Witam w
NOWYM ROKU moje kochane kolezanki mam nadziej,ze przyniesie nam wiel radosci, pomyslnosci i duchowego spokoju.Juz jestem w Londynie i bardzo sie ciesze,ze wrocilam na nasze domowe smieci,wszedzie dobrze,ale w wlasnym domku najlepiej.Podroz meczaca,warunki na poskich drogach fatlane,caly czas sypal snieg i bylo slisko,powiem szczerze balam sie tej podrozy,ale naszczescie juz jestem.Moj sylwester byl mega spokojny,w domowym zaciuszy z paroma znajomymi,kolejna impreza bez tancow i tak dziwna,ogolnie ostatnio zauwazylam iz jestem bardzo spokojna,jak nie JA.Malo rozmowna,wciaz zamyslona,wszystkie mysli odtatnio skupiam na Nowym Roku,postanowienia,przemyslenia,zminy,zminy.Z mezem rowniez milesimy ciche dni,wszystko medzy nam jest jak najlepiej,ale w powietrzu cos siedzi,chyba kazdy znas ma wiel do przemyslenia.Czuje,ze jakos sie oddalilismy od siebie,jakos mi go brak choc ostanie tygodnie bylai caly czas razem no i z rodzina
Ale jeztem pozytywnie nastawiona i cierpliwa,czuje,ze bedzie to wspanialy rok dal nas ;D
Na forum tyle nowinek,ciezko nadrobic zaleglosci,przeczytala wszystko dokladnie ;D ;D ;D
WITAM GORACO
MAGDA71 I SYLWIAZA na forum, GRATULUJE,WSPANIALE NOSCI POD SERDUSZKIEM TAKIE CUDENKA
LWICA myslisz,ze dzidzi wczesniej sie urodzi?Jeszcze chwilke niech poczekac,oby nie za dlugo,milo slyszec,ze czujesz sie dobrze.Ciesze sie ze na naszym forum kolejna mamcia juz niedlugo bedzie piesci swojego skarba w ramionach,potem chyba ARA nie???Wierze,ze po porodzie starczy ci energii na wszystko tak jak Anya po tygodniu bedziesz na pewnych obrotach.Trzymam kciuki
ANYA podziwiam cie,wspaniale,ze otoczona jestes tak wspanialymi ludzmi,duzo latwiej czlowiek dochodzi do siebie,jestes wspaniale zorganmiozowana,mam nadziej,ze bede wstanie tak jak ty wszystko dograc i miec czas na wszystko,a po twoim przykladzie wiedze,ze sie da ;DJa rowniez czekam na fotki maluszka!!!!!!!
DORCIA fatalnego masz szefa,ale sie nie daj,nie ma prawa cie zwolnic,mysle ze sytuacja sie szybko wyklaruje,bo nie mona sie denetwowac,zycze pozytywnego myslenia i glowa do gory
IWONEK a co tam u twojej pociechy,pewnie juz wszedzie chodzi i gaworzy sobie?Ja u ciebie z humorkami?
ARA ty jak ja czekasz na maciezynskie.Ja przez ciaze mam mega leniea i odliczam dni do wolnego,jeszcze trzy miechy.Kociaki sa sliczne,czym wieksze to fajniejsze,kiedy rozstajesz sie z nimi?Ciaza ci sluzy,a dodatkowe kilogramy zbijemy szybko,ja jestem juz ok +7kg a tu tyle przedemna.Najwazniejsze,ze czujesz sie z tym dobrze i mowisz,ze nie widac to wspaniale,nic sie nie przejmuj,do wakacji wrocisz do swojej dawnej formy.A wakacjie wybieraj ile mozesz odpoczynek i blogie lwistwo sie przyda,aby sie udalo,trzymam rowniez kciuki
MAGUSSIA co z mieszkankiem,juz znalezione,wiem,ze Tamarusnia tez szukac,ciekawa jestem czy juz macie cos na oku.A co do twoich lokatorow to powiem,ci,ze wlasnie ciezko sie dogadac z nieznajomymi,zawsze jakies niejasnosci po czasi wychodza,mieszkac z znajomymi jest trudno,zadko kiedy mozna dobrac fajna ekipe.Mam nadziej,ze znajdziecie cos fajnego i wiesz czym mniej ludzi do dzelenia odobwiazkow tym latwie z porozumieniem
TAMARUNIA sliczny brzusio ;D Ja rowneiz sie rozgladam powoli za wozkiem,ciezki wybor,ale uwazam ,ze najwazniejsze aby byly wielo funkcyjny i lekki,tyle jest nowych firm,wierze ze kazda z nas znajdzie dla maluszka odpowiedniego porszaka ;D ;D ;D
Kiedy rozpoczynasz kolekcjonowac ciuszki i inne rzeczy.Ja czesc przywiozlam z karaju,dostalismy od brata meza.
MAJECZKA jak u ciebie sprawy stoja,mam nadziej,ze juz lepeij i z nowym rokiem wszystko zobaczyc sie ulozy,wierze w to i ty rowniez postaraj sie popatrzyc na pewnie sprawy pozytywniej
MARTUSKA podeslij fotki swojej pociechy?????!!!!!!!!Juz pewnie raczuje?Faktycznie na naszym forum cos malo dziewczynek,dominuja chlopcy ;D ;D ;DAle na pewno urodza sie w tym roku dzieczynki i beda mialy internetowych kolegow jak znalazl,starszych i przystojnych ;D
Ale sie rozpisalam,chyba zasnolyscie przy kompie ;D ;D ;D Uciekam na poczte,zaplacic rachynki,oj jaki bol tyle kasuni,Ale poprawimy sobie humor wydajac wiecej kaski na nowy sprzet,moze kino domowe,taki zalegly gwiazdkowy prezet
Caluje was mocno i do uslyszenia,wieczorkiem powinnam sie pojawic
papatki