiec sie wcinam ale mam pewien klopot i moze ktoras z was cos moze poradzic. Otoz moj synek Oliver urodzil sie tutaj na poczatku czerwca juz wtedy wiedzialam ze najwczesniejszy termin w konsulacie jest dopiero na koniec pazdziernika dlatego zaczelam wyrabiac dowod osobisty dla niego. Babka z gminy powiedziala ze na 100% bedzie gotowy w polowie sierpnia. Teraz dzwoni i mowi ze z powodu wymiany starych dowodow na nowe dowod dla Olivera bedzie gotowy dopiero pod koniec pazdziernika. Bilety do Polski kupilismy juz miesiac temu na poczatek wrzesnia a teraz wszystko leglo w gruzach. Slyszalam ze mozna przejechac przez granice na podstawie aktu urodzenia(ale tylko samochodem) ale nie wiem czy to prawda. Moze ktoras z Was cos slyszala na ten temat. Bardzo prosze o pomoc pozdrawiam

paulinam itam,szczerze mowiac nie slyszalm o tym,ale wiem,ze mozna w konsulacie zalatwic swistek na przejazd w jedna strone i w pl wyrobic wtedy paszpost,moze napisz meila do konsulatu w lodnynie i zpytaj jak mozna to zalatwic.Nasz kraj co biurokracja,czlowiek wierzy na slow ,a potem wychodza jaja,zycze powodzenia

Hej dziewczyny

w naszym rejonie ( devon) słońce świci już dwa dni i nie ma nawet chmurek. mój synuś zadowolony bo pół dnia spedza na placu zabaw i na basanie u nas w parku. Ja troche sie meczy tymi upałami. Jak zaczyna mnie brać ból to mam nadzieje że już pojade ale nic sie nie dzieje tylko szybko mija.

Pinka trzymaj sie i zycze Ci aby sie ruszyło.JA mam nadzieje ze do końca sierpnia urodze.jak sobie pomysle że bede miała czekać na wywolanie. a myślałam że urodze wcześniej jak Kolina.

Renata ja poszłam do lekarza jak byłam w 8 tyg. w 3 mies to chyba troche późno.bo w 12 masz usg robione.Ja pierwsza ciaże przechodziłam w PL a drugą już tu. też szukałam po necie jak to tu wyglada. Teraz jestem tylko ciekawa porodu.

Pozdrawiam wszystkich i życze dużo słońca.

witajcie:-), przed chwilą się naprodukowałam i posta mi gdzieś wcieło:szok:
U nas słoneczko świeci, ale wieje bardzo wiatr, więc skorzystałam z okazji i zrobiłam zaległe pranko
Przed chwilą dostałam list od tego ch.... taksówkarza, że niby ten wypadek to oja wina i jeszcze rachunek za naprawe jego auta 516f:szok:, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...po prostu brak mi słów, nie rozumię tego, że niektórzy ludzie potrafią być tacy wredni:baffled:
Karolinka nie chce dzisiaj iść spać, tylko mi tu tańczy:-D chyba pójdziemy na spacerek:happy:
Nie mam dzisiaj pomysłu na obiadek:no:
No nic chyba wpadnę później, jak mała w końcu zdecyduje się na drzemkę:-)
pozdrawiam

cos z tym londynem nie tak, gdzie chowa sie slonce:confused::sorry2::baffled:

ale masz przejscia z tym kolesiem,my mielismy pogodba sytacjie z pierwszym autem,na skuterze koles wcial sie mezowi pod kolo,nic w sumie sie takiego n ie stalo,a ten nam przyslal rachunek:-Dmy nie zaragowalismy,powiedzislimsy aby z nasza ubezpieczalnia zalatwial i co...koles dal sobie spokuj,myslal,ze na glukow tarfil,nie daj sie Agnes,napisz,ze juz zeznanie jest i masz swiatka ktory widzial cala syatcjie.MA FACET TUPET:no::wściekła/y:

reklama
Witam Mamusie!

U nas piekna pogoda od wczoraj slonko swieci i jest naprawde cieplo:-)
Moj ma wolne i nie siedzimy w domku.
Wczoraj bylismy na przejazdzce tam zobaczylam swietny sklep i musialam Briankowi kupic sliczne pizamk no nie moglam sie oprzec! a pozniej tez w parku maly sie wyszalal na swoim autku zobaczyl jak wiatr porywa nam reklamowke i gonil za nia a ja za nim z telefonem filmowalam go poprostu sie usmialam.
Wieczorkiem zaczelam porzadkowac ogrod wcale to nie nalezalo do przyjemnosci bo nie wiem czy nasz sasiad czy poprzedni wlasciciele zrobili tam niezly bajzel:shocked2:tam sa jakies tektury pelno smieci akumulator kola chce to uporzadkowac bo moze jeszcze bedzie piekna pogoda i z malym bede mogla tam siedziec;-)
oczywiscie nie posprzatalam do konca Brianek byl juz zmeczony domagal sie kompieli i po tak wyczerpujacym dniu dla niego szybko usnol mi w lozeczku bez wiekszego marudzenia:happy:
Dzis juz rano wstalam musialam posprzatac smieciw worki z ogrodu bo smieciara musiala je zabrac a pozniej polozylam sie spac znow z malym jakas taka senna bylam:sorry2:
Wstalismy po 10:00 i swieci piekne slonko wiec spacerek murowany!

Dziewczyny moze pozniej odpisze kazdej z osobna ale moj maly dzis jest strasznie placzliwy i chyba zaraz bede musiala sie zbierac bo sie nudzi:baffled:wlasnie siedzi mi na kolanach i nie da odpisac sciaga mi rece z klawiatury:cool2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry